Συνέντευξη COBRA - BENJAMIN FULFORD 25/3/2020

Cobra-Fulford interview 25-3-2020PFC: Καλώς ήρθατε στο Prepare For Change, είναι Τετάρτη 25 Μαρτίου 2020, και σήμερα θα έχουμε την τιμή να μιλήσουμε (και τους ευχαριστούμε) με τον Benjamin Fulford και τον CoBra. Ο Benjamin είναι γεωπολιτικός δημοσιογράφος με πολλές επαφές σε ομάδες πληροφόρησης και μυστικές κοινότητες που κάνουν διαπραγματεύσεις αυτή την περίοδο, και επικοινωνεί σε σταθερή βάση με εκπροσώπους των Λευκών Δράκων, του Πενταγώνου, της στοάς P3 του Βατικανού και της Μοσάντ μεταξύ άλλων… Μπορείτε να κάνετε εγγραφή αν θέλετε στο εβδομαδιαίο του blog: BenjaminFulford.net. Ο CoBra είναι ο επικεφαλής πάροχος  πληροφοριών για το Κίνημα Αντίστασης στο δικό του blog: 2012portal.blogspot.com. Οι πληροφορίες του συνδέονται με ανώτερες πηγές και ήταν ο ιδρυτής του αυθεντικού Prepare For Change ιστοσελίδας και ομάδων.
 Θα συζητήσουμε τον κορονοϊό, αλλά κυρίως τον πόλεμο που βρίσκεται τώρα στην επιφάνεια, κοιτάζοντας και τις δυο πλευρές της μάχης, και θα πάρουμε πολλές ενημερωτικές πληροφορίες…
 CoBra, έχουμε λίγο καιρό να τα πούμε, ευχαριστούμε που είσαι μαζί μας αυτή την κρίσιμη περίοδο.

CoBra: Παρακαλώ!

PFC: Το εκτιμούμε. Θα ξεκινήσω με μια ερώτηση γενικής αξιολόγησης και μετά θα θέσω κάποια ερωτήματα απ΄ευθείας σε καθέναν από εσάς, αλλά αν έχετε κάτι σημαντικό να προσθέσετε μπορείτε να παρέμβετε σε όποιο σημείο θέλετε. Οπότε ας ξεκινήσουμε.
Σχετικά με τον κορονοϊό, μπορείτε να μας κάνετε ο καθένας από μια δίλεπτη ενημέρωση; Πρώτα ο Benjamin, μετά ο CoBra.

BF: Εντάξει, η δική μου ενημέρωση είναι ότι και οι δύο πλευρές, και οι σκοτεινές και οι φωτεινές δυνάμεις, προσπαθούν να χρησιμοποιήσουν αυτό το ξέσπασμα προς όφελός τους. Η παλιά Καμπάλ προσπαθεί να το χρησιμοποιήσει για να επιβάλει δρακονιανό στρατιωτικό νόμο και να κλείσει τον κόσμο σε στρατόπεδα συγκέντρωσης, για παράδειγμα η κυβέρνηση της Ιαπωνίας πέρασε ένα νόμο που τους επιτρέπει να κατάσχουν ιδιωτική περιουσία για να βάλουν μέσα ασθενείς σε απομόνωση. Με άλλα λόγια να δημιουργήσουν στρατόπεδα συγκέντρωσης. Τα καλά νέα είναι πως ο ιός υποτίθεται πως θα σκότωνε μέχρι τώρα εκατομμύρια ανθρώπους, αλλά κάτι τέτοιο δε συμβαίνει, προφανώς λοιπόν η μαζική μας ανοσία το αποτρέπει απ’ το να συμβεί. Τα άλλα καλά νέα είναι πως τα Λευκά Καπέλα χρησιμοποιούν την κατάσταση για να προβούν σε μαζικές συλλήψεις, και γνωρίζω πως έχουν γίνει 80 συλλήψεις σε πρεσβύτερους παπάδες του Βατικανού για παράδειγμα, στην Ιταλία. Το έμαθα αυτό απ΄ευθείας από τις πηγές μου. Πιστεύω πως ο πόλεμος στις ΗΠΑ επίσης κορυφώνεται. Στο σύνολο, διαφαίνεται πως παίρνει τελικά μια θετική στροφή. Αλλά υπάρχει ακόμη πολλή τρομολαγνεία, και το μήνυμά μου είναι «μην τους αφήνετε να σας τρομάζουν μ΄όλα αυτά, είναι απλά μ@λ@κίες και μην ανησυχείτε».

PFC: Ευχαριστούμε. CoBra, η δική σου αξιολόγηση.

CoBra: Όπως είπε ο Benjamin, αυτή η κατάσταση χρησιμοποιείται και από τη σκοτεινή πλευρά και από τη φωτεινή πλευρά. Το βασικό πλάνο που έχει η σκοτεινή πλευρά είναι να δημιουργήσει ψηφιακό νόμισμα και κοινωνία τύπου ΝΤΠ. Θέλουν να επιβάλουν ένα εμβόλιο που θα είναι βλαβερό και θα επιδεινώσει την κατάσταση. Αυτό είναι το σχέδιό τους. Το συνδυάζουν με το ρόλο που θα παίξουν τα δίκτυα 5G, κάποια τοποθετημένα στην επιφάνεια και κάποια στους δορυφόρους Starlink, το οποίο θα αυξήσει την αποτελεσματικότητα του προγραμματισμού του νου του πληθυσμού επιφανείας, θα αυξήσει το επίπεδο καραντίνας. Την ίδια ώρα οι φωτεινές δυνάμεις χρησιμοποιούν την ευκαιρία αυτή για να επεκτείνουν τα σχέδιά τους. Δεν θα δώσω περισσότερες λεπτομέρειες εδώ, υπάρχουν πολλές φήμες, δεν θα τις αρνηθώ ούτε θα τις επιβεβαιώσω, θα πω όμως ότι οι Δυνάμεις Φωτός εκτελούν το κομμάτι που έχουν αναλάβει.  Ένα στοιχείο της κατάστασης είναι πως οι Πλειάδιοι μείωσαν την δράση του ιού με το πρωτόκολλό τους “RCV Stardust”. Μείωσαν τη δράση του ιού, μείωσαν την εξάπλωση του ιού, αλλά ταυτόχρονα ένα μέρος του πληθυσμού δεν διαχειρίζεται την κατάσταση σωστά και εξαπλώνει τον ιό αποτελεσματικά.  Θα πω λοιπόν πως ο ιός αυτός είναι πρόβλημα, αλλά είναι κάτι που μπορεί να περιοριστεί,  είναι κάτι που θα περιοριστεί  και στην ουσία θα πυροδοτήσει αμετάκλητες αλλαγές στην κοινωνία.

