Διαλογισμός Ισημερίας Μαρτίου

Διαλογισμός Ισημερίας Μαρτίου
20 Μαρτίου 5:49 π.μ ώρα Ελλάδας

Η ισημερία Μαρτίου είναι η Εαρινή ισημερία για το Βόρειο Ημισφαίριο και η Φθινοπωρινή ισημερία για το Νότιο Ημισφαίριο.


Αποτελεί επίσης ένα ισχυρό χρονικό σημείο για την ενέργεια της Θεάς, καθώς και σημείο εξισορρόπησης ημέρας-νύχτας. Η Μητέρα Γη ισορροπεί μεταξύ καλοκαιριού και χειμώνα. Η νύχτα και η ημέρα βρίσκονται σε αρμονία.

Στο Βόρειο ημισφαίριο, η όψη εκδηλώνεται ως πορεία προς το Φως, ενώ στο Νότιο ημισφαίριο η αντίστοιχη όψη εκδηλώνεται ως πορεία προς το Σκοτάδι. Έτσι τα δύο ημισφαίρια καθρεφτίζονται το ένα στο άλλο. Όταν αναγνωρίζουμε αυτή την υπέροχη συμμετρία και επιτρέπουμε στον εαυτό μας να τη ΝΙΩΣΕΙ, μπορούμε να κατανοήσουμε την Ολότητα της Ύπαρξης: την αλήθεια πως είμαστε όλοι ΕΝΑ.

Για εμάς του Βορείου ημισφαιρίου που γιορτάζουμε την Εαρινή Ισημερία, υπάρχουν τώρα περισσότερες ώρες φωτός για να εργαστούμε στην εξέλιξη των ψυχών μας και να κάνουμε τις απαραίτητες αλλαγές. Είναι χρόνος για ανανέωση και αναγέννηση, ανάσταση. Είναι η εποχή μετάβασης που επιτρέπει στην ψυχή σας να αφήσει το παλιό και να φυτέψει νέους σπόρους για την επερχόμενη ζωή. Η Θεά τώρα μπορεί να απλωθεί πάνω στη γη, να φέρει νέα ζωή, και το Θεϊκό μπορεί να βαδίσει στους πράσινους αγρούς και να εκφράσει την ικανοποίησή του βλασταίνοντας νέα ζωή.


Για όσους βρισκόμαστε στο Νότιο ημισφαίριο και γιορτάζουμε τη Φθινοπωρινή Ισημερία, είναι μια σημαντική ώρα να εκφράσουμε ευχαριστίες στη Μητέρα Θεά και την PachaMama, τη Γη, για τα δώρα της. Δοξάστε τη σοδειά που θερίσατε. Με χαρά και ευγνωμοσύνη, κοιτάξτε πίσω το τελευταίο έτος, τιμώντας και απελευθερώνοντας ό,τι πλέον δεν εξυπηρετεί. Κοιτάξτε επίσης τη ζωή σας, το κέντρο σας, και ισορροπήστε  έτσι ώστε να είστε έτοιμοι για το μέλλον.

Επίσης, ο Untwine προτείνει:

« Υπάρχει ένα βήμα στον κύκλο πολύ σημαντικό για την ενέργεια της Θεάς: η Ανατολή της Εαρινής Ισημερίας. Η Θεά είναι αυτή που γεννάει νέα ζωή με όλους τους δυνατούς τρόπους.

