Βίντεο με καθοδήγηση στα ελληνικά για τον Διαλογισμό Πανσελήνου


                             Διαλογισμός Πανσελήνου


                                                               οδηγίες:


  1. Χρησιμοποιείστε τη δική σας τεχνική για να έρθετε σε μια χαλαρωμένη κατάσταση συνείδησης.                                                                                                                                             
  2. Δηλώστε την πρόθεσή σας να χρησιμοποιήσετε αυτόν το διαλογισμό, κατά τη διάρκεια της Πανσελήνου, σαν μια ισχυρή Πύλη Φωτός που θα αγκυροβολήσει Καθαρή Θεϊκή Θηλυκή ενέργεια στον πλανήτη.                                                                                                                        
  3. Οραματιστείτε έναν στύλο Φωτός να εκπέμπεται από τον Γαλαξιακό Κεντρικό Ήλιο, να περνάει μέσα από όλα τα σημεία Φωτός στον γαλαξία μας και στο ηλιακό μας σύστημα και μετά μέσα από το σώμα σας να φτάνει στο κέντρο της Γης. Έπειτα οραματιστείτε έναν άλλο στύλο Φωτός να ανατέλλει από τον πυρήνα του πλανήτη και να περνάει μέσα από σας, έπειτα μέσα από όλα τα πλάσματα Φωτός στο γαλαξία μας και να φτάνει στον Γαλαξιακό Κεντρικό Ήλιο. Τώρα έχετε αγκυροβολήσει σε δύο στύλους Φωτός, η ενέργεια ρέει προς τα κάτω και προς τα πάνω ταυτόχρονα.                                                                                                                                               
  4. Οραματιστείτε τώρα αυτή την ενέργεια σαν Απαλή Ροζ Ακτίνα Φωτός να ρέει μέσα από το σώμα σας, έπειτα μέσα από τα χέρια σας σε μορφή σπιράλ να εξαπλώνεται σε όλο τον πλανήτη αγκαλιάζοντας όλα τα πλάσματα και όλη τη ζωή στη Γαία καθώς και τον ίδιο τον πλανήτη. Οραματιστείτε αυτό το απαλό ροζ φως να θεραπεύει όλα τα πλάσματα, τα ζώα και τα φυτά, να θεραπεύει τα πνεύματα και τις καρδιές κάθε άντρα, γυναίκας και παιδιού.                                                     
  5. Δείτε όλα τα πλάσματα στον πλανήτη να βιώνουν την καθαρή ενέργεια της Θεάς. Δείτε τους ελεύθερους από τις δαγκάνες των σκοτεινών δυνάμεων, δείτε τους όλους θεραπευμένους, όλες οι έγνοιες τους να έχουν εξαφανιστεί. Οραματιστείτε όλους τους ανθρώπους να ζουν σε Ειρήνη, Αρμονία, Αγάπη και Κατανόηση μεταξύ τους. Δείτε τους να γιορτάζουν και χαρούμενοι να συμμετέχουν στη δημιουργία της Νέας κοινωνίας του πλανήτη με αφθονία, ευημερία και ενότητα. Δείτε τις ανάγκες όλων να έχουν ικανοποιηθεί και όλοι να ζουν τη ζωή τους όπως επιθυμούν.                                                                                                                                              
  6.  Δείτε το Άνθος της Ζωής του πλανητικού πλέγματος φωτός να γεμίζει με της Θεάς το ροζ Φως Αγάπης άνευ Ορίων. Οραματιστείτε όλα τα βόρτεξ της Θεάς στον πλανήτη να ενεργοποιούνται μαζί με όλα τα βόρτεξ της θεϊκής αρσενικής ενέργειας και το πλανητικό πλέγμα Φωτός να ολοκληρώνεται και να ενεργοποιείται πλήρως.                                                                                     
  7. Κι έτσι είναι
                                                                                                                                             

Σχόλια