Επείγουσα αίτηση διαλογισμού για τη μαύρη ειδοποίηση 10/04/2017 09:23:00 π.μ.

Αν και η προειδοποίηση υποβαθμίζεται τώρα σε κόκκινο, η κατάσταση εξακολουθεί να είναι κρίσιμη. Συνεπώς, παρακαλώ συνεχίστε με αυτό το διαλογισμό στις 6 μ.μ. καθημερινά και στις 6.30 μμ καθε κυριακη.


Λόγω της επείγουσας κατάστασης από το μαύρο συναγερμό και μετα απο σειρά παραβιασμων  ασφαλείας, θα βοηθήσουμε τις Φωτεινές Δυνάμεις κάνοντας το διαλογισμό της Ενότητας μέχρι να υποβαθμιστεί η προειδοποίηση.
Θα κάνουμε το διαλογισμό καθημερινά στις στις 6 μ.μ. και στις 6.30 μμ καθε κυριακη.


Εδώ είναι ο σύνδεσμος γεγονότος διαλογισμού facebook:


Σύνδεσμο με τον οδηγημένο ήχο για αυτό το διαλογισμό μπορείτε να βρείτε εδω :Οδηγίες:

1. Χρησιμοποιήστε τη δική σας τεχνική για να σας φέρει σε μια χαλαρή κατάσταση συνείδησης.

2. Δηλώστε την πρόθεσή σας να χρησιμοποιήσετε αυτό το διαλογισμό ως εργαλείο για να επιταχύνετε τη διαδικασία της αρμονίας και της ενότητας για τον πλανήτη Γη και τους κατοίκους της.

3. Οραματιστείτε μια στήλη του φωτός που προέρχεται από τον κεντρικό γαλαξιακό ήλιο και μετά περαστε από όλα τα όντα του Φωτός μέσα στο Ηλιακό μας Σύστημα, μέσω του Ήλιου και της Σελήνης και έπειτα μέσα από το σώμα σας στο κέντρο της Γης. Οραματιστείτε μια άλλη στήλη του Φωτός να ανεβαίνει από το κέντρο της Γης και έπειτα μεσα από το σώμα σας και προς τα πάνω στον ουρανό προς όλα τα όντα του Φωτός στο Ηλιακό μας Σύστημα και στον Γαλαξία μας. Καθεστε τώρα σε δύο πυλώνες του Φωτός, το Φως που ρέει ταυτόχρονα προς τα πάνω και προς τα κάτω. Κρατήστε αυτούς τους πυλώνες του φωτός ενεργους για λίγα λεπτά.

4. Τώρα οραματιστείτε μια απαλή ροζ θεραπευτικη θεία θηλυκή ενέργεια, θεραπεύοντας όλους τους ανθρώπους του πλανήτη από τα τραύματά τους στο παρελθόν, φέρνοντας  ειρήνη,  αρμονία, κατανόηση,  αφθονία και  ενότητα. Οραματιστείτε αυτό το μαλακό ροζ φως να θεραπεύει τα μυαλά και τις καρδιές όλων των ανθρώπων σε όλο τον κόσμο. Δείτε όλους τους εργάτες του φωτός, τους κατοχους τους φωτος το και τους εξερευνητες αληθεια που εργάζονται για την ενότητα και τη δημιουργία της Νέας Γης. Δείτε τους ανθρώπους της Γης να γιορτάζουν και να συμμετέχουν χαρούμενα στη δημιουργία της νέας μας πραγματικότητας όπου όλοι μπορούν να αποκτήσουν ό, τι χρειάζονται και να επιλέξουν ελεύθερα να ζήσουν όπως θέλουν.

Προτεινόμενος χρόνος για διαλογισμό είναι 15 λεπτά.

Η θεά θέλει ειρήνη και ειρήνη θα είναι!

Αναφορά:


Σχόλια