Αναρτήσεις

Προβολή αναρτήσεων από Φεβρουάριος, 2021

Διαλογισμός Λουλούδι της Ζωής

Εικόνα
  Οι Δυνάμεις Φωτός επικοινώνησαν πως τώρα είναι η ώρα να αρχίσουμε να παίρνουμε το πλανητικό ενεργειακό πλέγμα από τα χέρια των σκοτεινών ξανά στα δικά μας τα χέρια. Για αυτό το λόγο ζητούν από όλους όσους αισθάνονται την καθοδήγηση αυτή, να κάνουν το Διαλογισμό Λουλούδι της Ζωής για τον πλανήτη όσο πιο συχνά μπορούν.   https://eternalnowblog.com/2021/02/18/ενημέρωση-πλανητικής-κατάστασης/   http://2012portal.blogspot.com/2021/02/planetary-situation-update.html      https://www.youtube.com/watch?v=tA244xV4c2g Κάνουμε τον διαλογισμό αυτό καθημερινά κάθε τέσσερεις ώρες στο ακόλουθο ωράριο, και θα συνεχίσουμε να τον κάνουμε έως το Γεγονός.   Ώρα Ελλάδας:   02:00 π.μ.  06:00  10:00  14:00  18:00  22:00 Η ακόλουθη πινακίδα δείχνει την ώρα του διαλογισμού σε επιλεγμένες χρονικές ζώνες: Time zone City #1 #2 #3 #4 #5 #6 HST Honolulu 02p 06p 10p 02a 06a 10a PST Los Angeles 04p 08p 12a 04a 08a 12p MST Denver 05p 09p 01a 05a 09a 01p CST Chicago 06p 10p 02a 06a 10a 02p EST New York 07p

Ομαδικές Συνεδρίες Αφαίρεσης Εμφυτευμάτων στις 10 Φεβρουαρίου στις 22:00 και στις 13 Φεβρουαρίου στις 6:30 π.μ.

Εικόνα
  8/2/2021   Σύμφωνα με τον Cobra , χάρη στη μεγάλη επιτυχία της Τελικής Ενεργοποίησης της Εποχής του Υδροχόου στις 21 Δεκεμβρίου, οι Δυνάμεις Φωτός έχουν αρχίσει το σταδιακό καθάρισμα των εμφυτευμάτων της επίγειας ανθρωπότητας.   https://eternalnowblog.com/2021/01/03/αναφορά-ενεργοποίησης-εποχής-του-υδρ/   Και μπορούμε να βοηθήσουμε τις Φωτεινές Δυνάμεις σε αυτή τη διαδικασία με τις τεχνικές αφαίρεσης εμφυτευμάτων που αναφέρονται εδώ:   https://greek.welovemassmeditation.com/2020/07/blog-post_27.html και εδώ:   http://2012portal.blogspot.com/2015/06/implants.html   Ομαδικές Συνεδρίες Αφαίρεσης Εμφυτευμάτων από Εργάτες Φωτός στη Γαλλία και την Ουγγαρία   Για να βοηθήσουμε τις Φωτεινές Δυνάμεις στη διαδικασία αυτή, ομάδες Εργατών Φωτός στη Γαλλία και την Ουγγαρία οργανώνουν ομαδικές συνεδρίες αφαίρεσης εμφυτευμάτων κάθε 2 εβδομάδες, και η επόμενη είναι την Τετάρτη 10 Φεβρουαρίου στις 22:00.   Και την ίδια ώρα τις ακόλουθες ημερομηνίες:   • 24 Φεβρουαρίου • 10