PFC:  Ευχαριστούμε. Ειπώθηκαν πολλά, να ξεκινήσουμε να τα κοιτάζουμε ένα ένα. Ας δούμε κάποια σημεία, πράγματι επηρεάζει τις ανησυχίες κάποιων ανθρώπων. Ας δούμε αναλυτικά κάποια από τα μαθήματα που πήραμε, ώστε να αμβλύνουμε τις ανησυχίες των ανθρώπων. Λοιπόν, Benjamin, μπορούμε να δούμε τον κορονοϊό ως προσχεδιασμένη επίθεση;

BF: Απόλυτα. Δεν υπάρχει αμφιβολία, τα στοιχεία είναι αδιάσειστα. Το γεγονός πως είχαμε αρχικές αναφορές από επιστήμονες που ανέφεραν ότι δεν υπήρχε περίπτωση ο ιός να ξεκίνησε από τη φύση, και μετά είχαμε ένοπλους που υποχρέωσαν αυτούς τους επιστήμονες να αποσύρουν τις δηλώσεις τους. Το γεγονός ότι στη Wuhan στους Στρατιωτικούς Ολυμπιακούς συμμετείχε ομάδα των ΗΠΑ, ενώ δεν είχε κάποιο μετάλλιο, ακριβώς πριν αρχίσει η πανδημία…  Όλοι οι ενημερωμένοι ξέρουν ότι όλο αυτό ήταν σχεδιασμένο, πως δεν προέκυψε τυχαία. Αλλά το αποτέλεσμα είναι πως καταρρέει το χρηματοπιστωτικό σύστημα, κι αν το κάνουμε σωστά θα έχουμε την ευκαιρία να το αντικαταστήσουμε με κάποιο πολύ καλύτερο. Και αυτό είναι το διακύβευμα της μάχης αυτή τη στιγμή. Έχω πηγές στη Five Eyes (ΣτΜ αγγλόφωνη υπηρεσία πληροφοριών) που επιβεβαιώνουν ότι θα έχουμε έναν Ιωβηλαίο χρεών και θα αναδιανεμηθούν οι οικονομικοί πόροι, καθώς και ότι θα δοκιμάσουν ένα σύστημα οικονομικής διακυβέρνησης που θα βασίζεται στις καλύτερες πρακτικές, που κατά τη γνώμη μου έχουν εφαρμοστεί στην Σιγκαπούρη και την Κίνα και παλαιότερα στην Ιαπωνία. Δε μιλάω για το κοινωνικό γενικότερα, μιλάω μόνο για την οικονομική πλευρά, πώς θα σχεδιάσουμε συστηματικά ένα καλύτερο μέλλον.  Δεν αναφέρομαι σε πολιτικές ελευθερίες ή άλλες πλευρές, μόνο την οικονομική διαχείριση.

PFC: Ευχαριστούμε. CoBra, κατά τη γνώμη σου ή την πληροφόρησή σου, η Γήινη Συμμαχία είχε προετοιμαστεί για κάποιο τέτοιο συμβάν, ή αιφνιδιάστηκε με την εξάπλωση του ιού;

CoBra: Είχαν τα σχέδιά τους, αλλά μέχρι κάποιο βαθμό αυτό δεν ήταν αναμενόμενο. Το Δεκέμβριο ήταν γνωστό πως διαφορετικές φατρίες είχαν διάφορα σχέδια, κάποια στόχευαν στη μείωση του παγκόσμιου πληθυσμού, κάποια στόχευαν τον οικονομικό τομέα. Υπήρχαν αρκετά σχέδια, και τα περισσότερα διακόπηκαν επιτόπου,  αλλά αυτό ξέφυγε κάπως. Τώρα λοιπόν οι Φωτεινές Δυνάμεις εφαρμόζουν την απάντησή τους, η οποία προς το παρόν δεν είναι ορατή, αλλά θα είναι αποτελεσματική σε μελλοντικό χρόνο.

PFC: Θα το κρατήσω αυτό, θέλω να επανέλθω σε αυτό αργότερα. Benjamin, πώς είναι αυτό το Τέλος Παιχνιδιού για την Καμπάλ, δείχνουν αρκετά απελπισμένοι για να το εκτελέσουν, αν δεν ήταν τυχαίο.

BF: Ξεκάθαρα ήταν σχεδιασμένο πολύ πριν, και υπάρχουν πολλές ενδείξεις γι΄αυτό. Το λιγότερο, έχουμε την άσκηση της πανδημίας από το Ίδρυμα Bill Gates, τους ανθρώπους του Davos (ΣτΜ Διεθνές Οικονομικό Φόρουμ)…

PFC: …το θέμα με το πανεπιστήμιο Johns Hopkins…

BF: …ναι, το χρηματοδότησε το Blοοmberg… Ήθελαν λοιπόν να σκοτώσουν ένα μεγάλο μέρος του παγκόσμιου πληθυσμού και να υποδουλώσουν τους υπόλοιπους. Αντ΄αυτού, αυτό που κατάφεραν είναι να μας θυμώσουν όλους πάρα πολύ και αντί να υποδουλωθούμε τώρα τους κάνουμε εμείς επίθεση. Τους γύρισε μπούμερανγκ, και θα συνεχίσει να εξελίσσεται έτσι.

 PFC: Ναι, συμφωνώ με αυτό. CoBra, μπορούμε να πούμε ότι η Καμπάλ και οι κεντρικοί τραπεζίτες είναι σατανικοί; Προφανώς το καταλαβαίνουμε, αλλά το ρωτάω για κάποιους νέους θεατές… Υπάρχουν πολλοί άνθρωποι που με την ευκαιρία του lockdown (γενικού αποκλεισμού) αναζητούν πληροφορία και όλο και περισσότερες πληροφορίες ρέουν, οπότε προφανώς θα οδηγηθούν και στα site μας περισσότερο από ποτέ. Ας το αναφέρουμε λοιπόν, γιατί είναι σατανική αυτή η φατρία;

CoBra: Οι Ιλλουμινάτι  ως φατρία είναι εξαπλωμένοι σε όλες τις κοινωνικές διαστάσεις όλου του πλανήτη, όχι μόνο σε κεντρικούς τραπεζίτες αλλά και σε πολιτικούς, ηθοποιούς, κυβερνητικούς αξιωματούχους… Είναι ένα παγκόσμιο δίκτυο. Βασικά είναι μια αίρεση λατρείας του θανάτου, πιστεύουν στο θάνατο όπως εμείς πιστεύουμε στη ζωή. Μία πλευρά αυτού του δικτύου θέλει να εξοντώσει θα έλεγα το 90% του ανθρώπινου πληθυσμού, και είναι αποφασισμένοι. Οι προσπάθειές τους έχουν αποτραπεί. Σκοπός τους ήταν να πεθάνουν τουλάχιστον 15 εκατομμύρια άνθρωποι από τον ιό, και με τις οικονομικές συνέπειες ίσως και περισσότεροι.  Αυτό ήταν το σχέδιό τους, και φυσικά αυτό το σχέδιο δεν θα επιτύχει, δεν θα έχει αποτέλεσμα.

