Διαλογισμός Χρονογραμμής Ανάληψης / Τέλους του κορονοϊού στις 5 Απριλίου 2:45 πμ UTC – 5:45 πμ ώρα ΕλλάδαςΠολλές αρχαίες προφητείες και διδασκαλίες ανέφεραν ότι θα υπάρξει μία νέα Χρυσή Εποχή στη Γη / Γαία στο κοντινό μέλλον, κι εμείς βρισκόμαστε ακριβώς στην ανατολή αυτής της νέας εποχής.

Για να έχουμε αυτή τη νέα Χρυσή Εποχή Αγάπης και Φωτός, πρέπει να προκύψει μια ισχυρή κάθαρση που θα αφαιρέσει όλο το σκοτάδι και ό,τι δεν εξυπηρετεί τον ύψιστο σκοπό της ανθρωπότητας και όλων των πλασμάτων του πλανήτη.

Αυτή η κάθαρση ονομάζεται Η Τρέλα του Τέλους.

Σύμφωνα με τον Cobra, η τρέλα του τέλους συμβαίνει εξατομικευμένα, με πολλούς ανθρώπους να τρελαίνονται και να δείχνουν σημάδια δυσλειτουργικής συμπεριφοράς, καθώς και πλανητικά.


Σε πλανητικό επίπεδο, μπορεί κανείς να δει ότι αυτή τη στιγμή υπάρχει ένα ξέσπασμα κορονοϊού.

Η Καμπάλ και οι σκοτεινές δυνάμεις γνωρίζουν ότι η ήττα τους είναι αναπόφευκτη. Θέλουν να προκαλέσουν όσο περισσότερο χάος μπορούν πριν την πτώση τους. Θέλουν επίσης να καταστρέψουν τον πληθυσμό της επιφάνειας του πλανήτη κατά τη διαδικασία αυτή.

Το επιχείρησαν τον Δεκέμβριο του προηγούμενου έτους πυροδοτώντας την οικονομική κατάρρευση μέσω των αγορών ρεπό, και δεν είχε αποτέλεσμα, το επιχείρησαν στις αρχές Ιανουαρίου μέσω της κλιμάκωσης με το Ιράν, και δεν είχε αποτέλεσμα, προσπάθησαν να σχεδιάσουν ένα κατασκευασμένο συμβάν στη Βιρτζίνια, αλλά ούτε αυτό είχε αποτέλεσμα.

Έτσι, δημιούργησαν μια πλανητική πανδημία σαν ύστατη προσπάθεια. Περιέργως, οι Ισραηλινοί επιστήμονες δηλώνουν πως θα έχουν έτοιμο το εμβόλιο για τον COVID-19 σε λίγες εβδομάδες.


Πηγές που αναφέρουν στον Cobra υποστηρίζουν ότι αυτό το εμβόλιο περιέχει νέα, ενισχυμένης έκδοσης μικροτσίπ με τα οποία θα ελέγχουν τον  πληθυσμό της επιφάνειας και ότι αυτός είναι ο πραγματικός λόγος που απελευθερώθηκε εξαρχής ο ιός, για να στρώσει το δρόμο για την παγκόσμια δυστοπία Νέας Τάξης Πραμγάτων των 5G / μιρκοτσίπ / ψηφιακό νόμισμα / σύστημα κοινωνικής αξιολόγησης / αυτοαποκλεισμού.

Προς το παρόν, η Κίνα και η Ιταλία είναι σε αποκλεισμό με απαγόρευση εισόδου-εξόδου ώστε να σταματήσει η διάδοση του κορονοϊού, και άλλες ευρωπαϊκές χώρες κάνουν επίσης ό,τι μπορούν για να περιορίσουν το ξέσπασμα.


Η κανονικότητα όπως την ξέρουμε σταδιακά εξαφανίζεται, καθώς πολλοί άνθρωποι τώρα μένουν σπίτια τους και οι δημόσιες εκδηλώσεις και η διασκέδαση διακόπτονται.


