Διαλογισμός ενάντια στο κατασκευασμένο δεύτερο κύμα καραντίνας στις 22 Σεπτεμβρίου 1:08 πμ ώρα Ελλάδας

 

 

Στο άρθρο του «Πλανητική Μύηση», ο Cobra ανέφερε πως υπάρχουν τρεις σημαντικές αστρολογικές όψεις που θα καθορίσουν την πορεία των γεγονότων από τον Αύγουστο μέχρι τις αρχές Νοεμβρίου. 

https://greek.welovemassmeditation.com/2020/08/blog-post.html 

Μία από αυτές είναι η σύνοδος Κρόνου – Χαρικλούς. Η όψη αυτή καταπιέζει έντονα την ενέργεια της Θεάς, φέρνει λιτότητα και απομόνωση. 


Οι Ιησουίτες και οι οικογένειες Μαύρων Ευγενών χρησιμοποιούν την ενέργεια αυτή για να προωθήσουν τις καραντίνες, προετοιμάζοντας έτσι τα σχέδιά τους για τη Νέα Τάξη Πραγμάτων: 

https://mises.org/wire/lockdowns-great-reset 

Επίσης, μέλη της καμπάλ χρησιμοποιούν την όψη αυτή για να δημιουργήσουν όσο περισσότερες καραντίνες μπορούν σε όλο τον κόσμο, φουσκώνοντας ψευδώς τους αριθμούς των κρουσμάτων κορονοϊού με την λάθος χρήση των PCR τεστ του κορονονοϊού: 

https://www.dailywire.com/news/ny-times-up-to-90-of-people-who-test-positive-for-covid-19-no-longer-contagious-dont-need-to-isolate 

https://www.nytimes.com/2020/08/29/health/coronavirus-testing.html 

https://blog.nomorefakenews.com/2020/09/10/covid-diagnostic-test-worst-test-ever-devised/

 https://www.rt.com/op-ed/500000-covid19-math-mistake-panic/

 Το σχέδιό τους είναι να χρησιμοποιήσουν το δεύτερο κύμα των κατασκευασμένων καραντινών για να εφαρμόσουν ένα συνολικό σύστημα κοινωνικού σκορ. Αυτό θα δώσει στην καμπάλ το εργαλείο για τη μαζική παρακολούθηση του πληθυσμού και τον έλεγχο των ατόμων, των εταιριών και των κοινωνικοπολιτικών φορέων.

 https://en.wikipedia.org/wiki/Social_Credit_System

 Για να το αντιμετωπίσουμε αυτό, οργανώνουμε παγκόσμιο διαλογισμό την ακριβή ώρα συνόδου Κρόνου – Χαρικλούς τη Δευτέρα 21 Σεπτεμβρίου στις 10:08 μ.μ. UTC (1:08 πμ της Τρίτης 22/9 ώρα Ελλάδας).

 


 

Η πινακίδα αυτή δείχνει την ώρα του διαλογισμού σε επιλεγμένες ζώνες ώρας:

 

Time

Time zone

City

Monday September 21

12:08 pm

HST

Honolulu

03:08 pm

PDT

Los Angeles

04:08 pm

MDT

Denver

05:08 pm

CDT

Chicago

06:08 pm

EDT

New York

07:08 pm

BRT

Rio de Janeiro

10:08 pm

UTC

Reykjavik

11:08 pm

BST

London

Tuesday September 22

12:08 am

CEST

Paris

12:08 am

EET

Cairo

01:08 am

MSK

Moscow

05:08 am

ICT

Bangkok

06:08 am

CST

Taipei

07:08 am

JST

Tokyo

08:08 am

AEST

Sydney

10:08 am

NZST

Auckland

 Εδώ είναι η εκδήλωση για το διαλογισμό αυτό στο facebook:

 https://www.facebook.com/events/706522249936589

 

Οδηγίες: (προτεινόμενη διάρκεια διαλογισμού 20 λεπτά)

 

1. Χρησιμοποιήστε τη δική σας τεχνική για να έρθετε σε μια χαλαρωμένη κατάσταση συνείδησης.

 2. Δηλώστε την πρόθεσή σας να αξιοποιήσετε το διαλογισμό αυτό σαν εργαλείο για να σταματήσετε το κατασκευασμένο δεύτερο κύμα καραντίνας.

 3. Καλέστε τη Βιολετί Φλόγα από την πρωταρχική πηγή της να τοποθετήσει έναν κύκλο προστασίας γύρω σας κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το διαλογισμό. Ζητήστε της να μεταστοιχειώσει οτιδήποτε δεν εξυπηρετεί το Φως.

 4. Οραματιστείτε έναν στύλο λαμπερού λευκού Φωτός να εκπέμπεται από τον Κοσμικό Κεντρικό Ήλιο και να διανέμεται στους Κεντρικούς Ήλιους όλων των γαλαξιών σε αυτό το σύμπαν. Οραματιστείτε αυτό το Φως να εισέρχεται μέσω του Γαλαξιακού Κεντρικού Ήλιου, να διασχίζει το Γαλαξία μας, να εισέρχεται στο Ηλιακό μας Σύστημα, να περνάει μέσα από όλα τα πλάσματα Φωτός εντός του Ηλιακού μας Συστήματος και μετά μέσα από όλα τα πλάσματα στον πλανήτη Γη, και μέσα από το σώμα σας να φτάνει στο κέντρο της Γης.

 5. Οραματιστείτε την ακύρωση του δεύτερου κύματος καραντίνας, και τους μεσάζοντες της καμπάλ, τους Δημάρχους, τους αξιωματούχους της υγείας και άλλα πρόσωπα εξουσίας να εμπνέονται και να αντιδρούν στις οδηγίες για καραντίνα. Οραματιστείτε την πορεία των γεγονότων στον πλανήτη Γη να αλλάζει και να ακολουθεί την πλέον θετική χρονογραμμή που είναι δυνατόν, φεύγοντας από όλες τις επιδημίες και τις καραντίνες.

 6. Οραματιστείτε την έναρξη ενός νέου μεγάλου κοσμικού κύκλου της Εποχής του Υδροχόου, που θα φέρνει καθαρό Φως, Αγάπη και Ευτυχία σε όλα τα πλάσματα στη Γη.

 

Η Θεά επιθυμεί ειρήνη και ειρήνη θα επέλθει!

 

Σχόλια