PFC: Ευχαριστώ. Benjamin, γιατί είναι τόσο απελπισμένοι σε αυτή τη φάση;

BF: Πιστεύω επειδή η κρίσιμη μάζα των ανθρώπων αφυπνίζεται… Εγώ μεγάλωσα άθεος, και μου φαινόταν πολύ παράξενο όλο αυτό το θέμα με τους σατανιστές, αλλά με κάλεσαν να συμμετέχω κι εγώ, και τότε το συνειδητοποίησα.  Το έμαθα από πρώτο χέρι, κι όχι μέσα από το διαδίκτυο. Μου είπαν «μπορείς να γίνεις μέλος και να είσαι πλούσιος και δυνατός, αλλιώς θα σε σκοτώσουμε», κι έτσι βρέθηκα να τους πολεμάω. Είναι εντελώς αληθινοί. Ακόμη κι αν δε θέλει κάποιος, ωστόσο, να μπει στη διαδικασία να ασχοληθεί με μονοθεϊσμούς, μπορείς να πεις πως η παρούσα κατάσταση που δημιουργούν λεφτά από το τίποτα – απλά βάζουν αριθμούς σ΄έναν υπολογιστή – είναι εντελώς παρασιτική και επιβλαβής στο 99% του πληθυσμού. Δεν είναι κατάλληλος τρόπος να έχεις σε λειτουργία  την οικονομία ή τον πλανήτη, και καταστρέφουμε αυτή τη στιγμή περισσότερη ζωή στον πλανήτη από οποιαδήποτε άλλη εποχή μετά την εξαφάνιση των δεινοσαύρων πριν 65 εκατομμύρια χρόνια. Θα πρέπει στ’ αλήθεια ν’ αλλάξει αυτό. Είναι αντί-ζωικό, είναι καταστροφή ζωής στον πλανήτη και πρέπει να τελειώσει. Και αυτό είναι το βασικό θέμα.

PFC: Ευχαριστούμε. Ξέρεις, λέμε πολλά “εκκεντρικά” πράγματα, και θα πρέπει να χρησιμοποιείται μια διορατικότητα…

BF: Ένα πράγμα που έχω μάθει, είναι να αποφεύγω συγκεκριμένες λέξεις που οι άνθρωποι έχουν εκπαιδευτεί να κατεβάζουν ρολά όταν τις ακούνε – και θα πρέπει να το πάμε βήμα-βήμα. Όπως έπρεπε να κάνω κι εγώ ο ίδιος, όταν ξεκίνησα ν’ ασχολούμαι μ’ όλα αυτά. Νομίζω όμως πως το πραγματικό θέμα είναι ότι οι κεντρικές τράπεζες δεν είναι κυβερνητικοί φορείς, είναι ιδιωτικές κι ανήκουν σε μια αιμομικτική ομάδα οικογενειών, και το μεγάλο ποσοστό αυτών των οικογενειών είναι αναμιγμένοι σε μια συνωμοσία να σκοτώσουν το 90% της ανθρωπότητας ώστε να σώσουν το περιβάλλον. Αυτή είναι η αντικειμενική αλήθεια. Αλλά ένα μεγάλο μέρος των οικογενειών αυτών πράγματι λένε “Αυτό είναι τρομερό, δεν πρέπει να το κάνουμε, μπορούμε να φτιάξουμε το περιβάλλον  χωρίς να σκοτώσουμε το 90%”. Και αυτοί είναι οι άνθρωποι με τους οποίους συντονιζόμαστε, διότι έχουμε έναν κοινό εχθρό. Αυτοί είναι οι άνθρωποι της «υπερθέρμανσης του πλανήτη» συγκεκριμένα. Είναι τμήμα της παλιάς Καμπάλ, αλλά συνειδητοποιούν ότι η γενοκτονία και αυτό που ονομάζουν παντοκτονία – το να σκοτώσουν όλα τα ζώντα όντα – δεν είναι κάτι που υποστηρίζουν. Διασπώνται, και μια μεγάλη κλίκα συντάσσεται τώρα με την ανθρωπότητα.

PFC: Φαίνεται λοιπόν πως μία λιγότερη κλίκα της καμπάλ συμμαχεί με αυτή την εξαιρετικά κακή κλίκα για τη δύναμη και τον έλεγχο του πλανήτη. Cobra, έχεις κάτι να προσθέσεις σ’ όλα αυτά;

CoBra: Θα έλεγα πως αυτή ήταν μια πολύ καλή περιγραφή της κατάστασης και αυτές οι δύο κλίκες, αυτό το χάσμα, πάει χιλιάδες χρόνια πίσω στις οικογένειες των Μαύρων Ευγενών. Και βασικά, το ιταλικό στέλεχος του ιού, το οποίο είναι πιο θανατηφόρο και πιο ισχυρό, τοποθετήθηκε στην Ιταλία σα συνέπεια αυτής της διαμάχης. Οπότε, η κλίκα που θέλει να σκοτώσει το 90% του πληθυσμού τοποθέτησε το ιταλικό στέλεχος του ιού – που είναι μια μεταλλαγμένη εκδοχή, δεν είναι το ίδιο με το κινεζικό στέλεχος – και τοποθετήθηκε σε μια περιοχή κοντά στην Piacenza στην Ιταλία. Η Piacenza είναι μια περιοχή της Ιταλίας που ελέγχεται από, θα έλεγα ένα μεγάλο ποσοστό των οικογενειών Μαύρων Ευγενών στη Ιταλία. Οπότε, τοποθετήθηκε ακριβώς εκεί σαν σημάδι στη συγκεκριμένη χώρα.

PFC: Εδώ λοιπόν θέλω να εστιάσω την προσοχή του κόσμου. Και ευχαριστώ Benjamin που ανέφερες το θέμα “βήμα-βήμα”. Κάθε φορά που κάνουμε κάποια παρουσίαση σ’ ένα βαθμό το πάμε βήμα-βήμα, αλλά έχουμε να μιλήσουμε πάνω από ένα χρόνο, οπότε σου φαίνεται να είναι αυτή μια από τις τελικές μάχες μεταξύ του καλού και του κακού;

BF: Δεν ξέρω αν θέλουμε να την ονομάσουμε τελική μάχη μεταξύ καλού και κακού, αλλά τη βλέπω σαν μια κατάσταση στην οποία μπορούμε πραγματικά να βελτιώσουμε δομικά τον τρόπο που «διοικούμε» τον πλανήτη τον οποίο μοιραζόμαστε όλοι.  Πιστεύω πως είναι μια εποχή που η αγάπη θα ξεπεράσει το μίσος και τον φόβο, τα οποία χρησιμοποιεί η Καμπάλ για να μας ελέγχει. Θα πρέπει λοιπόν να εκμεταλλευτούμε όλο αυτό και να βεβαιωθούμε πως αυτή η ευκαιρία δεν θα πάει χαμένη, και αυτός είναι  ο στόχος για τον οποίο πιέζω. Είμαι βέβαιος τώρα πως στατιστικά πρόκειται να κερδίσουμε. Είναι καταδικασμένοι. Δε βλέπω με ποιον τρόπο θα τα καταφέρουν. Όλο και περισσότεροι απ’ αυτούς εξαφανίζονται και δε μπορούν να το συγκαλύψουν με γραφικά κομπιούτερ και ψευδείς ειδήσεις πια. Ο Ομπάμα πάει, η Χίλαρι πάει, ο Ροκφέλερ πάει… Πάνε όλοι. Τώρα προφανώς θα σκάσει όλο αυτό στη μούρη του Μπιλ Γκέιτς. Τι συμβαίνει και 1000 εταιρικά στελέχη, ίσως και περισσότεροι, ξαφνικά παραιτούνται; Όλο το σύστημα διαλύεται και οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι κρίσιμες. Αλλά, το εγγυώμαι, η ανθρωπότητα θα ελευθερωθεί.
Ζητώ συγγνώμη αλλά έχω κάποια επείγοντα θέματα, πολλά που πρέπει να τρέξω. Υπήρξε μια απόπειρα επίθεσης με 5G στο Τόκιο για ν’ αρχίουν οι άνθρωποι να φοβούνται πάλι και οι επόμενες δύο εβδομάδες θα είναι κρίσιμες. Αλλά μαθαίνω τώρα πως είναι στατιστική βεβαιότητα πως θα νικήσουμε.
Κάποιες τελευταίες ερωτήσεις, λοιπόν; Θα πρέπει να φύγω. Δεν έχω πολύ χρόνο τώρα, μια τελευταία ερώτηση λοιπόν και μετά θα πρέπει να σας αφήσω.

