Νέος Διαλογισμός για τα Τόπλετ και Πλασματικά Παράσιτα στις 2 μ.μ. GMT καθημερινά

 2017.10.15

Στην «σύντομη ενημέρωση κατάστασης» που δημοσιεύτηκε στο τέλος του Σεπτεμβρίου, ο Cobra ανέφερε πως υπάρχει ένας αριθμός Παρασίτων (ή Πλασματικών Οντοτήτων) στο πλασματικό πεδίο. Κρύβονταν μέσα στην οντότητα Γιαλνταμπαόθ μέχρι πρόσφατα, που έγιναν πιο ενεργά καθώς η οντότητα Γιαλνταμπαόθ αποδυναμώθηκε.

http://2012portal.blogspot.co.uk/2017/09/short-situation-update.html


Επίσης στην τελευταία «Ενημέρωση Κατάστασης» που δημοσιεύτηκε στις 14/10/2017, ο Cobra ανέφερε πως τα Πλασματικά Πλασμοϊδή πλησίον της επιφάνειας της Γης καθαρίστηκαν επαρκώς και έγινε εφικτό να επιστρέψει ένας αριθμός του στόλου των Πλειάδειων στον υποσελήνιο διαστημικό χώρο ξανά μετά το 1995.

http://2012portal.blogspot.co.uk/2017/10/situation-update.html

Έχουμε επίσης κάποια καλά νέα σχετικά με το ότι ένα μεγάλο μέρος της ομάδας της Χίμαιρας απομακρύνθηκε από τον πλανήτη την τελευταία εβδομάδα.

Ενώ τον Αύγουστο, ο Cobra δήλωσε στην «Ενημέρωση Διαλογισμού Ενότητας» πως μεταξύ των 80 υπολειπόμενων μελών της Ομάδας της Χίμαιρας κατά το διάστημα εκείνο, η πρώτη ομάδα έφυγε από το Λονγκ Άιλαντ και μετακινήθηκε στο νέο Αρχηγείο της DARPA (Υπηρεσία Έρευνας Προηγµένων Αµυντικών Προγραµµάτων) στη Βόρεια Βιρτζίνια, και μια άλλη ομάδα μετακινήθηκε στην Αεροπορική Βάση του Πήτερσον στο Κολοράντο. Η τελευταία ομάδα παραμένει στην εγκατάσταση κλωνοποίησης κάτω από το Cold Spring Harbor Laboratory (Εργαστήριο Λιμένα Cold Spring) στο Λονγκ Άιλαντ.

http://2012portal.blogspot.co.uk/2017/08/unity-meditation-report.htmlΤα Τελευταία τρία Καταφύγια της «Χίμαιρας»

Στο τελευταίο άρθρο του David Wilcock σχετικά με τις επιθέσεις στο Λας Βέγκας, δίνει μια εξαιρετική σύνοψη του τι πραγματικά συνέβη εκείνη τη νύχτα και πώς  ο υποτιθέμενος «μοναχικός» σκοπευτής συνδέεται με την Lockheed Martin.

https://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1220-vegas-meta-analysis

Δηλώνει πως:

«…Η Lockheed Martin είναι, με πολλούς τρόπους, η μεγαλύτερη και πλέον μυστικοπαθής εργολαβική εταιρία στρατιωτικών σκοτεινών επιχειρήσεων άμυνας από όλες .»

Συνεπώς, για να βοηθήσουμε τις Δυνάμεις Φωτός να μείνουν στην υποσελήνια διαστημική περιοχή μόνιμα από τώρα και στο εξής, και για να καθαρίσουμε τα υπολειπόμενα μέλη της Χίμαιρας καθώς και τα εξωτικά όπλα που διαθέτουν, προτείνουμε έναν νέο καθημερινό διαλογισμό στις 2μμ GMT.

Αυτός ο διαλογισμός θα αντικαταστήσει και τον «Διαλογισμό Μωβ Φλόγας για το Λονγκ Άιλαντ και τον Γιαλνταμπαόθ» που πρότεινα πρωτύτερα στις 2 μμ GMT καθώς και τον παρόντα «Καθημερινό Διαλογισμό για την αφαίρεση των Βομβών Τόπλετ» στις 3 μμ GMT που πρότεινε ο Sword at Spear of Light.
https://theeventhub2015.blogspot.co.uk/2017/06/updated-violet-flame-meditation-for.html

https://spearoflight.blogspot.co.uk/2017/09/toplet-bombs-removal-meditation-protocol.html

Εδώ είναι ο σύνδεσμος για το event του διαλογισμού στο facebook:
https://www.facebook.com/events/122095605139710

Εδώ μπορείτε να μετατρέψετε στην τοπική σας ώρα:http://www.thetimezoneconverter.com/

Η ώρα διαλογισμού αρκετών πόλεων βρίσκεται στη λίστα εδώ:
https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=New+Toplet+and+Plasma+Parasite+Meditation&iso=20171016T14&p1=1440

Ηχητικές οδηγίες:
https://goo.gl/5Z3Gnd

Οδηγίες:

1. Χρησιμοποιείστε τη δική σας τεχνική για να έρθετε σε μια χαλαρωμένη κατάσταση συνείδησης.

