Διαλογισμός με τη Θεά για να εξουδετερωθούν οι αρνητικές τελετουργίες

οδηγίες:
1. Οραματιστείτε έναν λαμπερό στύλο Φωτός να εκπέμπεται από τον Γαλαξιακό Κεντρικό Ήλιο, και περνώντας μέσα από το σώμα σας να καταλήγει στην καρδιά της Γαίας.

Έπειτα οραματιστείτε έναν άλλο στύλο Φωτός να κατευθύνεται ανοδικά από το κέντρο της Γης, μέσα από το σώμα σας, μέσα από όλα τα σημεία Φωτός στο ηλιακό μας σύστημα και στον γαλαξία μας και να καταλήγει πίσω στον Γαλαξιακό Κεντρικό Ήλιο.

Τώρα κάθεστε σε δύο στύλους Φωτός, το Φως ρέει ταυτόχρονα προς τα πάνω και προς τα κάτω.


2. Τώρα, οραματιστείτε πάνω από το κεφάλι σας, μέσα σε αυτόν το λαμπρό στύλο Φωτός, τη Θεά σε σχήμα πανέμορφης γυναίκας να ενσωματώνει τις ενέργειες του θεϊκού θηλυκού: άνευ όρων αγάπη, συμπόνια, αποδοχή, ειρήνη, αρμονία, χάρη, ομορφιά και θεραπεία. Αισθανθείτε την ενέργειά της.


3. Κατεβάστε τη Θεά στο σώμα σας ενώ τραγουδάτε το μάντρα ΟΜ.

Μπορείτε ταυτόχρονα να σχηματίσετε mudra κρατώντας τα χέρια σας πάνω από το κεφάλι, κατόπιν χαμηλώνοντάς τα και ακουμπώντας τα απαλά στην Καρδιά σας. Αισθανθείτε την ενέργεια της Θεάς να εισέρχεται στο σώμα σας και να αγκυροβολεί μέσα στην Καρδιά σας.


4. Καλέστε την παρουσία της Θεάς Ντόου Μου, την παρουσία όλων των ανειλημμένων Θεοτήτων όπως η Ίσις, η Μαάτ, η Άθωρ, η Κουάν Γιν, η Μαρία Μαγδαληνή, η Λευκή Τάρα, ώστε να βοηθήσουν να εξουδετερωθούν όλες οι σκοτεινές τελετουργίες που λαμβάνουν χώρα στον πλανήτη, και να αποκατασταθεί το θεϊκό Φως και η Δικαιοσύνη.


5. Απλώστε τα χέρια σας μπροστά και στείλτε την θεϊκή θηλυκή ενέργεια μέσα από τα χέρια σας προς όλα τις σκοτεινές τελετουργίες εξουδετερώνοντάς τις, καθιστώντας τις ακίνδυνες και αναποτελεσματικές, και τέλος δείτε τις να χάνουν όλη τη δύναμή τους. Δείτε όλες τις τελετουργίες του σκότους να σβήνουν, να διαλύονται στο Φως και στην Αγάπη της Θεάς.


6. Τώρα οραματιστείτε τον στύλο Φωτός του Γαλαξιακού Κεντρικού Ήλιου να εξαπλώνεται στα τσάκρας του ψυχικού άστρου ( βρίσκονται 20εκ. πάνω από το κεφάλι) όλων των πλασμάτων που εμπλέκονται σε σκοτεινές τελετουργίες, συνδέοντάς τα με την Πηγή και εμπνέοντάς τα να πάψουν να τις κάνουν. Δείτε τα πλάσματα αυτά να εργάζονται τώρα για το Φως.


7. Ευχαριστείστε όλες τις Θεές και όλα τα πλάσματα Φωτός και αισθανθείτε ευγνωμοσύνη για την ολοκλήρωση του έργου αυτού.

https://www.youtube.com/watch?v=LCfb6YdAr_E&feature=em-uploademail
Σχόλια