PFC: Εντάξει, θα σου κάνω μία, και Cobra αν δε σε πειράζει να μείνεις για μερικές ερωτήσεις ακόμη.

CoBra: Ναι, φυσικά.

PFC: Ευχαριστώ. Καταλαβαίνω τη θέση σου. Σχετικά με την οικονομία, Benjamin; Είναι ο χώρος σου αυτός. Μπορείς να συνοψίσεις τι βλέπουμε εδώ;

BF: Ναι, το πιο σημαντικό θέμα σχετικά με την οικονομία είναι – είναι δύο πράγματα. Το πρώτο είναι αυτό που είναι γνωστό ως πραγματική οικονομία.  Αυτό είναι τα πραγματικά φυσικά αντικείμενα όπως βιομηχανίες, κτίρια, φάρμες. Και μετά έχουμε την εικονική οικονομία, που είναι αυτά που σκέφτεται ο κόσμος – γνωστή επίσης και σαν χρηματοπιστωτικό. Και αυτό που συμβαίνει είναι ότι δημιουργούν όλα αυτά τα τρισεκατομμύρια δολάρια χωρίς να υπάρχει πραγματικότητα. Οπότε όλος ο έλεγχός τους να χρησιμοποιούν δείκτες μετοχών και όλα αυτά τα πράγματα έχει  αρχίσει και γίνεται δυσλειτουργικός. Οι άνθρωποι αφυπνίζονται και καταλαβαίνουν πως η πραγματική οικονομία δεν είναι το ίδιο πράγμα με αυτές τις χρηματοπιστωτικές μαγγανείες ή τη μαζική ύπνωση που χρησιμοποιούσαν χρόνια τώρα. Πιστεύω λοιπόν πως τα πλεονάσματα που ξεκίνησαν βασικά το 1990 επιτέλους φτάνουν στο τέλος τους.  Αυτό επιβεβαιώνει την 100πλάσια μόχλευση.  Σημαίνει πως θα είναι πολύ καλό για το μέσο άνθρωπο και θα είναι μια οικονομία βασισμένη στην πραγματικότητα ξανά, όταν όλα αυτά τελειώσουν.  Και σας υπόσχομαι πως με το που πέσει το αμερικανικό καθεστώς, θα διπλασιαστεί  το αμερικανικό επίπεδο διαβίωσης για τον μέσο Αμερικανό μέσα σ’ ένα χρόνο. Το λιγότερο θα διπλασιαστεί. Είναι υπόσχεση.

CoBra:  Έχω μια ερώτηση για τον Benjamin. Ποια είναι η γνώμη σου για τον επικείμενο παγκόσμιο διαλογισμό που θα κάνουμε στις 4/5 Απριλίου;

BF:  Πιστεύω πως ο παγκόσμιος διαλογισμός είναι σημαντικός γιατί σε πολλά επίπεδα πρόκειται για ψυχολογικό πόλεμο, και θα κάνει μεγάλη διαφορά το να υπάρχει πολλή θετική ενέργεια εκεί έξω. Ως εκ τούτου αν οι άνθρωποι εύχονται να είναι αλήθεια, έχουν τη δύναμη να τα κάνουν αληθινά αν  συγκεντρωθούν αρκετοί να διαλογιστούν.
Ευχαριστώ λοιπόν, και  χαιρετώ προς το παρόν!

PFC:  Συνέχισε τις καλές σου μάχες!
Ευχαριστούμε που παρέμεινες μαζί μας, Cobra. Πες μου αν έχεις χρονικό περιορισμό. Έχουμε πολλά πράγματα να καλύψουμε, κι ελπίζω τα περισσότερα να τα προλάβουμε, οπότε το εκτιμώ που έμεινες για να τα καλύψουμε.
Όλο αυτό που συμβαίνει φαίνεται βιβλικό. Έχει μια εικόνα αρκετά ψυχολογική, όπως ανέφερε ο Benjamin σαν σενάριο “Τέλος Χρόνου”, αλλά πιθανώς να είναι το τέλος του χρόνου γι’ αυτούς τους ανθρώπους που προσπαθούν να το παρουσιάσουν ως τέτοιο. Σίγουρα λοιπόν θα ανησυχούν πάρα πολύ. Και για να το κάνουμε πιο συγκεκριμένο, δε μου αρέσουν οι διαξιφισμοί σε αυτόν τον τομέα, συνηθίζουμε να μιλάμε πολύ για το σκοτάδι, και είναι απλό να εντοπίσουμε το πρόβλημα, αλλά βοήθησέ μας να καταλάβουμε καλύτερα τη λύση. Δεν ακούμε και πολύ για τον Χριστό. Αυτό που προσπαθούν να κάνουν είναι να μας απομακρύνουν από το Χριστό και τη Χριστική Αγάπη και τα Χριστικά διδάγματα, οπότε στην πραγματικότητα όλο αυτό φαίνεται σαν την έγερση του Αντίχριστου, που προσπαθούν να κρύψουν.

CoBra:  Εντάξει, ναι. Αυτό το σενάριο “τέλος χρόνου”,  η “τρέλα του τέλους του χρόνου”, το τέλος του χρόνου είναι στην πραγματικότητα κάτι πολύ καλό. Είναι το τέλος ενός συγκεκριμένου είδους κύκλου. Είναι το τέλος του παλιού κύκλου σκότους και η αρχή ενός νέου κύκλου φωτός. Στην Ινδία το ονομάζουν “Τέλος του Kali Yuga και έναρξη νέου Satya Yuga”. Οπότε είναι η αρχή ενός νέου κύκλου. Και στο τέλος του παλιού κύκλου υπάρχει πάντα το μεγαλύτερο ποσοστό υλισμού και έλλειψης πνευματικής σύνδεσης. Στο νέο κύκλο όμως, έρχεται μια ισχυρή ώθηση πνευματικής ενέργειας. Και θα έρθει για κάθε πλάσμα, κάθε άτομο με τον δικό του τρόπο. Κάποιοι άνθρωποι έχουν σύνδεση με τον Ανώτερο Εαυτό τους, κάποιοι έχουν σύνδεση με τους Πνευματικούς τους Οδηγούς. Κάποιοι άνθρωποι έχουν σύνδεση με τον Χριστό, κάποιοι έχουν σύνδεση με το Βούδα – εξαρτάται το προσωπικό τους σύστημα πίστης. Αλλά αυτό που λέω είναι πως θα αυξηθεί εντατικά η ατομική σύνδεση με ανώτερες πνευματικές αρχές, καθώς δημιουργούμε αυτή την τομή, είμαστε λοιπόν τώρα στην τελευταία φάση του παλιού αυτού κύκλου κατάρρευσης της παλιάς κοινωνίας, που έτσι κι αλλιώς δε δούλευε πια.

