Σύντομο Μήνυμα στον Επίγειο Πληθυσμό

 

 Cobra

 

Δραστική στρατιωτική κλιμάκωση έλαβε χώρα παρασκηνιακά λίγες ώρες πριν, και αυτή τη στιγμή εκτυλίσσεται ένας πλήρους κλίμακας πόλεμος μεταξύ της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας και του Δρακόνιου στόλου στο υποσελήνιο διάστημα, κι ένας πλήρους κλίμακας πόλεμος μεταξύ του Κινήματος Αντίστασης και του Illuminati Breakaway Complex (IBC: Σύστημα Αποχώρησης Ιλλουμινάτι) στις υπόγειες βάσεις. Τίποτα περισσότερο δε μπορεί να ειπωθεί αυτή τη στιγμή σχετικά με τις επιχειρήσεις της επιφανείας, καθώς όλα είναι ακόμη απόρρητα.

Αν και το τελικό αποτέλεσμα του πολέμου αυτού είναι μια ξεκάθαρη ήττα των Δρακόνιων και των IBC, η ενέργεια της σύγκρουσης αυτής θα κατακαθίσει στην επιφάνεια του πλανήτη ως εντεινόμενη βία μεταξύ μελών του επίγειου πληθυσμού, και ως βία από την Καμπάλ προς την επίγεια ανθρωπότητα.

 Θα υπάρξουν δύο κορυφώσεις της σύγκρουσης αυτής, η πρώτη θα είναι στο τετράγωνο Άρη – Κρόνου στις 29 Σεπτεμβρίου στις 21:49 UTC (30 Σεπτεμβρίου 12:49 πμ ώρα Ελλάδας) και η δεύτερη στο τετράγωνο Άρη – Πλούτωνα στις 9 Οκτωβρίου στις 13:09 UTC (9 Οκτωβρίου 16:09 ώρα Ελλάδας). Οι Δυνάμεις Φωτός ζητάνε από όλους όσους αισθάνονται αυτή την εσωτερική καθοδήγηση να συμμετέχουν στο διαλογισμό Λουλούδι της Ζωής αυτές τις δύο χρονικές στιγμές, για να ελαχιστοποιηθεί η βία και να φέρουμε περισσότερη ειρήνη στην κατάσταση:

 https://www.welovemassmeditation.com/2019/08/daily-flower-of-life-meditation.html

 Οι Δυνάμεις Φωτός ζητούν επίσης από όλους όσους αισθάνονται αυτή την εσωτερική καθοδήγηση, να συμμετέχουν στους καθημερινούς διαλογισμούς Λουλούδι της Ζωής όποτε τους βολεύει. Οι διαλογισμοί αυτοί λαμβάνουν χώρα καθημερινά κάθε 4 ώρες στις 3 πμ,  7 πμ,  11 πμ, 3 μμ, 7 μμ και 11 μμ ώρα Ελλάδας.

 


Η σύνοδος Κρόνου – Χαρικλούς στις 21 Σεπτεμβρίου είχε σκοπό να κορυφώσει την κατάσταση καραντίνας στον πλανήτη αυτό, τόσο ως πλανητική καραντίνα όσο και ως καραντίνα για τον covid, και τώρα οι σκοτεινές δυνάμεις χάνουν καθημερινά τον έλεγχο που ασκούσαν στην επιφάνεια αυτού του πλανήτη. Υπάρχει ακόμη μεγάλη πιθανότητα η καμπάλ να προσπαθήσει να επιβάλει νέες καραντίνες μέσα σε μία περίπου εβδομάδα, και μέτρια πιθανότητα να προσπαθήσει να επιβάλει νέες καραντίνες μέσα στις επόμενες τρεις εβδομάδες. Ως εκ τούτου, οι Δυνάμεις Φωτός ζητούν από όλους όσους αισθάνονται αυτή την εσωτερική καθοδήγηση να συμμετέχουν στον καθημερινό διαλογισμό Ενάντια στην Καραντίνα στις 9:30 μμ UTC (12:30 πμ ώρα Ελλάδας):

 https://greek.welovemassmeditation.com/2020/09/22-108.html

 https://www.welovemassmeditation.com/2020/09/meditation-to-counteract-engineer-second-wave-lockdowns-daily-at-930-pm-utc.html 

 

 

Νίκη του Φωτός!


Οδηγίες:

 

1. Χρησιμοποιείστε τη δική σας τεχνική για να έρθετε σε μια χαλαρωμένη κατάσταση συνείδησης.

 

2. Δηλώστε την πρόθεσή σας να αξιοποιήσετε το διαλογισμό αυτό σαν εργαλείο για να σταθεροποιηθεί η μετάβαση της Γης και να εκδηλωθεί η πλέον θετική χρονογραμμή Ανάληψης για όλα τα ζωντανά πλάσματα.

 

3. Καλέστε τη Βιολετί Φλόγα από την πρωταρχική πηγή της, να τοποθετήσει έναν κύκλο προστασίας γύρω σας κατά τη διάρκεια του διαλογισμού καθώς και μετά το πέρας του. Ζητήστε της να μεταστοιχειώσει οτιδήποτε δεν εξυπηρετεί το Φως.

 

4. Οραματιστείτε την ροζ σφαίρα Λουλούδι της Ζωής γύρω από τη Γη, να απλώνεται κάτω από την επιφάνεια καθώς και προς τα πάνω μέχρι την τροχιά της Σελήνης. Οραματιστείτε τη σφαίρα Λουλούδι της Ζωής να βοηθάει στη διαδικασία της πλανητικής απελευθέρωσης, να καθαρίζει όλο το σκοτάδι από την επιφάνεια του πλανήτη. Μετά οραματιστείτε τη σφαίρα Λουλούδι της Ζωής και τη βιολετί φλόγα να εξαγνίζει τους μεσημβρινούς και τα βόρτεξ μέσα στο πλανητικό Φωτεινό πλέγμα.

 

5. Οραματιστείτε τη σφαίρα Λουλούδι της Ζωής να δημιουργεί αρμονία, προστασία και ειρήνη για την ανθρωπότητα και όλα τα άλλα ζωντανά πλάσματα, και ειδικά αυτούς που συγκρατούν το Φως του πλανήτη.

 

6. Τώρα, οραματιστείτε τη ροζ σφαίρα Λουλούδι της Ζωής να περικλείει τη Γη και να ανυψώνει τη δόνηση ολόκληρου του πλανήτη. Οραματιστείτε τη σφαίρα Λουλούδι της Ζωής να εκδηλώνει αρμονία και την πλέον θετική χρονογραμμή Ανάληψης για όλα τα ζωντανά πλάσματα.

 

Μπορείτε επίσης να πείτε το ακόλουθο μάντρα σιωπηλά ή δυνατά στο τέλος του διαλογισμού, εάν νιώθετε αυτή την καθοδήγηση:

 

«Στο όνομα της σεβαστής και ισχυρής παρουσίας Εγώ Είμαι, αποφασίζω και διατάσσω η διαδικασία της πλανητικής απελευθέρωσης να συνεχιστεί με θετικό, αρμονικό και ειρηνικό τρόπο για τον πλανήτη, όλα τα ζωντανά πλάσματα και ιδιαίτερα για αυτά τα πλάσματα που συγκρατούν το Φως για τον πλανήτη.

Έτσι να είναι, κι έτσι είναι.»

 

 

πηγή

Σχόλια