2. Δηλώστε την πρόθεσή σας να χρησιμοποιήσετε αυτόν το διαλογισμό σαν εργαλείο για την επιτάχυνση της διαδικασίας θεραπείας της Γης και των κατοίκων της, και για την απομάκρυνση όλων των εξωτικών όπλων του πλασματικού πεδίου ώστε να πυροδοτηθεί το Γεγονός.

3. Οραματιστείτε έναν στύλο μπλε Φωτός να εκπέμπεται από τον Γαλαξιακό Κεντρικό Ήλιο, να περνάει μέσα από την αστροπύλη ΑΝ που βρίσκεται στο κεντρικό άστρο της ζώνης του Ωρίωνα, μετά να περνά μέσα από όλα τα πλάσματα Φωτός μέσα στο Ηλιακό μας Σύστημα και μέσα από το σώμα σας μέχρι το κέντρο της Γης. Οραματιστείτε έναν άλλο στύλο Φωτός να ανατέλλει από το κέντρο της Γης, να περνά μέσα από το σώμα σας και να κατευθύνεται στον ουρανό προς όλα τα πλάσματα Φωτός στο Ηλιακό μας Σύστημα και στον Γαλαξία μας. Έπειτα να περνά από την αστροπύλη ΑΝ και τέλος να συνδέεται με το Γαλαξιακό Κέντρο και την Πηγή.

Τώρα κάθεστε πάνω σε δύο στύλους Φωτός, το Φως ρέει και προς τις δύο κατευθύνσεις επάνω και κάτω ταυτόχρονα.

Κρατήστε αυτούς τους στύλους Φωτός ενεργούς για λίγα λεπτά.

4. Οραματιστείτε τώρα μια μωβ φλόγα να εξαγνίζει τα τελευταία απομεινάρια της Χίμαιρας στην DARPA της Βόρειας Βιρτζίνια, στην Αεροπορική Βάση Πήτερσον του Κολοράντο και στο Εργαστήριο του Cold Spring Harbor στο Λονγκ Άιλαντ, καθώς επίσης και την εταιρία Lockheed και τις θυγατρικές της – συμπεριλαμβανομένου του ενεργειακού πλασματικού πεδίου, καθώς και του αιθερικού και αστρικού επιπέδου.

Τώρα οραματιστείτε τη μωβ αυτή φλόγα να εξαπλώνεται σε όλο τον πλανήτη, να εξαγνίζει το ενεργειακό του πεδίο στο πλασματικό, αιθερικό και αστρικό επίπεδο.

5. Οραματιστείτε τη μωβ φλόγα να εξαπλώνεται πέρα από την Γαία, να εξαγνίζει την οντότητα Γιαλνταμπαόθ και όλες τις υπόλοιπες πλασμοϊδείς παρασιτικές οντότητες.

6. Οραματιστείτε τώρα τη Λευκή φλόγα του ΑΝ να έρχεται από έναν φωτεινό στύλο μεταξύ της Πηγής και της Γης, να καθαρίζει όλα τα υπολείμματα των βομβών τόπλετ στο πλασματικό επίπεδο. Καλέστε τον Αρχάγγελο Μιχαήλ Μέτατρον να βοηθήσει στη διαδικασία καθαρισμού αν επιθυμείτε. Οραματιστείτε όλες τις βόμβες τόπλετ να έχουν απομακρυνθεί ακίνδυνα και να έχουν αφοπλιστεί.

7. Οραματιστείτε τη Λευκή φλόγα του ΑΝ να εξαπλώνεται μέσα από όλο το Ηλιακό Σύστημα, να καθαρίζει κάθε ανωμαλία, φέρνοντας Ενότητα και αγκυροβολώντας το Πηγαίο Φως ώστε να εκδηλωθεί εύκολα στη Γαία και να λήξει την καραντίνα.

8. Οραματιστείτε την απομάκρυνση του Γιαλνταμπαόθ και όλων των πλασμοϊδών οντοτήτων, και την αγκίστρωση τους στη Γη να απελευθερώνεται.

9. Οραματιστείτε τον πλανήτη να ελευθερώνεται από οποιαδήποτε επιρροή πλασματικής ανωμαλίας και νιώστε τη δόνηση του πλασματικού, αιθερικού και αστρικού πεδίου να γίνεται φωτεινότερη και λαμπρότερη μέχρι να αγκιστρωθεί ολοκληρωτικά το Πηγαίο Φως και να απομακρυνθεί το σκοτάδι.


Νίκη του Φωτός!

Σχόλια