Διαλογισμός Λουλούδι της Ζωής

Ενημέρωση στις 4/10/2021: 


Σύμφωνα με τον Cobra, εξακολουθούν και υπάρχουν κάποια ενδεχομένως προβληματικά σενάρια που συμπλέκονται γύρω από δύο κόμβους χρονογραμμών.

https://greek.welovemassmeditation.com/2021/10/blog-post.html

Το ένα συμβαίνει την ώρα του σχηματισμού του ακριβούς τετραγώνου ανάμεσα στην Έριδα και τον Πλούτωνα στις 9 Οκτωβρίου στις 4:00 UTC (7:00 πμ ώρα Ελλάδας), που πρακτικά δείχνει το πιο απαιτητικό χρονικό σημείο για τις Φωτεινές Δυνάμεις κατά τη διάρκεια όλης αυτής της περιόδου. Θα ήταν πολύ ευεργετικός ο διαλογισμός Λουλούδι της Ζωής εκείνη την ώρα, από όσους αισθάνονται αυτή την εσωτερική καθοδήγηση.

Εδώ είναι ο σύνδεσμος για την εκδήλωση του διαλογισμού Λουλούδι της Ζωής στο Facebook:

https://www.facebook.com/events/595293984799236

Και ο σύνδεσμος για τη ζωντανή ροή του διαλογισμού στα αγγλικά:

https://youtu.be/cyBMkc48dok 

O δεύτερος χρονικός κόμβος εμφανίζεται την ώρα του ακριβούς ηλιοκεντρικού τετραγώνου Κρόνου-Ουρανού στις 19 Οκτωβρίου στις 3:13 πμ UTC (6:13 πμ ώρα Ελλάδας), με ακριβή σύνοδο Altjira-Rigel και ακριβή όψη χιαστί Χαρικλούς-Χάους που σχηματίζεται μέσα σε 24 ώρες από την ώρα αυτή. Ο Χάος είναι ένα αντικείμενο της ζώνης Kuiper του οποίου η αστρολογική σημασία είναι η εκδήλωση της πρωτογενούς ανωμαλίας από το κβαντικό/υποκβαντικό ενδεχόμενο στην πραγματικότητα:

http://www.astrologicaldepth.com/TNOInfo/Chaos.htmΠρακτικά αυτό σηματοδοτεί το σημείο της μέγιστης έντασης σε όλο το Ηλιακό σύστημα που θα οδηγήσει στην έναρξη της τελικής επίλυσης του σκότους του Ρίγκελ που εισέβαλε στο Ηλιακό αυτό σύστημα το 1996. Μπορείτε να κάνετε το διαλογισμό Λουλούδι της Ζωής και την ώρα αυτή, εάν αισθάνεστε αυτή την καθοδήγηση.

Εδώ είναι ο σύνδεσμος για την εκδήλωση για το διαλογισμό αυτό Λουλούδι της Ζωής στο Facebook:

https://www.facebook.com/events/227801802701740

Και ο σύνδεσμος για τη ζωντανή ροή του διαλογισμού στα αγγλικά:

https://youtu.be/6Zn20HnlPAo 

Για να βοηθήσουμε να αποκατασταθεί το ενεργειακό πλέγμα και να επιστρέψει στα χέρια των Φωτεινών Δυνάμεων, εξακολουθεί να χρειάζεται ο διαλογισμός Λουλούδι της ζωής κάθε 4 ώρες στην ακόλουθη χρονική ζώνη, και μέχρι το Γεγονός.