PFC:  Ευχαριστώ. Αφού μιλάς για κατάρρευση, γιατί δε μας μιλάς λίγο περισσότερο για το διαλογισμό που έρχεται στις 4/5 Απριλίου. Και θέλω να τονίσω να κοιτάξετε όλοι το χρόνο που αντιστοιχεί στην περιοχή σας εγκαίρως, γιατί κυκλοφορούν φήμες (κυκλοφορούν πολλές φήμες και αβεβαιότητα) πως  υπάρχει πιθανότητα τουλάχιστον για τις ΗΠΑ να υπάρχει blackout, να πέσει το ιντερνετ και οι πληροφορίες, οπότε αν υπάρξει κάτι τέτοιο – αν και δεν το θεωρώ πιθανό – να μπορούμε ακόμη να αξιοποιήσουμε την ευκαιρία να κάνουμε τον συγχρονισμένο διαλογισμό. Οπότε, τι γίνεται με αυτόν το διαλογισμό;

CoBra:   Αυτό λοιπόν που μπορείτε να κάνετε, είναι να τυπώσετε την ώρα του διαλογισμού και τις οδηγίες, ή να κάνετε screenshot στα κινητά σας και να τα σώσετε εκεί. Οπότε στην αμυδρή πιθανότητα να συμβεί κάτι τέτοιο, αν πέσει το διαδίκτυο, που είναι απίθανο, θα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τις πληροφορίες. Θα έλεγα ανεξαρτήτως του τι θα συμβεί, θα παρότρυνα τον καθένα να διαλογιστεί γιατί αυτός ο διαλογισμός μπορεί πραγματικά να καθορίσει το πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. Μπορεί να το καθορίσει οριστικά.

PFC:  Εντελώς.

CoBra:  Και εδώ, θέλω δημόσια να καλέσω όλους όσοι ευχαριστήθηκαν με το διαλογισμό μας, να τον προωθήσουν, γιατί δεν πρόκειται για μένα, δεν είναι για τον δικό μου διαλογισμό, δεν είναι για τη δική μου ιδέα. Είναι για την θεμελιώδη αρχή των μαζικών διαλογισμών, τη θεμελιώδη αρχή της κρίσιμης μάζας, τη θεμελιώδη αρχή του να στείλεις κβαντικό σήμα στο ενεργειακό πεδίο. Θα καλέσω λοιπόν δημόσια τον Corey Goode, θα καλέσω δημόσια τον David Wilcock, να προωθήσουν το διαλογισμό και να βάλουν στην άκρη – αν έχουν – τους ενδοιασμούς τους για μένα όποιος κι αν είναι ο λόγος.  Δεν είναι ώρα τώρα για τέτοια. Τώρα είναι ώρα να ενωθούμε και να το κάνουμε. Και φυσικά, αν κάποιος άλλος στο μέλλον, σε μελλοντικές περιστάσεις, που θέλει να δημιουργήσει παγκόσμιο διαλογισμό για την ανθρωπότητα, είναι πάρα πάνω από ευπρόσδεκτος.

PFC:  Ευχαριστώ. Ας ελπίσουμε πως το μήνυμα θα φτάσει. Μπορώ να σου αναφέρω το θετικό ότι κάποιοι σταθεροί φίλοι ακόμη και του κύκλου μου, στις ομάδες μου, μου έχουν στείλει ενημερώσεις σχετικά με τον παγκόσμιο διαλογισμό αυτό. Οπότε ναι, χάρηκα πολύ όταν σκέφτηκα “τέλεια, φτάνει μαζικά στο κοινό εκεί έξω”.
Εφόσον προσπαθούμε ακόμη να επιμορφώσουμε το κοινό σχετικά με πληροφορίες που μπορεί να υπάρχουν, ήθελα να αναφερθούμε στην αδρενοχρώμη. Τι έχεις ακούσει για το ναρκωτικό, και υποτίθεται πράγματι ότι κατασκευαζόταν σε εργαστήριο στη Wuhan, και μήπως έχεις ακούσει κάτι σχετικά με την πιθανότητα η αδρενοχρώμη αυτή να μολύνθηκε επίτηδες από τα Λευκά Καπέλα;

CoBra:  Την έχω ακούσει αυτή τη φήμη. Δε μπορώ να την επιβεβαιώσω, υπάρχουν όμως κι άλλοι τρόποι να αναγνωρίσουμε τους κακούς.
PFC: Ωραία, ευχαριστώ.

Σε αυτή τη φάση φαίνεται σα να λέει ο Θεός “Αν θέλετε να λατρεύετε είδωλα όπως αθλητές, θα κλείσω τα στάδια. Αν θέλετε να λατρεύετε μουσικούς, θα κλείσω τα κέντρα. Αν θέλετε να λατρεύετε  ηθοποιούς, θα κλείσω τα θέατρα. Αν θέλετε να λατρεύετε τα χρήματα, θα κλείσω την οικονομία και θα καταρρίψω τα χρηματιστήρια. Δε θέλετε να πηγαίνετε στις εκκλησίες και να λατρεύετε εμένα; Θα φροντίσω λοιπόν να μη μπορείτε να πηγαίνετε στις εκκλησίες.” Κατά το διάστημα αυτό που οι άνθρωποι είναι στο σπίτι, τι μπορούν να κάνουν στο σπίτι και πώς συντονίζεται με σένα αυτό το μήνυμα;

CoBra:   Λοιπόν, αυτό το μήνυμα δε συντονίζεται με μένα γιατί με τον τρόπο που διατυπώθηκε δε συντονίζει με τον Ανώτερο Εαυτό μου. Αυτός ο ιός είναι βιολογικό όπλο που απελευθερώθηκε από τις σκοτεινές δυνάμεις και όχι από κάποια οντότητα ανώτερης πνευματικότητας. Αλλά οι άνθρωποι που μένουν σπίτι – αυτό έχει πραγματικά κάποια πολύ καλά αποτελέσματα, γιατί οι άνθρωποι θα έχουν χρόνο να ηρεμήσουν, να επιβραδύνουν, να επανασυνδεθούν με τον εαυτό τους, με τον Ανώτερο Εαυτό του και με τη φύση. Και οι επιπλέον παραμορφώσεις της ανθρώπινης κοινωνίας θα μειωθούν σε κάποιον τουλάχιστον βαθμό για κάποιο χρονικό διάστημα.

PFC:  Πώς επιδρά ο φόβος στην εκδήλωση θετικού ή αρνητικού αποτελέσματος; Να μιλήσουμε ίσως για τα ενεργειακά επίπεδα που έχει ο καθένας μας στο αυρικό του πεδίο.

