Επείγων Διαλογισμός για Ειρήνη στη Μέση Ανατολή και την Ουκρανία

 Ενημέρωση στις 25/6/2021


Τη Δευτέρα 28 Ιουνίου θα λάβουν χώρα σημαντικές επιχειρήσεις των Δυνάμεων Φωτός τόσο στην επιφάνεια του πλανήτη όσο και υπογείως. Αυτό μπορεί να πυροδοτήσει κλιμακώσεις.

 Για το λόγο αυτό οι Δυνάμεις Φωτός ζητούν από όσους αισθάνονται αυτή την εσωτερική καθοδήγηση να κάνουν τον διαλογισμό Ειρήνης για την Ουκρανία όσο πιο συχνά μπορούν, ξεκινώντας από την ερχόμενη Κυριακή 27/6/2021.


Η συριακή δίνη της Θεάς είναι μία από τα πλέον σημαντικά ενεργειακά σημεία του πλανητικού ενεργειακού πλέγματος.

Αυτός που έχει τον έλεγχο του συγκεκριμένου ενεργειακού σημείου βρίσκεται πολύ κοντά στον έλεγχο της πλειονότητας του συστήματος των ενεργειακών μεσημβρινών της πλανητικής επιφάνειας. Αυτός που ελέγχει το ενεργειακό σύστημα μεσημβρινών έχει άμεση πρόσβαση στην παγκόσμια συνείδηση της ανθρωπότητας.

Όπως αναφέρθηκε από τον Cobra, η συριακή ενεργειακή δίνη είναι ουσιαστικά ένα πεντάγραμμο. Στα χέρια των Δυνάμεων Φωτός, το πεντάγραμμο αυτό είναι ένα όργανο καλοσύνης που μπορεί να μεταμορφώσει όλη τη Μέση Ανατολή και μπορεί να γίνει τεράστιος μεταδότης θετικής θηλυκής ενέργειας. Στα χέρια των σκοτεινών, αυτό το πεντάγραμμο μπορεί να δημιουργήσει πολλή οδύνη, όπως ήδη έχουν βιώσει τα τελευταία χρόνια οι άνθρωποι στη Συρία.

Και τα πέντε σημεία του συριακού πενταγράμμου (Χαλέπι, Χομς, Παλμίρα, Αρ Ρακκά και Ιεράπολη) {Aleppo, Homs, Palmyra, Raqqa and Manbij} είναι πόλεις-κλειδιά της Συρίας που είχαν ισχυρή σύνδεση με την ενέργεια της Θεάς στο πλούσιο παρελθόν τους.

http://universalblessing.blogspot.com/2016/04/blog-post_9.html

 https://2012portal.blogspot.com/2016/04/the-syria-pentagram.html

Αυτή είναι και η αποκρυφιστική αιτία πίσω από τη σύγκρουση στη Συρία.Εάν αυτές οι επιθέσεις συμβούν, η δίνη της Θεάς στη Συρία θα επηρεαστεί. Χωρίς επαρκή θετική θηλυκή ενέργεια στην επιφάνεια του πλανήτη, πιθανώς να οδηγηθούμε σε μεγαλύτερες συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή.

 Για το λόγο αυτό, προτείνουμε σε όλους όσους αισθάνονται αυτή την καθοδήγηση να κάνουν το Διαλογισμό για Ειρήνη στη Συρία όσο συχνότερα μπορούν, ή κάθε 4 ώρες στους ακόλουθους χρόνους:

 

12:45 AM UTC            2:45  π.μ.  ώρα Ελλάδας

4:45 AM UTC              6:45

8:45 AM UTC            10:45

12:45 PM UTC          14:45  μ.μ.

4:45 PM UTC            18:45

8:45 PM UTC            22:45


Η ακόλουθη πινακίδα δείχνει τις ώρες του διαλογισμού για διαφορετικές χρονικές ζώνες (ενημερωμένη):Χρονόμετρα αντίστροφης μέτρησης για τους προαναφερθέντες χρόνους θα βρείτε στη σελίδα αυτή (ρολάρετε λίγο προς τα κάτω):


Ο σύνδεσμος για την εκδήλωση στο Facebook (ενημερωμένος):


Και ο σύνδεσμος για τα βίντεο ηχητικής καθοδήγησης για το διαλογισμό Ειρήνης στη Μέση Ανατολή και την Ουκρανία:


Οδηγίες για το διαλογισμό αυτό:
(Προτεινόμενη διάρκεια διαλογισμού είναι τα 15 λεπτά)

1. Χρησιμοποιήστε τη δική σας τεχνική για να έρθετε σε μια χαλαρωμένη κατάσταση συνείδησης.

2. Δηλώστε την πρόθεσή σας να φέρετε ειρήνη και θεραπεία στην κατάσταση στη Μέση Ανατολή και την Ουκρανία.

3. Καλέστε τη Βιολετί Φλόγα από την πρωτογενή πηγή της να τοποθετήσει έναν κύκλο προστασίας γύρω σας κατά τη διάρκεια του διαλογισμού και μετά το πέρας του. Ζητήστε της να μεταστοιχειώσει οτιδήποτε δεν εξυπηρετεί το Φως.

4. Οραματιστείτε έναν στύλο ροζ Φωτός, να εκπέμπεται από τον Γαλαξιακό Κεντρικό Ήλιο και μετά να κατεβαίνει μέσα από το σώμα σας και να φτάνει βαθιά στο κέντρο της Γης.

5. Οραματιστείτε το Φως αυτό να ρέει μέσα από την καρδιά σας και μετά μέσα από τα χέρια σας να φτάνει απ΄ευθείας σε όλους όσους εμπλέκονται στις συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή και την Ουκρανία, φέρνοντας αρμονία και ειρήνη σε όλους. Αφήστε το ροζ Φως να ρέει συνεχόμενα, θεραπεύοντας όλες τις άλλες συγκρούσεις σε όλο τον κόσμο.

 6. Ζητήστε από την παρουσία της Θεάς (το θεϊκό θηλυκό) να κατευθύνει ενέργειες ειρήνης και αρμονίας σε όλες τις άλυτες καταστάσεις που αφορούν τις συγκρούσεις στη Μέση Ανατολή και την Ουκρανία και σε όσους εμπλέκονται σε αυτές. Αφήστε τις ενέργειες αυτές να ρέουν συνεχόμενα και να θεραπεύσουν όλες τις άλλες συγκρούσεις σε όλο τον κόσμο. Επιτρέψτε στις ενέργειες αυτές να συνεχίσουν να ρέουν μέσα από την καρδιά σας και μετά μέσα από τα χέρια σας προς αυτές τις καταστάσεις, για λίγα λεπτά.

Όσοι αισθάνονται την εσωτερική καθοδήγηση μπορούν να βοηθήσουν στη θεραπεία του συριακού πενταγράμμου οραματιζόμενοι το τμήμα του αρχαίου κεραμικού των Χαλάφ να περιστρέφεται πάνω από όλο το συριακό πεντάγραμμο, ενδυναμώνοντας τη δίνη της Θεάς εκεί και απομακρύνοντας όλο το σκοτάδι από την περιοχή.

Το τμήμα αυτό του κεραμικού των Χαλάφ, που κατασκευάστηκε πριν από 7.000 χρόνια, περιέχει κώδικες ιερής γεωμετρίας που ενεργοποιούν την παρουσία της Θεάς και αφαιρούν το σκοτάδι και από τις τέσσερεις κατευθύνσεις.

 

Η Θεά επιθυμεί ειρήνη και ειρήνη θα επέλθει.

Σχόλια