Διαλογισμός για Φυσικές Καταστροφές και Καταστροφές που έχει προκαλέσει ο Άνθρωπος

Επειδή υπάρχουν αρκετοί διαφορετικοί διαλογισμοί που τρέχουν αυτή τη στιγμή, αποφασίστηκε να οριστεί ένας νέος καθημερινός γενικός διαλογισμός για φυσικές καταστροφές στη θέση όλων των άλλων που αφορούσαν τον καιρό και την τεκτονική δραστηριότητα.

Η ώρα του θα είναι στις 15:00 GMT κάθε μέρα

Εδώ μπορείτε να δείτε την ώρα στη χώρα σας:

https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Meditation+for+Natural+Disasters&iso=20171005T1530&p1=1440

http://www.thetimezoneconverter.com/

Υπάρχει το σχετικό event στο facebook σε αυτόν το σύνδεσμο:

https://www.facebook.com/events/491247927927877

Εδώ είναι οι ακουστικές οδηγίες για τον διαλογισμό:

https://goo.gl/55S8fC

Οδηγίες για το νέο διαλογισμό:

1. Χρησιμοποιείστε τη δική σας τεχνική για να έλθετε σε μια χαλαρωμένη κατάσταση συνείδησης.

2. Δηλώστε την πρόθεσή σας να χρησιμοποιήσετε αυτό τον διαλογισμό σαν εργαλείο για να επιταχύνετε τη διαδικασία θεραπείας της Γης και των κατοίκων της.

Οραματιστείτε το γειώνοντας τον εαυτό σας στον πυρήνα του πλανήτη και

οραματιστείτε χρυσό και πράσινο φως να κάνουν γύρω σας σπιράλ ώστε να δυναμώσουν τη σύνδεσή σας με τη Γαία.

3. Οραματιστείτε έναν στύλο Φωτός να εκπέμπεται από τον Γαλαξιακό Κεντρικό Ήλιο, να περνάει από όλες τις φωτεινές οντότητες μέσα στο Ηλιακό μας Σύστημα και μετά μέσα από το σώμα σας και να φτάνει στο κέντρο της Γης.

4. Οραματιστείτε έναν άλλο στύλο Φωτός να ανατέλλει από το κέντρο της Γης, να περνάει μέσα από το σώμα σας και να εκπέμπεται στον ουρανό προς όλες τις οντότητες Φωτός στο Ηλιακό μας Σύστημα και στον Γαλαξία μας. Τώρα κάθεστε πάνω σε δύο στύλους Φωτός, το Φως ρέει προς τις δύο κατευθύνσεις πάνω και κάτω ταυτόχρονα. Κρατήστε αυτούς τους στύλους Φωτός ενεργούς για λίγα λεπτά.

5. Οραματιστείτε το Πλέγμα του Άνθους της Ζωής γύρω από τη Γη να ανάβει με Ροζ Φως αγάπης της Θεάς, Λευκή φλόγα του ΑΝ, Κυανή φλόγα του Αρχάγγελου Μιχαήλ, Μωβ Φλόγα, και τέλος Πράσινη και Χρυσό Φως.

6. Δείτε όλες τις περιοχές του κόσμου μας, στο παρόν και στο μέλλον, αυτές που χρειάζονται Φως, Θεραπεία και Αγάπη, να γεμίζουν με Φως και δείτε όλους τους ανθρώπους και τα ζωντανά πλάσματα μέσα σε αυτές τις περιοχές σε μια Σφαίρα Φωτός.

7. Οραματιστείτε όλους όσους γειώνουν το Φως σε όλο τον κόσμο, να βοηθούν τις Δυνάμεις Φωτός να στείλουν Ισχυρές Ακτίνες φωτός σε όλες τις περιοχές που αντιμετωπίζουν δύσκολα καιρικά φαινόμενα, τεκτονικές ανωμαλίες, πυρκαγιές ή επικίνδυνες καταστάσεις, ενισχύοντας τη Θεραπεία, την Αγάπη και το Φως.

8. Εισπνεύστε Ευγνωμοσύνη… Ευχαριστείστε την παρουσία σας του Εγώ Είμαι, την Πηγή, τις Θεές σε όλο τον κόσμο, τις Δυνάμεις Φωτός και όλα τα Πλάσματα Φωτός για τη βοήθειά τους.

Σχόλια