CoBra:  Ο φόβος που πυροδοτήθηκε τώρα ήταν πάντα εκεί. Ήταν υποσυνείδητος. Αυτό λοιπόν που συμβαίνει τώρα είναι ένας ενεργός εξαγνισμός του φόβου, και μεγάλο μέρος του φόβου στην πραγματικότητα είναι οντότητες που συνυπάρχουν στα ανθρώπινα ενεργειακά πεδία. Και τώρα, με αυτή την παγκόσμια απομόνωση, με τις παγκόσμιες καραντίνες, με τα παγκόσμια κλεισίματα, ο κόσμος απομονώνεται και οι οντότητες δεν μεταδίδονται σε άλλους ανθρώπους όπως και ο ιός. Θα λιμοκτονήσουν λοιπόν και θα πεθάνουν. Δεν απομακρύνουμε μόνο τον ιό, απομακρύνουμε επίσης και αυτές τις οντότητες, καθώς και πολύ από τον παγκόσμιο φόβο που έχει καταπιεστεί κατά τη διάρκεια της ιστορίας και έχει μεταδοθεί μέσω του τραύματος των γενεών από τους γονείς στα παιδιά, από γενιά σε γενιά· τώρα θα καθαρίσει για πάντα.
Και επίσης, αυτή η παγκόσμια καραντίνα είναι μια καλή άσκηση για το Γεγονός, και όλη η μεταμόρφωση που πέρασε ο πλανήτης τις τελευταίες δέκα ημέρες είναι μια καλή πρόβα. Όταν λοιπόν συμβεί Το Γεγονός – δεν θα σχολιάσω πότε θα γίνει αυτό – αλλά όταν συμβεί, οι άνθρωποι θα είναι πολύ περισσότερο έτοιμοι γιατί θα έχουν περάσει μέσα από αυτό το στάδιο προετοιμασίας ήδη.  Και αυτή η κατάσταση διευκολύνει πολύ επίσης τις Δυνάμεις Φωτός να σχεδιάσουν  Το Γεγονός, γιατί τώρα έχουν καλύτερα δείγματα ανθρώπινης συμπεριφοράς. Κατανοούν πολύ καλύτερα το πώς θα αντιδράσουν οι άνθρωποι σε κάτι τέτοιο. Το κάνει λοιπόν πολύ ευκολότερο τώρα.

PFC:  Εντελώς. Μπορώ να το δω αυτό εντελώς. Ήσουν η κινητήρια δύναμη πίσω από το Prepare For Change αρχικά, και αυτό πηγαίνει πίσω στο 2012. Ο σκοπός ήταν πάντα να επιμορφωθεί και να ενημερωθεί το κοινό για Το Γεγονός, υπήρχε λοιπόν ένα σχέδιο στο τραπέζι που νομίζω ότι περιείχε κλείσιμο των τραπεζών και μαζικές συλλήψεις. Με αυτό το συμβάν (του ιού) που έγινε, φάνηκε πως έπρεπε να αντιδράσουμε στην επίθεση αυτή. Ήταν λοιπόν πάντα αυτή η «πρώτη φάση» του Γεγονότος; Γιατί έπρεπε να συμβεί όλη αυτή η κατάρρευση, σωστά;

CoBra:  Μπορείς να επαναδιατυπώσεις το ερώτημα; Δεν το κατάλαβα καλά, ποια είναι η ερώτηση τελικά;

PFC: Οι άνθρωποι μπερδεύονται και θεωρούν πως Το Γεγονός είναι το ηλιακό γεγονός για το οποίο μιλάμε. Αυτό είναι ένα συμβάν για το οποίο είπες πως δε θες να δώσεις ημερομηνίες.

CoBra:   Ναι.

PFC:  Θεωρείς πως αυτό τώρα, η πτώση του χρηματοπιστωτικού συστήματος, είναι μέρος του Γεγονότος;

CoBra:  Έχω αναπτύξει το σχέδιο του Γεγονότος πολλές φορές ήδη, και τα δεδομένα για το χρηματοπιστωτικό είναι μέρος της διαδικασίας.

PFC:  Ωραία, ευχαριστώ.

CoBra:   Αλλά δε μπορώ να σχολιάσω αν η παρούσα κατάσταση είναι πράγματι Το Γεγονός ή όχι. Προφανώς δε μπορώ να σχολιάσω σε αυτό.

PFC: Σίγουρα. Αλλά θα πρέπει να συμβεί. Έχουμε την ενημέρωση για τους επικεφαλής κοινοτήτων, και στην ενημέρωση αναφερόταν το συμβάν με τις τράπεζες.

CoBra:  Ναι, φυσικά. Ναι.

PFC:   Λοιπόν, ας μην πούμε ότι δεν μας προκάλεσε έκπληξη. Όλο αυτό είναι μέρος του, όπως ανέφερες.
Έχω μια ερώτηση για τον ίδιο τον ιό. Υπάρχει κάτι στο DNA – δημιουργήθηκε ως βιολογικό όπλο, και δείχνει να είναι κορονοϊός και μέρος του ιού της γρίπης SARS, και μέρος από κάτι άλλο… Μήπως η θετική δημιουργικότητα του φορέα του ιού, ο οποίος δεν είναι τόσο θανάσιμος, μήπως αναζητά τρόπους να καθαρίσει από τον ιό όπως καθαρίζει από τις ασθένειες, μήπως εργάζονται τα κύτταρα σε όλο το σώμα μας να εξαλείψουν την ασθένεια του ιού; Μπορούμε να πιστεύουμε πως συμβαίνει το ίδιο με τον ιό αυτό, και λόγω του μεγέθους του που δεν είναι μεγάλο, θα εξαλειφθεί γιατί έχει μικρό κύκλο ζωής;

CoBra:  Το ανθρώπινο σώμα μαθαίνει πώς να αντιδράει σε νέες απειλές, και αυτός ο ιός είναι μια νέα απειλή. Όλοι όσοι μολύνθηκαν, το ανοσοποιητικό τους σύστημα έμαθε γρήγορα πώς να αντιδράει σε αυτή την απειλή και να απομακρύνει τον ιό. Οι περισσότερες περιπτώσεις ήταν επιτυχημένες. Το πρόβλημα είναι οι ηλικιωμένοι που έχουν χρόνια ποικίλα θέματα υγείας και το ανοσοποιητικό τους σύστημα μάχεται με τρεις ή τέσσερεις παθήσεις ήδη, οπότε η επόμενη ίσως είναι η μοιραία. Αυτή τη φορά ήταν αυτός ο ιός. Σε άλλη περίπτωση μπορεί να ήταν κάτι άλλο. Το ανθρώπινο ανοσοποιητικό, λοιπόν, θα μάθει πώς να διαχειρίζεται τον ιό, αλλά πριν συμβεί αυτό πρέπει να κάνουμε ό,τι μπορούμε για να σταματήσουμε την εξάπλωσή του.

