Διαλογισμός Συνοδείας του Donald Rumsfeld στον Γαλαξιακό Κεντρικό Ήλιο

 Ο Donald Rumsfeld πέθανε σε ηλικία 88 ετών στις 30 Ιουνίου 2021 στο Τάος του Νέου Μεξικού.

https://www.rt.com/usa/528041-defense-secretary-donald-rumsfeld-dead/ 

Έτσι, θα κάνουμε έναν διαλογισμό Βουδικής Κολώνας και θα στείλουμε Φως και προστασία για να συνοδευτεί η ψυχή του με ασφάλεια στα χέρια των Δυνάμεων Φωτός. Εφόσον συνοδευτεί με ασφάλεια μέσω του πλασματικού και του αιθερικού πεδίου, θα οδηγηθεί στον Γαλαξιακό Κεντρικό Ήλιο. Αυτό θα μας δώσει ώθηση προς την πλέον θετική Χρονογραμμή Ανάληψης για τον πλανήτη Γη.

Θα κάνουμε αυτόν τον μαζικό διαλογισμό από τις 30 Ιουνίου στις 9 μμ UTC (1 Ιουλίου 00:00 ώρα Ελλάδας), και μετά κάθε 4 ώρες για τις επόμενες 5 ημέρες. Μπορείτε επίσης να κάνετε το διαλογισμό αυτό όσο συχνά θέλετε.

Εδώ είναι το προγραμματισμένο χρονοδιάγραμμα για επιλεγμένες ζώνες ώρας:
Στο διαλογισμό αυτό θα πρέπει να οραματιστούμε τον Donald Rumsfeld να αιχμαλωτίζεται άμεσα από τις Φωτεινές Δυνάμεις, καθώς διασχίζει το πλασματικό και το αιθερικό πεδίο, ώστε να αποτραπεί η "διάσωσή" του από τους Άρχοντες, και μετά να τον οραματιστούμε να συνοδεύεται στον Γαλαξιακό Κεντρικό Ήλιο άμεσα.

Θα χρησιμοποιήσουμε την τεχνική της Βουδικής Κολώνας ως βασικό εργαλείο για το διαλογισμό αυτό. Ορίστε μια φωτογραφία που δείχνει τη δομή μιας Βουδικής Κολώνας:Εδώ είναι ο σύνδεσμος για την εκδήλωση στο facebook:
Οδηγίες για το διαλογισμό αυτό ( προτεινόμενη διάρκεια διαλογισμού 5 λεπτά):

1. Χρησιμοποιήστε τη δική σας τεχνική για να έρθετε σε μια χαλαρωμένη κατάσταση συνείδησης.

2. Δηλώστε την πρόθεσή σας να χρησιμοποιήσετε το διαλογισμό αυτό σαν εργαλείο για να βοηθήσετε τις Δυνάμεις Φωτός να συνοδεύσουν τον Donald Rumsfeld στον Γαλαξιακό Κεντρικό Ήλιο.

3. Οραματιστείτε ένα πεντάκτινο αστέρι τοποθετημένο ψηλά πάνω από το σώμα του Donald Rumsfeld. Δείτε το αστέρι αυτό να ακτινοβολεί ψηλά από πάνω του, εκπέμποντας ένα λαμπερό λευκό φως.

4. Οραματιστείτε τώρα τη Λευκή Φωτιά του ΑΝ να εκπέμπεται από τον Γαλαξιακό Κεντρικό Ήλιο, να διασχίζει όλα τα σημεία φωτός μέσα στο ηλιακό μας σύστημα και να διασχίζει το πεντάκτινο αστέρι, το σώμα του Donald Rumsfeld και να φτάνει βαθιά στο κέντρο της Γης. Συνεχίστε να οραματίζεστε τον στύλο αυτό για λίγα λεπτά.

5. Οραματιστείτε την κορυφή μιας λαμπρής δίνης λευκού φωτός να κατέρχεται σπειροειδώς με την κατεύθυνση των δεικτών του ρολογιού από το πεντάκτινο αστέρι, και να μεταφέρει την ψυχή του Donald Rumsfeld πάνω προς το πεντάκτινο αστέρι για μετουσίωση. Οραματιστείτε αυτή τη δίνη του σπειροειδούς λευκού φωτός για λίγα λεπτά.

6. Οραματιστείτε τον Donald Rumsfeld να αιχμαλωτίζεται άμεσα από τις Φωτεινές Δυνάμεις καθώς διασχίζει το πλασματικό και το αιθερικό πεδίο ώστε να αποτραπεί η "διάσωσή" του από τους Άρχοντες, και μετά οραματιστείτε τον να συνοδεύεται στον Γαλαξιακό Κεντρικό Ήλιο άμεσα.

Παρακαλείστε επίσης να συνεχίσετε να διαλογίζεστε για την Απελευθέρωση των Ομήρων από τις υπόγειες βάσεις:


Και για την Ειρήνη στη Μέση Ανατολή και την Ουκρανία όσο συχνότερα είναι δυνατόν:


Καθώς και τον διαλογισμό Λουλούδι της Ζωής:Νίκη του Φωτός!
Σχόλια