Αναφορά Προόδου

 

Cobra   14/9/2020


 Οι διαλογισμοί μας κατάφεραν σχετικά να σταθεροποιήσουν τη θετική διαδρομή προς το Γεγονός.

 Λίγες ημέρες πριν το ακριβές ηλιοκεντρικό τετράγωνο Έριδας – Πλούτωνα στις 31 Αυγούστου, νεφοσκάφη και σπάνια πολλαπλά ουράνια τόξα εμφανίστηκαν στην Ταϊβάν:

   Το Ηλιακό Σύστημα πέραν της Σεληνιακής τροχιάς ήδη εισέρχεται στην Εποχή του Υδροχόου, καθώς απομακρύνονται από εκεί τα τελευταία ίχνη της πρωταρχικής ανωμαλίας. Τώρα πλέον βιώνονται μαζικές εισροές ενέργειας αγγελικού Φωτός σε όλο το Ηλιακό Σύστημα και οι άνθρωποι που είναι ευαίσθητοι σε ενέργειες  μπορούν να συνδεθούν με αυτό.

 Η εκκαθάριση του στόλου των Δρακόνιων εξελίσσεται σύμφωνα με το σχέδιο και οι Δυνάμεις Φωτός μεταφέρουν πως η πιθανότητα εισβολής Δρακόνιων εξωγήινων τώρα είναι μικρότερη από 1%, η πιθανότητα ψεύτικης εξωγήινης εισβολής των Ιλουμινάτι είναι 7%, η πιθανότητα πολέμου ΗΠΑ-Κίνας είναι 9% ενώ η πιθανότητα εμφύλιου πολέμου στις ΗΠΑ παραμένει στο 35%.

 Η τεχνολογία Mjolnir που χρησιμοποιούν οι Δυνάμεις Φωτός είναι τεχνολογία κβαντικών κανονιών, η οποία εκπέμπει ένα ισχυρό βαθμωτό πεδίο μέσα στον κβαντικό αφρό και υποχρεώνει όλες τις υλικές κυματομορφές να φύγουν από την κατάσταση κβαντικής υπέρθεσης και να μπουν σε κατάσταση φυσικής εκδήλωσης. Αυτό αναγκάζει όλα τα σκάφη των Δρακόνιων να εμφανιστούν στο φυσικό πεδίο όπου περιορίζονται ακαριαία από τη Γαλαξιακή Συνομοσπονδία, και το προσωπικό τους μπαίνει σε διαδικασία επεξεργασίας στην εγκατάσταση διαλογής του Γανυμήδη:

  Τα μητρικά σκάφη του Mjolnir βρίσκονται τοποθετημένα σε ένα τεράστιο δωδεκάεδρο ακριβώς πίσω από τη Σεληνιακή τροχιά και εκπέμπουν ισχυρά δυναμικά πεδία Mjolnir προς τη Γη.

 Όταν οι Δυνάμεις Φωτός καθάριζαν το στόλο των Δρακόνειων διέσωσαν πολλούς ομήρους, μεταξύ των οποίων τις αδελφές ψυχές πολλών σημαντικών διοικητών της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας. Οι διοικητές αυτοί εκβιάζονταν από τους Δρακόνειους πως οι αδελφές ψυχές τους θα βασανίζονταν εάν οι διοικητές δε συνεργάζονταν με τους Δρακόνιους και δε σαμποτάριζαν πολλά σχέδια των Δυνάμεων Φωτός. Με αυτό τον τρόπο κατάφερναν οι Δρακόνιοι  να προκαλούν πολλές καθυστερήσεις και αναβολές και αυτός είναι και ο λόγος που η πανδημία του κορονοϊού δε μπόρεσε να διακοπεί τον Ιανουάριο και το Φεβρουάριο.

Οι όμηροι – αδελφές ψυχές διασώθηκαν και οι διοικητές που εκτέθηκαν μεταφέρθηκαν στα μητρικά σκάφη της Συνομοσπονδίας εκτός του Ηλιακού μας Συστήματος, όπου θα μπορέσουν να λάβουν θεραπεία και μετά θα διορθώσουν όσο περισσότερο δυνατόν από το πλήγμα που δημιούργησαν.