PFC:  Ευχαριστώ Cobra. Έχει αναφερθεί ότι η 5G είναι τεράστιος παράγοντας στην αποδυνάμωση του ανοσοποιητικού του ανθρώπου. Ήταν στην κρουαζιέρα του πλοίου Diamond Princess. Πώς  μπορούν οι ηλεκτρομαγνητικές επιθέσεις να επηρεάσουν κάποιον φυσικά και νοητικά;

CoBra:  Πραγματικά πάρα πολύ. Το δίκτυο 5G είναι το πιο επικίνδυνο όλων και μπορεί να υποβαθμίσει σε τεράστιο βαθμό το ανοσοποιητικό σύστημα.  Επηρεάζει τις κυτταρικές μεμβράνες και είναι μία από τις πλέον επικίνδυνες τεχνολογίες που απελευθερώθηκαν για το κοινό μέχρι τώρα. Οπότε αποτελεί τεράστια ανησυχία, και θα πρέπει να σταματήσει με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

PFC:  Υπάρχει κάποια βάση στην ιδέα ότι αφού ο πλανήτης βιώνει μια Ανάληψη, αφού τα άτομα βιώνουν Ανάληψη, αφού ο ήλιος δημιουργεί μεγαλύτερη ακτινοβολία και περισσότερη ενέργεια, θα πρέπει όλα να δονούνται υψηλότερα; Θα μπορούσαμε να πούμε πως η 5G κατά κάποιον τρόπο επιβάλλει στην ανθρωπότητα να δονείται  υψηλότερα;

CoBra:  Δεν θα έλεγα πως η 5G επιταχύνει την εξέλιξη. Η 5G προσπαθεί να ανακόψει την εξέλιξη στην πραγματικότητα. Οι σκοτεινές δυνάμεις προσπαθούν να κάνουν το αδύνατο, προσπαθούν να σταματήσουν τον παλμό του Γαλαξιακού Κεντρικού Ήλιου, πράγμα που φυσικά δε μπορούν να κάνουν. Εννοώ πως θα προσπαθήσουν τα πάντα όσα μπορούν, και θα αποτύχουν.

PFC:  Ευχαριστώ. Ανέφερες τον Γαλαξιακό Κεντρικό Ήλιο, τον παλμό του. Είναι κάτι που αυτές οι αιμομικτικές οικογένειες, και οι ηγέτες και οι ελεγκτές και οι Άρκον το γνωρίζουν, και βρήκαν κάποιον τρόπο πριν από χρόνια να το χρησιμοποιήσουν ως όπλο. Όταν είπες είναι Σενάριο Τέλους Χρόνου… Γι΄αυτόυς σίγουρα είναι. Θα πρέπει να μας ανησυχεί;

CoBra:  Ναι, οι οικογένειες Άρκον, οι οικογένειες Μαύρων Ευγενών έχουν στις προφητείες τους γραμμένο πως θα έρθει μια εποχή της ηλιακής αυτής έκλαμψης, μία Γαλαξιακή ηλιακή διαδικασία που θα πυροδοτήσει τον Ήλιο μας, και αυτή η αίρεση που λατρεύει τον Μαύρο Ήλιο μιλάει ουσιαστικά για την ενεργοποίηση του Γαλαξιακού Κέντρου. Σε αυτό λοιπόν αναφέρονται. Ένας θρύλος τους είναι πως σε αυτό το Τέλος Χρόνου θα σωθούν από κάποια σκοτεινή ανώτερη οντότητα, ενώ αυτό που θα συμβεί στην πραγματικότητα είναι ότι θα πάνε στον Κεντρικό Ήλιο. Θα μεταμορφωθούν, η ψυχική τους ουσία θα καταστραφεί. Όλοι αυτοί που απέτυχαν στην εξέλιξή τους ουσιαστικά θα διαλυθούν και θα πρέπει να ξεκινήσουν ανανεωμένοι την εξέλιξή τους. Για εμάς εδώ, λοιπόν, δεν υπάρχει κάτι να φοβόμαστε. Για εμάς θα είναι η αρχή της πιο όμορφης εποχής.

PFC: Ευχαριστώ. Είναι ωραίο να έχουμε ελπίδα και να κατανοούμε τα θετικά μηνύματα που υπάρχουν.

CoBra:  Εντάξει, έχω χρόνο για μερικές ακόμη ερωτήσεις.

PFC:  Ευχαριστώ πολύ. Βλέπεις όλα αυτά να εξελίσσονται σε υποχρεωτικούς εμβολιασμούς;

CoBra:  Λοιπόν, όταν θα είναι έτοιμο το εμβόλιο υπάρχει μια περίπτωση, εάν ο κόσμος παραμείνει ως έχει, να γίνουν προσπάθειες επιβολής εμβολιασμών.  Αλλά το πιθανότερο είναι πως δεν θα πάει τόσο καλά, όσο ελπίζουν οι σκοτεινές δυνάμεις. Πρώτον, το θέμα του βιοτσίπ. Τα βιοτσίπ είναι εκτός  όσον αφορά το νέο εμβόλιο, γιατί το Αντιστασιακό Κίνημα έχει απομακρύνει τα βιοτσίπ τα οποία φυλάσσονται σε συγκεκριμένες μυστικές εγκαταστάσεις. Το νέο εμβόλιο λοιπόν δεν θα περιέχει βιοτσίπ κανενός είδους. Και πάλι όμως ίσως περιέχει χημικά που να είναι βλαβερά για την ανθρώπινη υγεία, οπότε θα δούμε.

PFC:  Ο Τραμπ ανάρτησε πρόσφατα πως έχουμε πόλεμο με κρυφό εχθρό, και ότι θα κερδίσουμε. Σε τι πιστεύεις ότι αναφέρεται; Θεωρείς ότι γνωρίζει για την παρουσία των εξωγήινων  ή των υπερδιαστατικών;

CoBra:  Πιστεύω πως ο ίδιος δεν πιστεύει και πολύ σε αυτά. Δεν έχει την πλέον υψηλόβαθμη ενημέρωση. Γνωρίζει αυτά που γίνονται σε κάποιο βαθμό. Τον έχουν χρησιμοποιήσει και φωτεινές και σκοτεινές φατρίες, και δε θα έδινα μεγάλη βαρύτητα στις πράξεις ή τα λόγια του. Είναι απλά ένας από τους παίχτες σε αυτό το Τέλος Παιχνιδιού.

PFC: Σήμερα κιόλας ανέφερε πως θα ήθελε τις εκκλησίες γεμάτες την Κυριακή του Πάσχα. Ξέρει κάτι που δεν ξέρουμε, υπάρχει κάτι να ανησυχούμε;

CoBra:  Δεν είναι και πολύ καλή ιδέα λόγω του κορονοϊού, γιατί μεγάλες συγκεντρώσεις μπορούν να επιταχύνουν την εξάπλωση του ιού. Σχετικά με το συμβολισμό, θέλει να επανεκκινήσει  την οικονομία το συντομότερο δυνατόν. Αυτό είναι το πλάνο του και έχει στόχο την ημέρα του Πάσχα να επανεκκινήσει τα πάντα.

PFC:   Εντάξει.

CoBra:   Το οποίο, φυσικά – θα προσθέσω πως αυτή η ημερομηνία ως στόχος είναι επίσης μια πιθανή ημερομηνία-στόχος για κάποια άλλα πράγματα στα οποία θα μπορούσαν να αλληλεπιδράσουν οι άνθρωποι με τον ένα ή τον άλλο τρόπο.

PFC:  Μερικές ακόμη ερωτήσεις, αν δε σε πειράζει.

CoBra:  Εντάξει.