Η ετυμολογία και η άρθρωση έχουν αφήσει πολλά σχετικά στοιχεία. Είναι η εποχή του Πάσχα, που είναι η Θεά Αφροδίτη (Ishtar). Ο ήλιος ανατέλλει στην Ανατολή μαζί με τον Αυγερινό/Αφροδίτη/Ιστάρ  ( EastStar/Ishtar): η Αφροδίτη είναι το πρώτο άστρο που προβάλλει στην Ανατολή το πρωί, και γι’αυτόν το λόγο ονομάζεται Αυγερινός (East Star), όπως επίσης ονομαζόταν και Εωσφόρος (η λέξη αρχικά αναφερόταν στην Αφροδίτη), που κυριολεκτικά σημαίνει Αυτός που Φέρει Φως, επειδή η Θεά Αφροδίτη φέρνει τη νέα ζωή όπως ο πλανήτης Αφροδίτη φέρνει το νέο Φως το πρωί. Η λέξη «morning” (πρωί στα αγγλικά) προέρχεται από το γερμανικό Morgen και είναι άλλο ένα όνομα της Θεάς: Morgan LeFey (ΣτΜ Φάτα Μοργκάνα). Morgan ετυμολογικά σημαίνει «γεννημένη από τη θάλασσα» (ΣτΜ ΑφροΔίτη), η γέννηση του νερού της νέας ζωής, ακριβώς όπως το ελληνικό αντίστοιχο της Isthar/Venus είναι η Αφροδίτη, που και αυτό κυριολεκτικά σημαίνει «γεννημένη από τη θάλασσα».Με χαρά και ευγνωμοσύνη, είστε ευπρόσδεκτοι να αξιοποιήσετε την επερχόμενη Ισημερία Μαρτίου για να αποδώσετε τα σέβη σας στον Ήλιο, στην PachaMama (Μητέρα Γη), στη Σελήνη και τα άστρα, στους ανώτερους εαυτούς/φύλακές μας, στους αγγέλους και τους Αρχαγγέλους, στον Γαλαξιακό Κεντρικό Ήλιο, στις Αστρικές μας οικογένειες, στους Ανειλημμένους Δασκάλους και στο δίκτυο της Άγκαρθα στη Γη, και να γιορτάσετε την είσοδο στις εποχές σποράς ή συγκομιδής.

Η ακριβής ώρα της Ισημερίας Μαρτίου για το 2020 είναι στις 20 Μαρτίου στις 5:49 π.μ. ώρα Ελλάδας.


Εδώ μπορείτε να δείτε την ώρα που αντιστοιχεί στον τόπο κατοικίας σας:


Η παρακάτω πινακίδα έχει τις ώρες του διαλογισμού για τις ζώνες ώρας:

Time
Time zone
City
Thursday March 19
05:49 pm
HST
Honolulu
08:49 pm
PDT
Los Angeles
09:49 pm
MDT
Denver
10:49 pm
CDT
Chicago
11:49 pm
EDT
New York
Friday March 20
12:49 am
BRT
Rio de Janeiro
03:49 am
UTC
Reykjavik
03:49 am
GMT
London
04:49 am
CET
Berlin
05:49 am
EET
Cairo
06:49 am
MSK
Moscow
10:49 am
ICT
Bangkok
11:49 am
CST
Taipei
12:49 pm
JST
Tokyo
02:49 pm
AEDT
Sydney
04:49 pm
NZDT
AucklandΘα αξιοποιήσουμε αυτή την ευκαιρία για να συνδεθούμε με τις ποιότητες αγάπης, συμπόνιας και τρυφερότητας που έχουν η θηλυκή Θεϊκή παρουσία και η φύση, ώστε να σταθεροποιήσουμε την εκδήλωση της μετάβασης στην πλέον θετική Χρονογραμμή Ανάληψης για όλα τα πλάσματα της Γης, καθώς και να εξουδετερώσουμε τη σκληρότητα που επικρατεί στην επιφάνεια του πλανήτη. Θα κάνουμε τον Διαλογισμό της Θεάς την ακριβή ώρα που θα συμβεί η Ισημερία Μαρτίου φέτος, στις 20 Μαρτίου 5:49 π.μ. ώρα Ελλάδας.


Εδώ είναι η σχετική σελίδα του Facebook για το διαλογισμού Ισημερίας Μαρτίου 2020:


Και οι σύνδεσμοι για τις φωνητικές οδηγίες, σε πολλές γλώσσες:


Πάρα κάτω είναι οι οδηγίες για τον διαλογισμό της Θεάς. Η προτεινόμενη διάρκεια του διαλογισμού αυτού είναι 15 λεπτά.