 Οι εκτεθειμένοι αυτοί διοικητές ήταν επίσης υπεύθυνοι για τη διάδοση πολλών ψευδών πληροφοριών μέσω πολλών διάμεσων Εργατών Φωτός τα τελευταία χρόνια. Αυτός είναι ένας βασικός λόγος που οι περισσότερες πηγές-διάμεσα δεν είναι αξιόπιστες. Ο άλλος λόγος είναι πως αυτοί οι Εργάτες Φωτός έχουν την πίστη πως γνωρίζουν τα πάντα, και δείχνουν να μιλούν εξουσιοδοτημένοι, όταν στην πραγματικότητα τις περισσότερες φορές είναι ανίδεοι. Ο τρίτος λόγος, τον οποίο έχουμε δηλώσει πολλές φορές, είναι πως οι σκοτεινές δυνάμεις έχουν διεισδύσει στην κοινότητα των Εργατών Φωτός.

 Τώρα που η τεράστια αυτή δολιοφθορά εκτέθηκε, οι Δυνάμεις Φωτός μπορούν να προοδεύσουν πολύ πιο αποτελεσματικά και με πολύ λιγότερες καθυστερήσεις. Όταν ολοκληρώσουν την απομάκρυνση του στόλου των Δρακόνιων, θα ξεκινήσουν τη συστηματική εκκαθάριση του Συστήματος Αποχώρησης των Ιλουμινάτι (ΣΑΙ – IBC):

 http://2012portal.blogspot.com/2018/01/operation-mjolnir.html

 Το μεγαλύτερο ποσοστό των μελών της καμπάλ στο ΣΑΙ αλλά και στην επιφάνεια είναι σωματοποιημένοι Δρακόνιοι, που σημαίνει πως ήρθαν από το αστρικό σύστημα του Δράκου πολλές χιλιάδες χρόνια πριν και έλαβαν κύκλους ενσαρκώσεων στη Γη, ενσαρκωνόμενοι σε ανθρώπινα φυσικά σώματα διατηρώντας όμως τα Δρακόνια ενεργειακά σώματα.

 Τώρα επιθυμούν ανεπιτυχώς να δημιουργήσουν τη δική τους εκδοχή Επανεκκίνησης και προωθούν τον πλανήτη αυτό σε τεχνολογική δυστοπία:

 https://www.natureofhealing.org/luciferase-id2020-system/

 https://benjaminfulford.net/2020/09/14/worldwide-5g-genocide-starting-in-october/

 Επιθυμούν επίσης ανεπιτυχώς να εξαπλώσουν νέες, μεταλλαγμένες εκδοχές του κορονοϊού:

 http://tapnewswire.com/2020/09/covid-is-indeed-bollocks-but-gates-bio-terrorism-has-not-done-its-worst-yet/

 Την ίδια ώρα που είναι επιτέλους διαθέσιμες ακλόνητες επιστημονικές αποδείξεις πως ο Covid-19 έχει δημιουργηθεί σε εργαστήριο:

 https://www.zerohedge.com/medical/rogue-chinese-virologist-joins-twitter-publishes-evidence-covid-19-created-lab

 Χρησιμοποιούν την ενέργεια της επικείμενης συνόδου Κρόνου-Χαρικλούς στις 21 Σεπτεμβρίου για να δημιουργήσουν όσο περισσότερες καραντίνες μπορούν παγκοσμίως, φουσκώνοντας τεχνηέντως τους αριθμούς των κρουσμάτων κορονοϊού κάνοντας λανθασμένη χρήση των τεστ κορονοϊού PCR:

 https://www.dailywire.com/news/ny-times-up-to-90-of-people-who-test-positive-for-covid-19-no-longer-contagious-dont-need-to-isolate

 https://www.nytimes.com/2020/08/29/health/coronavirus-testing.html


https://blog.nomorefakenews.com/2020/09/10/covid-diagnostic-test-worst-test-ever-devised/

 https://www.rt.com/op-ed/500000-covid19-math-mistake-panic/

 Χρησιμοποιούν τις καταστάσεις καραντίνας για να αρχίσουν τις δοκιμές στο πώς θα αντιδράσει ο κόσμος στα στρατόπεδα FEMA, στο Οχάιο και στο Κεμπέκ:

 https://theohiostar.com/2020/09/04/ohio-fema-camps-still-more-questions-than-answers/

 https://summit.news/2020/09/09/quebec-city-says-it-will-isolate-uncooperative-citizens-in-secret-corona-facility/

 Φυσικά, ο κόσμος διαδηλώνει ενάντια σ΄αυτά:

 https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=154099

 Κι επίσης ενάντια στην καραντίνα γενικότερα, όπως για παράδειγμα στη μαζική αυτή διαμαρτυρία στο Βερολίνο:

 https://healthimpactnews.com/2020/robert-f-kennedy-jr-speaks-to-hundreds-of-thousands-at-berlin-rally-in-germany-for-freedom-and-peace/

 https://www.instagram.com/p/CEkEzIZHaTx/

 Η διαμαρτυρία αυτή ήταν μια τεράστια νίκη στον αποκρυφιστικό πόλεμο εναντίον των σκοτεινών δυνάμεων, καθώς ξεκίνησε να θεραπεύει την επονομαζόμενη Πρωσική αρνητική χρονογραμμή.

