Διαλογισμός ενάντια στο κατασκευασμένο δεύτερο κύμα καραντίνας στις 22 Σεπτεμβρίου 1:08 πμ ώρα Ελλάδας

 

 ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ 3 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ 2021:


Οι Ιησουίτες εξακολουθούν να χρησιμοποιούν τους Κινέζους ως πιόνια για να επιβάλουν παγκοσμίως την ιατρική τυραννία, όπως ανέφερε ο Fulford σχετικά με τον πρωθυπουργό της Βικτόρια στην Αυστραλία, Daniel Andrews:

 https://eternalnowblog.com/2021/09/28 οι-χειριστές-του-μπάιντεν-αιτούνται-ε/

 Χρησιμοποιούν τις υποχρεωτικότητες εμβολιασμού και τα διαβατήρια εμβολιασμού για να ετοιμάσουν τη Μεγάλη Επαναφορά:

 https://mises.org/wire/vaccine-mandates-and-great-reset 

Επομένως, είστε ευπρόσδεκτοι να κάνετε τον διαλογισμό για την εξουδετέρωση της ιατρικής τυραννίας καθημερινά στις 9:30 μμ UTC – 12:30 πμ ώρα Ελλάδας. Μπορείτε επίσης να κάνετε το διαλογισμό αυτό όσο το δυνατόν συχνότερα οποιαδήποτε άλλη ώρα κατά τη διάρκεια της ημέρας, εφόσον αισθάνεστε αυτή την καθοδήγηση.Η πινακίδα αυτή δείχνει την ώρα του διαλογισμού σε επιλεγμένες χρονικές ζώνες (ενημερωμένο):Εδώ είναι ο σύνδεσμος της εκδήλωσης στο Facebook για το διαλογισμό αυτό (ενημερωμένη):

https://www.facebook.com/events/1473547103008167

Στον ακόλουθο σύνδεσμο μπορείτε να βρείτε βίντεο με ηχητική καθοδήγηση:

https://www.youtube.com/playlist?list=PL-ujIE4tLGbFLBLlYHr4d61cwZ7gKfe4s

Και εδώ το ελληνικό:

https://www.youtube.com/watch?v=AdPTty9ykX8&list=PL-ujIE4tLGbFLBLlYHr4d61cwZ7gKfe4s&index=10


Οδηγίες: (προτεινόμενη διάρκεια διαλογισμού τα 15 λεπτά)

 

1. Χρησιμοποιήστε τη δική σας τεχνική για να έρθετε σε μια χαλαρωμένη κατάσταση συνείδησης.

 2. Δηλώστε την πρόθεσή σας να αξιοποιήσετε το διαλογισμό αυτό σαν εργαλείο για να εξουδετερωθεί η ιατρική τυραννία. 

 3. Καλέστε τη Βιολετί Φλόγα από την πρωτογενή πηγή της να τοποθετήσει έναν κύκλο προστασίας γύρω σας κατά τη διάρκεια, αλλά και μετά το διαλογισμό. Ζητήστε της να μεταστοιχειώσει οτιδήποτε δεν εξυπηρετεί το Φως.

 4. Οραματιστείτε έναν στύλο λαμπερού λευκού Φωτός να εκπέμπεται από τον Κοσμικό Κεντρικό Ήλιο και να διανέμεται στους Κεντρικούς Ήλιους όλων των γαλαξιών σε αυτό το σύμπαν. Οραματιστείτε αυτό το Φως να εισέρχεται μέσω του Γαλαξιακού Κεντρικού Ήλιου, να διασχίζει το Γαλαξία μας, να εισέρχεται στο Ηλιακό μας Σύστημα, να περνάει μέσα από όλα τα πλάσματα Φωτός εντός του Ηλιακού μας Συστήματος και μετά μέσα από όλα τα πλάσματα στον πλανήτη Γη, και μέσα από το σώμα σας να φτάνει στο κέντρο της Γης.

 5. Οραματιστείτε την ιατρική τυραννία να αποτρέπεται παγκοσμίως, και τους μεσάζοντες της καμπάλ, τους Δημάρχους, τους αξιωματούχους της υγείας και άλλα πρόσωπα εξουσίας να εμπνέονται και να αντιδρούν στις οδηγίες υποχρεωτικότητας καραντίνας και εμβολιασμού. 

 6. Οραματιστείτε την πορεία των γεγονότων στον πλανήτη Γη να αλλάζει προς την πλέον θετική χρονογραμμή που είναι δυνατόν, και να απομακρύνεται από όλες τις επιδημίες και την ιατρική τυραννία.

 

Η Θεά επιθυμεί ειρήνη και ειρήνη θα επέλθει!

 

Σχόλια