Οδηγίες

1. Χαλαρώστε το πνεύμα και το σώμα σας εστιάζοντας για λίγα λεπτά στην αναπνοή σας.

2. Οραματιστείτε έναν στύλο ροζ Φωτός να εκπέμπεται από τον Γαλαξιακό Κεντρικό Ήλιο, να διαπερνάει το σώμα σας και να φτάνει στο κέντρο της Γης. Κρατήστε ενεργό αυτόν το στύλο Φωτός για λίγα λεπτά. Στη συνέχεια, οραματιστείτε μια θηλυκή παρουσία γεμάτη αγάπη, με την εικόνα μιας υπέροχης Θεάς, να κατέρχεται από τον ουρανό  και να εισέρχεται στο φυσικό σας σώμα. Αυτή η παρουσία θα φέρει αρμονία στην εσωτερική σας θηλυκότητα και θα σας φέρει περισσότερη αγάπη. Μείνετε συνδεδεμένοι με αυτή την παρουσία για λίγα λεπτά.

3. Οραματιστείτε ένα νέο λαμπρό πνευματικό μέλλον για την ανθρωπότητα, όπου άντρες και γυναίκες κατανοούνται τέλεια, όπου η κοινωνία μας ξεπερνάει τις ανάγκες για πολέμους και συγκρούσεις, καθώς όλες οι σκοτεινές οντότητες –φυσικές και μη- απομακρύνονται από τον πλανήτη μας. Οραματιστείτε όλα τα τραύματα της ανθρωπότητα να θεραπεύονται, όλη η ανθρωπότητα να εμπνέεται και να καθοδηγείται και ο κάθε άνθρωπος να έχει τη δική του σύνδεση με την Ψυχή του και την Πηγή, και η εσωτερική του αρσενική και θηλυκή πλευρά να βρίσκονται σε τέλεια ισορροπία.

4. Σηκώστε τα χέρια σας πάνω από το κεφάλι και στριφογυρίστε το σώμα σας στη φορά των δεικτών του ρολογιού.

5. Όσο το κάνετε αυτό, τραγουδήστε το μάντρα ιιιιιιιιι με τρόπο που να συντονίζει όλο το σώμα σας και οραματιστείτε το σώμα σας να μεταμορφώνεται σε έναν λαμπερό στύλο Φωτός, και μέσα του να διασκορπίζονται εκατομμύρια αστέρια στο χρώμα του ουράνιου τόξου.

6. Συνεχίστε να τραγουδάτε το μάντρα και να στριφογυρίζετε. Μετά από μερικά λεπτά, κατεβάστε τα χέρια σας κοντά στο σώμα σας και εξακολουθήστε να στριφογυρίζετε στη φορά του ρολογιού.

7. Όσο το κάνετε αυτό, ξεκινήστε να τραγουδάτε το μάντρα εεεααα με τρόπο που να συντονίζει όλο το σώμα σας, και οραματιστείτε μία δίνη Φωτός στο χρώμα του ουράνιου τόξου να επεκτείνεται από την καρδιά σας σε όλο τον πλανήτη. Καλέστε σε παρουσία τους πνευματικούς σας οδηγούς, τους Ανειλημμένους Δασκάλους, τους Πλειάδιους, τους αγγέλους, τα δελφίνια, τις δίδυμες φλόγες, τους συντρόφους ψυχής, τις οικογένειες ψυχής, καθώς και άλλα πλάσματα Φωτός.

8. Συνεχίστε να τραγουδάτε το μάντρα και να στριφογυρίζετε, καθώς διατηρείτε την παρουσία όλων αυτών των πλασμάτων Φωτός για λίγη ώρα.

Αν το αισθάνεστε, μπορείτε επίσης να προσθέσετε τον οραματισμό του στύλου Φωτός που εκπέμπεται από τον Κοσμικό Κεντρικό Ήλιο, πριν οραματιστείτε τον στύλο Φωτός που εκπέμπεται από τον Γαλαξιακό Κεντρικό Ήλιο.Νίκη της Θεάς!


Σχόλια