Παρόλ’ αυτά, οι ιοί μπορούν να διαδοθούν αποτελεσματικά μόνο όταν υποστηριχτούν από τις σκοτεινές δυνάμεις σε επίπεδο πλάσμα. Εξαιτίας του αποκλεισμού της Κίνας, οι Δυνάμεις Φωτός κατάφεραν να αξιοποιήσουν την ευκαιρία να εξαγνίσουν το επίπεδο του πλάσματος, οδηγώντας σε μια αλυσιδωτή αντίδραση αφαίρεσης οντοτήτων σε πλανητικό επίπεδο, που παρόμοια δεν έχει υπάρξει ξανά.


Και ο COVID-19 (κορονοϊός) στην παρούσα μορφή του ίσως δεν είναι τόσο κακός όσο πιστεύουν οι άνθρωποι.


Ωστόσο, όλοι συμφωνούμε ότι η διαδικασία για την πλανητική απελευθέρωση δεν εξελίσσεται τόσο ομαλά όσο θα μπορούσε, και η παρούσα χρονογραμμή δεν οδηγεί στη βέλτιστη κατεύθυνση.

Σε 3 περίπου εβδομάδες, έχουμε την ευκαιρία να ανυψώσουμε συλλογικά τη χρονογραμμή πίσω στη βέλτιστη για μας χρονογραμμή για την πλανητική απελευθέρωση.

Στις 4 Απριλίου (5 για την Ελλάδα), ξεκινάει ένας νέος κύκλος συνόδου του Δία με τον Πλούτωνα. Πρόκειται για ισχυρότατη όψη που παρουσιάζεται κάθε 13 χρόνια.


Η διέλευση συνόδου του Δία με τον Πλούτωνα μας εστιάζει και μας δίνει κίνητρο να επιτύχουμε αυτό για το οποίο είμαστε περισσότερο παθιασμένοι όσον αφορά την Πλανητική Απελευθέρωση και την Ανάληψη.

Μπορούμε να αξιοποιήσουμε αυτή την ευκαιρία για να δημιουργήσουμε μία πύλη μέσω της οποίας θα ενοποιήσουμε τις συνειδήσεις μας και θα πυροδοτήσουμε τη διαδικασία που θα παγιώσει τη βέλτιστη χρονογραμμή Ανάληψης του πλανήτη.

Η ενεργοποίηση αυτή βοηθάει τις Δυνάμεις Φωτός να γειώσουν την ενέργεια Φωτός στην επιφάνεια του πλανήτη ώστε να αφαιρέσουν εντελώς τον κορονοϊό, να βοηθήσουν να αφαιρεθεί όλος ο φόβος που προκάλεσε η επιδημία αυτή, να εξουδετερώσουν όλα τα σχέδια που είχαν οι σκοτεινές δυνάμεις πυροδοτώντας αυτή την επιδημία και να βοηθήσουν να ανυψωθεί η πλανητική εξέλιξη πίσω στη βέλτιστη χρονογραμμή Ανάληψης που θα μας οδηγήσει στην Εποχή του Υδροχόου.


Ο αριθμός των ανθρώπων που θα συμμετέχουν στη δραστηριοποίηση αυτή είναι ο απόλυτος και πλέον καθοριστικός παράγοντας μέσα στις δυνατότητες των ανθρώπων της επιφάνειας για να επιταχυνθεί η διαδικασία αυτή.

Σύμφωνα με τον Cobra, αυτή η δραστηριοποίηση είναι επίσης και μια δοκιμασία για τον πληθυσμό του πλανήτη σχετικά με το αν θα μπορέσουν να εκδηλώσουν ενότητα ή όχι. Οι Δυνάμεις Φωτός θα παρακολουθούν το επίπεδο της συνεργασίας  και θα το αξιολογήσουν ως κρίσιμο συντελεστή για τα σχέδια του άμεσου μέλλοντος σχετικά με το Γεγονός.

Επομένως, θέλουμε να χρησιμοποιήσουμε αυτή την ανάρτηση σαν ανοιχτή επιστολή στους πνευματικούς ηγέτες και ομάδες παγκόσμια, και να τους προσκαλέσουμε να συμμετέχουν σε αυτόν τον παγκόσμιο διαλογισμό, ώστε να αφαιρεθεί ο κορονοϊός εντελώς όσο το δυνατόν γρηγορότερα και να μπορέσει ο πλανήτης αν ανυψωθεί στη βέλτιστη Χρονογραμμή Ανάληψης.