PFC:  Ένα Γαλαξιακό θέμα. Γίνεται πόλεμος υψηλότερων επιπέδων για την πλανητική απελευθέρωση ή την κυριαρχία. Οι περισσότεροι δεν το κατανοούν. Μπορείς να μας ενημερώσεις;

CoBra:  Θα δώσω μια απλή εξήγηση όλου αυτού.  Πιθανώς θα γνωρίζετε όλοι ότι αυτός ο πλανήτης δεν είναι ο μόνος με νοήμονα ζωή, γιατί υπάρχουν πάρα πολλοί… Ο γαλαξίας μας έχει εκατοντάδες δισεκατομμυρίων ήλιους και υπάρχουν εκατοντάδες δισεκατομμυρίων γαλαξίες σε αυτό το Σύμπαν, οπότε θα ήταν τρελό να υποθέσουμε πως αυτός είναι ο μόνος πλανήτης με νοήμονα ζωή.  Υπάρχουν, λοιπόν, κι άλλες δυνάμεις στο Σύμπαν, και πολλές από αυτές έχουν δικά τους σχέδια σχετικά με αυτόν τον πλανήτη. Κάποιες είναι καλοπροαίρετες και κάποιες είναι κακοπροαίρετες. Ο  πλανήτης Γη είναι το κέντρο ενός ευρύτερου πολέμου μεταξύ γαλαξιακών ομάδων φωτός και σκότους, και φυσικά αυτή τη στιγμή όλες αυτές οι εξωγήινες φυλές δεν επιδεικνύονται δημόσια. Είναι συγκαλυμμένος πόλεμος, δεν είναι ανοιχτός, και αυτός ο πόλεμος λαμβάνει χώρα στο φυσικό πεδίο αλλά λαμβάνει χώρα και υπερδιαστασιακά σε υψηλότερα επίπεδα με προηγμένες τεχνολογίες. Τίποτα απ΄όλα αυτά δεν αναφέρεται ποτέ. Για παράδειγμα, αυτή τη στιγμή γίνεται ένας κβαντικός πόλεμος. Δεν έχω ξαναμιλήσει γι’ αυτό. Μπορώ να το αναφέρω τώρα. Γίνεται πόλεμος με κβαντική τεχνολογία και οι Δυνάμεις Φωτός νικάνε.

PFC:  Ευχαριστούμε. Από την οπτική των Δυνάμεων Φωτός, οι Αστρόσποροι και οι Εργάτες Φωτός της επιφάνειας κάνουν αρκετά για να στηρίξουν την απελευθέρωση; Τι άλλο μπορούμε να κάνουμε;

CoBra:  Εξαρτάται σε ποιο τμήμα των Φωτεινών Δυνάμεων, των Εργατών Φωτός και των Αστρόσπορων αναφέρεσαι. Κάποιοι άνθρωποι κάνουν εντελώς, εντελώς ό,τι μπορούν. Είναι πολύ αφοσιωμένοι, αλλά κάποιοι άλλοι είναι… Βασικά, θα έλεγα πως τα ελαττώματα της προσωπικότητάς τους, το σύστημα των πιστεύω τους μπαίνει στη μέση. Πολύ περισσότερα θα μπορούσαν να γίνουν, πολύ περισσότερα είχαν σχεδιαστεί να επιτευχθούν, και κάποια πράγματα θα ήταν πολύ διαφορετικά αυτή τη στιγμή αν κάποιοι άνθρωποι-κλειδιά και κάποιοι λιγότερο κρίσιμοι συμπεριφέρονταν διαφορετικά μέσα στους Εργάτες Φωτός. Πολλά σκοτεινά σενάρια θα είχαν αποφευχθεί, ακόμη και αυτό το σενάριο θα είχε αποφευχθεί πιθανότατα, αν κάποιοι άνθρωποι είχαν συμπεριφερθεί διαφορετικά στις κοινότητες των Εργατών Φωτός. Είναι, λοιπόν, μπλεγμένη η κατάσταση, και δεν το λέω επικριτικά. Είναι κάτι που παρατήρησα και το δηλώνω.

PFC:  Ευχαριστώ. Μιλώντας για παρατήρηση, πολλές, πολλές πάρα πολλές από τις παρατηρήσεις σου έχουν συγκεντρωθεί στην ιστοσελίδα σου. Έχουμε τους συνδέσμους πιο κάτω αλλά πες μας ποια είναι άλλη μια φορά…

CoBra:  Μπορείτε να γκουγκλάρετε  Portal 2012 και θα τη βρείτε πρώτη στη σειρά.

PFC:  Και μπορείτε να μπείτε και στο prepareforchange.net για σημαντικά άρθρα του Cobra. Είναι όλα εκεί, καθώς και η ενημέρωση για τους αρχηγούς κοινοτήτων,  και περισσότερες πληροφορίες σχετικά με Το Γεγονός.
Πριν σε αφήσουμε να φύγεις μπορείς να μας πεις για το μέλλον, και την απελευθέρωση τεχνολογιών τύπου SSP ή τεχνολογιών θεραπείας;

CoBra:  Το μέλλον που μας περιμένει είναι πραγματικά υπέροχο. Θέλω να πω, φανταστείτε να έχει φύγει όλο το σκοτάδι. Φανταστείτε να έχουν φύγει τα οικονομικά άγχη. Φανταστείτε να έχουν φύγει οι ασθένειες. Φανταστείτε να έχουν διατεθεί όλες αυτές οι υπέροχες τεχνολογίες. Φανταστείτε να μπορείτε να ταξιδεύετε στο Σύμπαν, και όλες οι προοπτικές, όλες οι πιθανότητες, άπειρες πιθανότητες να είναι ανοιχτές! Αυτή είναι λοιπόν η Χρυσή Εποχή για την οποία εργαζόμαστε όλοι. Αυτό είναι που μας περιμένει στο τέλος του σκοτεινού αυτού τούνελ.
Είμαστε πλέον στις τελικές φάσεις. Αυτό είναι πράγματι το τέλος. Μπορείτε να δείτε τις αποδείξεις στο τι συμβαίνει στον κόσμο. Δεν θα είχε συμβεί κάτι τέτοιο, αν οι σκοτεινές δυνάμεις δεν ήταν όντος απελπισμένες, γιατί ξέρουν πως είναι Τέλος Παιχνιδιού. Γι’ αυτό λοιπόν τα κάνουν όλα αυτά.
Για κλείσιμο, θα ήθελα να καλέσω όλους σας να συμμετέχει στο διαλογισμό μας, και να μοιραστεί τον διαλογισμό μας, επειδή μαζί μπορούμε πραγματικά να αλλάξουμε και να βελτιώσουμε, και μπορούμε πραγματικά να καθορίσουμε το πεπρωμένο του πλανήτη αυτού.

Ευχαριστώ πολύ,

Νίκη του Φωτός!


Αναλυτικές οδηγίες για το διαλογισμό:

https://greek.welovemassmeditation.com/2020/03/5-245-utc-545.html

διαλογισμός

βίντεο καθοδήγησης στα ελληνικά:

https://www.youtube.com/watch?v=U8WCsyFMmqA&feature=emb_logo


Ελληνικά flyers:

greek flyers

πηγή

Σχόλια