Υπενθύμιση των Διαλογισμών Ισημερίας Μαρτίου και Κρόνου στον Υδροχόο

Σε μερικές ώρες, θα φτάσουμε στην φετινή Ισημερία Μαρτίου.


Την ακριβή ώρα της Ισημερίας Μαρτίου, θα πραγματοποιήσουμε έναν ιδιαίτερο διαλογισμό της Θεάς για να ενωθούμε με τη θηλυκή παρουσία της Θεάς και να αναπτύξουμε τις ιδιότητες της αγάπης, της συμπόνιας και της τρυφερότητας, ώστε να σταθεροποιήσουμε τη μετάβαση στη βέλτιστη Χρονογραμμή Ανάληψης και να εκδηλωθεί στη Γη για όλα τα πλάσματα, και να αντισταθμίσουμε τη σκληρότητα που επικρατεί στην επιφάνεια του πλανήτη.

Μπορείτε να βρείτε τις λεπτομέρειες του διαλογισμού αυτού εδώ:Εδώ είναι η σελίδα στο Facebook σχετικά με την εκδήλωση Διαλογισμός Ισημερίας Μαρτίου 2020:


Και οι σύνδεσμοι της λίστας ηχογραφημένων οδηγιών του διαλογισμού της Θεάς, σε πολλές γλώσσες:


Πρόκειται επίσης να έχουμε μια πολύ σημαντική αστρολογική όψη στις 22 Μαρτίου, όταν ο Κρόνος μπαίνει στον Υδροχόο. Δημιουργεί μια τέλεια για μας ευκαιρία να συνδεθούμε με άλλους και να αναλάβουμε  δράση για τα πιο σημαντικά μας σχέδια. Θα αξιοποιήσουμε αυτή την περίσταση κάνοντας έναν παγκόσμιο διαλογισμό για να ενδυναμώσουμε το δίκτυο Φωτός στον πλανήτη Γη και να βοηθήσουμε να εκδηλωθεί η βέλτιστη χρονογραμμή Ανάληψης, η οποία θα μας οδηγήσει στην Εποχή του Υδροχόου στο τέλος του 2020.Συγκεκριμένα, θα αξιοποιήσουμε αυτή την ευκαιρία για να δομήσουμε την ενέργεια για τον Διαλογισμό Χρονογραμμής Ανάληψης / Τέλους του Κορονοϊού που θα γίνει στις 4/5 Απριλίου, έτσι ώστε να περάσουμε την κρίσιμη μάζα και να έχουμε μεταξύ των 144.000 και του 1.000.000 ανθρώπων που θα διαλογίζονται εκείνη τη μέρα.Θα κάνουμε τον διαλογισμό την ακριβή ώρα που ο Κρόνος εισέρχεται στον Υδροχόο στις 22 Μαρτίου στις 3:58 πμ UTC (5:58 π.μ. ώρα Ελλάδας).

Μπορείτε να βρείτε την ώρα του διαλογισμού σε διάφορες περιοχές, εδώ:


Εδώ είναι ο σύνδεσμος για τη σελίδα εκδήλωσης του διαλογισμού αυτού στο Facebook:


Αυτές είναι οι οδηγίες για τον διαλογισμό αυτό (προτεινόμενη διάρκεια αυτού του διαλογισμού είναι τα 20 λεπτά):

1. Χρησιμοποιείστε τη δική σας τεχνική για να έρθετε σε μια χαλαρωμένη κατάσταση συνείδησης.

2. Δηλώστε την πρόθεσή σας να αξιοποιήσετε το διαλογισμό αυτό σαν εργαλείο για να δομήσετε την ενέργεια για τον Διαλογισμό Χρονογραμμής Ανάληψης / Τέλους του Κορονοϊού στις 4/5 Απριλίου, έτσι που ο αριθμός των ανθρώπων που θα διαλογίζονται εκείνη την ημέρα θα είναι ανάμεσα στους 144.000 και στο 1 εκατομμύριο.

3. Οραματιστείτε έναν στύλο λαμπερού λευκού Φωτός να εκπέμπεται από τον Κοσμικό Κεντρικό Ήλιο, και μετά να διανέμεται στους Κεντρικούς Ήλιους όλων των γαλαξιών αυτού του σύμπαντος. Οραματιστείτε τώρα αυτό το φως να περνάει μέσα από τον Γαλαξιακό Κεντρικό Ήλιο, να διασχίζει τον Γαλαξία μας, να εισέρχεται στο Ηλιακό μας Σύστημα, να διαπερνάει όλα τα πλάσματα Φωτός μέσα στο Ηλιακό μας Σύστημα, να διαπερνάει όλα τα πλάσματα στον πλανήτη Γη και διαπερνώντας το σώμα σας να φτάνει στο κέντρο της Γης.

4. Οραματιστείτε πως πολλοί άνθρωποι έχουν πάρει την απόφαση να συμμετέχουν στον Διαλογισμό Χρονογραμμής Ανάληψης / Τέλους του Κορονοϊού στις 4/5 Απριλίου και πως η κρίσιμη μάζα των 144.000 ανθρώπων που θα διαλογίζονται μπορεί να επιτευχθεί και πως συμμετέχουν στο διαλογισμό 1 εκατομμύριο άνθρωποι.Νίκη του Φωτός!Σχόλια