Αν επιθυμούν να συμμετέχουν σε αυτόν το διαλογισμό, μπορούν να επικοινωνήσουν στο  cobraresistance@gmail.com.


Επιστημονικές έρευνες έχουν επιβεβαιώσει τα θετικά αποτελέσματα των ομαδικών διαλογισμών και δραστηριοποιήσεων στην ανθρώπινη κοινωνία, έτσι ο κάθε ένας από εσάς που θα συμμετέχει σε αυτήν τη δραστηριοποίηση μπορεί πραγματικά να βοηθήσει στο να έρθει η Εποχή του Υδροχόου κοντά μας:Η επιτυχία της Ενεργοποίησης της Εποχής του Υδροχόου στις 11 /12 Ιανουαρίου μας έφερε ένα βήμα ακόμη πιο κοντά στο Γεγονός / Compression Breakthrough / Πλανητική Απελευθέρωση.


Αν μπορέσουμε να αγγίξουμε την κρίσιμη μάζα των 144.000 ανθρώπων που θα κάνουν το διαλογισμό αυτό ή και να την υπερβούμε, θα δημιουργήσουμε μία τεράστια θεραπευτική αλυσιδωτή αντίδραση στο παγκόσμιο ενεργειακό πεδίο.Θα κάνουμε τον διαλογισμό αυτό στην ακριβή ώρα συνόδου  Δία – Πλούτωνα στις 4 / 5 Απριλίου, που θα είναι η πρώτη φορά που θα χτυπήσει την επιφάνεια του πλανήτη μία πραγματικά ισχυρή ενέργεια της Εποχής του Υδροχόου.

Η ακριβής ώρα του παγκόσμιου διαλογισμού αυτού είναι στις 5 Απριλίου στις 2:45 πμ UTC.

Η πινακίδα αυτή δείχνει την ώρα του διαλογισμού για επιλεγμένες ζώνες ώρας:

Time
Time zone
City
Saturday April 4
04:45 pm
HST
Honolulu
07:45 pm
PDT
Los Angeles
08:45 pm
MDT
Denver
09:45 pm
CDT
Chicago
10:45 pm
EDT
New York
11:45 pm
BRT
Rio de Janeiro
Sunday April 5
02:45 am
UTC
Reykjavik
03:45 am
BST
London
04:45 am
CEST
Berlin
04:45 am
EET
Cairo
05:45 am
MSK
Athens
09:45 am
ICT
Bangkok
10:45 am
CST
Taipei
11:45 am
JST
Tokyo
12:45 pm
AEST
Sydney
02:45 pm
NZST
Auckland

Μπορείτε να ελέγξετε την ώρα του διαλογισμού στη δική σας ζώνη ώρας εδώ:


Εδώ είναι ο σύνδεσμος του Facebook για την εκδήλωση αυτού του διαλογισμού:


Εδώ είναι η λίστα με όλα τα βίντεο προώθησης που είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμα. Αν θέλετε μπορείτε να τα διαμοιράσετε ελεύθερα παντού στα δίκτυά σας για να βοηθήσετε να αγγίξουμε την κρίσιμη μάζα:

Guided audio
WLMM
Guided audio
WLMM mp3
Host /
Language
Promotion
WLMM
Promotion
Age of Aquarius
Promotion
TruthEarthOrg
Promotion
Other hosts
Youtube playlist
-
English
English 2
English 3
English 4
Albanian
Arabic
Bengali
Brazil Portuguese
Bulgarian
Chinese
Chinese simplified
Chinese traditional
Croatian
Czech
Guided audio
WLMM
Guided audio
WLMM mp3
Host /
Language
Promotion
WLMM
Promotion
Age of Aquarius
Promotion
TruthEarthOrg
Promotion
Other hosts
Danish
Dutch
Estonian
Finnish
French
German
German 2
German 3
https://www.youtube.com/watch?v=U8WCsyFMmqA&feature=youtu.be
Greek
Gujarati
Hebrew
Hindi
Hungarian
Guided audio
WLMM
Guided audio
WLMM mp3
Host /
Language
Promotion
WLMM
Promotion
Age of Aquarius
Promotion
TruthEarthOrg
Promotion
Other hosts
Icelandic
Italian
Japanese
Japanese 2
Japanese 3
Japanese 4
Kannada
Korean
Latvian
Macedonian
Malay
Norwegian
Persian
Polish
Portuguese
Guided audio
WLMM
Guided audio
WLMM mp3
Host /
Language
Promotion
WLMM
Promotion
Age of Aquarius
Promotion
TruthEarthOrg
Promotion
Other hosts
Romanian
Russian
Serbian
Slovak
Slovenian
Spanish
Swedish
Tamil
Telugu
Thai
Ukrainian
Turkish
Vietnamese
Background Music only
-
-
-
-
Guided audio
WLMM