 Η βασική διαμαρτυρία έλαβε χώρα στην πλατεία του Μεγάλου Άστρου στο Βερολίνο (Der Große Stern), στο κέντρο του οποίου βρίσκεται η Στήλη της Νίκης  (Die Siegessäule):

 https://en.wikipedia.org/wiki/Berlin_Victory_Column

 Στην κορυφή της στήλης είναι ένα μεγάλο άγαλμα της θεάς Νίκης, το οποίο είναι το κέντρο του βόρτεξ της Θεάς στο Βερολίνο. Το βόρτεξ αυτό επανενεργοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της διαμαρτυρίας και άρχισε να θεραπεύει την Πρωσική Χρονογραμμή:
 Η Πρωσική χρονογραμμή εκκινήθηκε στις αρχές του 19ου αιώνα από σκοτεινούς Πρώσους μυστικιστές και είχε ως όραμα έναν τεχνολογικό πολιτισμό δυστοπικό και άψυχο με κυρίαρχο την Πρωσία. Η χρονογραμμή αυτή ευθύνεται για το μυστικό διαστημικό πρόγραμμα των Ναζί που περιλαμβάνει την υπόγεια βάση Neu Berlin στην Ανταρκτική (που τώρα βρίσκεται στα χέρια της ΣΑΙ), και για τη δημιουργία του Σκοτεινού Στόλου.

 Οι Ιησουίτες τώρα χρησιμοποιούν τη μαριονέτα τους Τζορτζ Σόρος:

 https://www.thegatewaypundit.com/2020/09/vatican-coup-george-soros-funds-jesuit-ngos-1-7-million/

 Για να προκαλέσει τη χρωματιστή επανάσταση στις ΗΠΑ:

 https://strogosekretno.com/index.php?p=newsroom&nid=3506

 https://americanmind.org/essays/the-coming-coup/

 https://www.paulcraigroberts.org/2020/09/12/americas-color-revolution/

 https://unlimitedhangout.com/2020/09/investigative-reports/bipartisan-washington-insiders-reveal-their-plan-for-chaos-if-trump-wins-the-election/

Ο Τραμπ, από την άλλη, ίσως να ενεργοποιήσει την Insurrection Act –Πράξη κατά της Ανταρσίας – για να αντιμετωπίσει αυτή την κατάσταση:

 https://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-politics/roger-stone-trump-martial-law-2020-election-clintons-zuckerberg-b434072.html

 https://www.naturalnews.com/2020-09-12-president-trump-put-down-election-day-rioting-insurrection.html#

 Η καλοπροαίρετη μερίδα του Στρατού ίσως να χρησιμοποιήσει την Πράξη κατά της Ανταρσίας για να προκαλέσει την Εναλλακτική Δέλτα (Delta Option) αμέσως μετά τις εκλογές:

 http://2012portal.blogspot.com/2018/11/delta-option.html

 Οι Ιησουίτες θέλουν να προκαλέσουν πόλωση στον πληθυσμό της επιφάνειας μέσω είτε της ειδωλοποίησης είτε του μίσους προς τον Τραμπ:

   Χρησιμοποιούν την ενέργεια της συναισθηματικής επένδυσης στον Τραμπ ως εργαλείο για να κατασκευάσουν εμφύλιο πόλεμο στις ΗΠΑ. Οι Δυνάμεις Φωτός γι΄αυτό το λόγο ζητούν απ΄όλους να αποσύρουν είτε τη θετική είτε την αρνητική συναισθηματική επένδυση από τον Τραμπ και απλά να παρατηρούν ήρεμα και λογικά την κατάσταση προσπαθώντας να στείλουν όσο το δυνατόν περισσότερο Φως.

 

Στείλετε και λίγη αγάπη στα ζώα:

 https://www.welovemassmeditation.com/2020/08/meditation-for-sending-loving-kindness-to-animals-daily-at-730-pm-utc.html

 

Συνδεθείτε και με την ομορφιά:

 https://oceanoflove.info/2018/09/06/beauty/

 

ή διαβάστε αυτό το βιβλίο:

https://oceanoflove.info/the-book/

 

 

Νίκη του Φωτός!

 

 

 

 

 

 

Σχόλια