  • 3:00 πμ ώρα Ελλάδας
  • 7:00 πμ   "         "
  • 11:00 πμ   "         "
  • 3:00 μμ    "          "
  • 7:00 μμ μμ    "          "
  • 11:00 μμ    "          "


Η ακόλουθη πινακίδα δείχνει την ώρα του διαλογισμού σε επιλεγμένες χρονικές ζώνες:Εδώ είναι ο σύνδεσμος της εκδήλωσης για τον διαλογισμό Λουλούδι της Ζωής κάθε τέσσερεις ώρες στο Facebook (ενημερωμένος):

https://www.facebook.com/events/451611689514871

Και ο σύνδεσμος για την ηχητική καθοδήγηση σε πολλές γλώσσες. Νέα ηχητικά για τον Διαλογισμό Λουλούδι της Ζωής  θα είναι διαθέσιμα σύντομα.

http://bit.ly/2YHw1TQ

Οδηγίες:

1. Χρησιμοποιήστε τη δική σας τεχνική για να έρθετε σε μια χαλαρωμένη κατάσταση συνείδησης.

2. Δηλώστε την πρόθεσή σας να αξιοποιήσετε τον διαλογισμό αυτό σαν εργαλείο για να σταθεροποιηθεί η μετάβαση της Γης και να εκδηλωθεί η βέλτιστη χρονογραμμή Ανάληψης για όλα τα ζωντανά πλάσματα.

3. Καλέστε τη Βιολετί Φλόγα από την πρωτογενή πηγή της να τοποθετήσει έναν κύκλο προστασίας γύρω σας κατά τη διάρκεια του διαλογισμού αλλά και μετά το πέρας του. Ζητήστε της να μεταστοιχειώσει οτιδήποτε δεν εξυπηρετεί το Φως.

4. Οραματιστείτε μια σφαίρα Λουλούδι της Ζωής στα χρώματα του ουράνιου τόξου γύρω από τη Γη, να επεκτείνεται κάτω από την επιφάνεια και επίσης να επεκτείνεται προς τα πάνω μέχρι την τροχιά της Σελήνης. Οραματιστείτε τη σφαίρα Λουλούδι της Ζωής να βοηθάει στην διαδικασία της πλανητικής απελευθέρωσης, καθαρίζοντας όλο το σκοτάδι από την επιφάνεια του πλανήτη. Οραματιστείτε τώρα τη σφαίρα Λουλούδι της Ζωής και τη Βιολετί Φλόγα να εξαγνίζουν τις γραμμές του λέι και τις δίνες εντός του πλανητικού πλέγματος Φωτός.   

5. Οραματιστείτε τη σφαίρα Λουλούδι της Ζωής να δημιουργεί αρμονία, προστασία και ειρήνη για την ανθρωπότητα και όλα τα άλλα ζωντανά πλάσματα, και ειδικά αυτούς που συγκρατούν το Φως του πλανήτη.

6. Τώρα, οραματιστείτε τη σφαίρα Λουλούδι της Ζωής με τα χρώματα του ουράνιου τόξου να περιβάλλει τη Γη και να ανυψώνει τη δόνηση ολόκληρου του πλανήτη. Οραματιστείτε τη σφαίρα Λουλούδι της Ζωής να εκδηλώνει αρμονία και την πλέον θετική χρονογραμμή Ανάληψης για όλα τα ζωντανά πλάσματα.

Η Θεά επιθυμεί Ειρήνη και Ειρήνη θα επέλθει!


Μπορείτε επίσης να λέτε το ακόλουθο μάντρα σιωπηλά ή δυνατά στο τέλος του διαλογισμού, εάν αισθάνεστε αυτή την καθοδήγηση:

"Στο όνομα της τιμημένης και ισχυρής παρουσίας του ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ, διατάσσω και προστάζω η διαδικασία της πλανητικής απελευθέρωσης να συνεχιστεί με έναν θετικό, αρμονικό και ειρηνικό τρόπο για τον πλανήτη, για όλα τα ζώντα πλάσματα και ειδικά για αυτούς που συγκρατούν το Φως του πλανήτη.

Έτσι ας είναι, και έτσι είναι."
Εδώ είναι μια ταπετσαρία με τη Γαία και το πλέγμα Λουλούδι της Ζωής. Είστε ευπρόσδεκτοι να τη χρησιμοποιήσετε και να τη διαμοιράσετε:

https://imgur.com/a/33F3yQ1

Νίκη του Φωτός!


Σχόλια