ΕΞΑΠΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ! ΕΒΔΟΜΑΔΙΑΙΟΣ ΔΙΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΑΝΑΛΗΨΗΣ

Κυριακή, 28 Αυγούστου 2016

  
Είναι καιρός να αναλάβουμε και παλι δράση! Ήρθε η ώρα να πάρουμε στα χέρια μας τη μοίρα του κόσμου μας! Όλοι συμφωνούμε ότι η διαδικασία της απελευθέρωσης του πλανήτη παίρνει πολύ χρόνο. Εδώ είναι η ευκαιρία μας για να επιταχύνουμε συλλογικά τη διαδικασία. Ως εκ τούτου, αναβαθμίζουμε τον Εβδομαδιαίο Διαλογισμό Εκδηλώσεων μας και τον μετατρέπουμε σε Εβδομαδιαίο Διαλογισμό Ανάληψης για να προσεγγίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους ανθρώπους

ΕΞΑΠΛΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ!ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΣ!Παρακαλουμε,μοιραστείτε το σε όλο τον κόσμο,δημοσιεύστε το στους ιστοτόπους και τα blog σας. Καλέστε πνευματικές ομάδες να ενωθούν μαζί μας. Εάν νωρίζετε ενα εναλλακτικο μέσο μαζικης ενημερωσης, μπορείτε να τους το στείλετε. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια ομάδα Facebook για την τοπική ομάδα ανθρώπων που το κάνουν αυτό στο μέρος σας στον κόσμο. Χρειαζόμαστε επίσης μια κύρια ομάδα Facebook για αυτή την εκδήλωση. Μπορείτε να δημιουργήσετε ένα βίντεο σχετικά με αυτό και να το δημοσιεύσετε στο Youtube.

Οι επιστημονικές μελέτες επιβεβαίωσαν τις θετικές επιδράσεις των μαζικών διαλογισμών στην ανθρώπινη κοινωνία, έτσι λοιπον ο καθένας από εσάς που συμμετεχει σε αυτό το διαλογισμό, μπορεί πραγματικά να  βοηθήσει να φέρει το Γεγονός πιο κοντά  μας:

ΔιαδίκτυοΑυτός ο διαλογισμός βοηθά τις δυνάμεις του Φωτός να εδραιώσουν την ενέργεια του Φωτός στην επιφάνεια του πλανήτη για να ενισχύσουν το Φωτεινό πλέγμα που είναι απαραίτητο για την επιτάχυνση της διαδικασίας της Ανάληψης. Ο αριθμός των ανθρώπων που κάνουν αυτό το διαλογισμό είναι ο μοναδικός παράγοντας με τη μεγαλύτερη επιρροή στη δύναμη του ανθρώπινου πληθυσμού στην επιφανεια του πλανητη για επιτάχυνση της διαδικασίας.

   
Τώρα μεταφέρουμε τη διαμεσολάβηση μας στις 6 μ.μ. Ωρα Ελλαδας κάθε Κυριακή για να επιτρέψουμε στους ανθρώπους στην Ασία να διαλογιστουν μαζί μας. Πραγματοποιούμε πάντα αυτό το διαλογισμό στις στις 6 μ.μ. Ωρα Ελλαδας κάθε Κυριακή, ανεξάρτητα από χειμώνα / καλοκαίρι.


Οδηγίες:

1. Χρησιμοποιήστε τη δική σας τεχνική για να σας φέρει σε μια χαλαρή κατάσταση συνείδησης

2. Δηλώστε την πρόθεσή σας να χρησιμοποιήσετε αυτό το διαλογισμό ως εργαλείο για να επιταχύνετε τη διαδικασία της Αναληψης για τον πλανήτη Γη και τους κατοίκους της.

3.Οραματιστείτε μια στήλη  φωτός να προέρχεται από τον κεντρικό γαλαξιακό ήλιο και μετά να περνάει από όλα τα σημεία του Φωτός μέσα στο ηλιακό μας σύστημα και στη συνέχεια μέσα από το σώμα σας στο κέντρο της Γης. Οραματιστείτε μια άλλη στήλη του Φωτός να ανεβαίνει από το κέντρο της Γης και έπειτα μεσα από το σώμα σας και προς τα πάνω στον ουρανό προς όλα τα όντα του Φωτός στο Ηλιακό μας Σύστημα και στον γαλαξία μας.Τώρα καθεστε σε δύο πυλώνες του Φωτός, το Φως που ρέει ταυτόχρονα προς τα πάνω και προς τα κάτω. Κρατήστε αυτούς τους πυλώνες του φωτός ενεργους για λίγα λεπτά.

4. Τώρα απεικονίστε αυτό το Φως σαν μια δίνη ουράνιου τόξου, επεκτεινόμενη σε ολόκληρη τη Γη και στη συνέχεια σε όλο το Ηλιακό Σύστημα, αφαιρώντας όλο το σκοτάδι και την ανωμαλία, διαλύοντας το Matrix και φέρνοντας ευτυχία, αφθονία, ειρήνη και αγάπη σε όλα τα όντα μέσα στο Ηλιακό μας Σύστημα.

5. Οραματιστείτε πλήρης Αποκαλυψη και απελευθερωση μαζικών πληροφοριών σχετικά με την εξωγήινη παρουσία και  τα μυστικά διαστημικά προγράμματα μέσω των μέσων μαζικής ενημέρωσης. Οραματιστείτε τη δημιουργία του νέου δίκαιου χρηματοπιστωτικού συστήματος για όλους. Οραματιστείτε την πρώτη επαφή με εξωγηινες θετικες φυλες. Οραματίστε το Γεγονός να λαμβάνει χώρα, τελικά απελευθερώνοντας τον πλανήτη Γη.

Το βίντεο Youtube για τον διαλογισμο είναι εδώ:

Νίκη του Φωτός!

Σχόλια