Οι ηχητικές οδηγίες για τον διαλογισμό αυτό στα ελληνικά:

https://www.youtube.com/watch?v=U8WCsyFMmqA&feature=youtu.be

Εδώ είναι οι οδηγίες αυτού του διαλογισμού:

(Προτεινόμενη διάρκεια του διαλογισμού αυτού είναι τα 20 λεπτά)

1. Χρησιμοποιήστε τη δική σας τεχνική για να έρθετε σε μια χαλαρωμένη κατάσταση συνείδησης.

2. Δηλώστε την πρόθεσή σας να αξιοποιήσετε το διαλογισμό αυτό σαν εργαλείο για την ανύψωση του πλανήτη στη βέλτιστη χρονογραμμή και σαν εργαλείο ώστε να αφαιρεθεί εντελώς ο κορονοϊός.

3. Οραματιστείτε έναν στύλο λαμπερού λευκού Φωτός να εκπέμπεται από τον Κοσμικό Κεντρικό Ήλιο, να διανέμεται σε όλους τους Κεντρικούς Ήλιους όλων των γαλαξιών σε αυτό το σύμπαν. Μετά οραματιστείτε αυτό το φως να εισέρχεται μέσω του Γαλαξιακού Κεντρικού Ήλιου, να περνάει μέσα από τον Γαλαξία μας, να εισέρχεται στο Ηλιακό μας Σύστημα, να περνάει μέσα από όλα τα Φωτεινά πλάσματα μέσα στο Ηλιακό μας σύστημα, μέσα από όλα τα πλάσματα στον πλανήτη Γη και μέσα από το σώμα σας να φτάνει στο κέντρο της Γης.

4. Οραματιστείτε αυτό το Φως να μεταστοιχειώνει όλον τον εναπομείναντα κορονοϊό στη Γη, να απολυμαίνει όλες τις μολυσμένες περιοχές του πλανήτη, να θεραπεύει όλους τους ασθενείς, να απομακρύνει όλο τον φόβο που σχετίζεται  με αυτή την επιδημία και να αποκαθιστά τη σταθερότητα.

5. Οραματιστείτε την πορεία των γεγονότων στον πλανήτη Γη να ανυψώνεται στην πλέον θετική χρονογραμμή που είναι δυνατόν, να ανυψώνεται μακριά από όλες τις επιδημίες, μακριά από όλους τους πολέμους, μακριά από όλη την πλανητική κυριαρχία. Οραματιστείτε λευκό, ροζ, γαλάζιο και χρυσό Φως να θεραπεύει όλες τις ανισότητες, να διαγράφει όλη τη φτώχεια και να φέρνει αφθονία σε όλη την ανθρωπότητα. Οραματιστείτε την έναρξη ενός νέου μεγάλου κύκλου της Εποχής του Υδροχόου, που φέρνει καθαρό Φως, Αγάπη και Ευτυχία σε όλα τα πλάσματα στη Γη.


Όσοι έχετε απορίες σχετικά με την κατάσταση μπορείτε να τις στέλνετε στο welovemassmeditation@gmail.com, και πολλές από αυτές θα απαντηθούν στη νέα συνέντευξη του Cobra που θα δημοσιευτεί το συντομότερο, πιθανότατα έως το τέλος της επόμενης εβδομάδας.

Στο μεσοδιάστημα, παρακαλούμε να συμμετέχετε επίσης στον διαλογισμό μας για να σταματήσει το ξέσπασμα του κορονοϊού κάθε 4 ώρες.


Νίκη του Φωτός!


Σχόλια