Ενημέρωση Διαλογισμού Κοσμικής Κεντρικής ΦυλήςΟ Διαλογισμός Κοσμικής Κεντρικής Φυλής είναι ένας παγκόσμιος διαλογισμός που ξεκινήσαμε να κάνουμε καθημερινά από τον Φεβρουάριο του 2019, μετά την τεράστια επιτυχία του διαλογισμού μας Επιστροφή του Φωτός στις 21 Ιανουαρίου πέρσι.


ελληνικά:


Μέσω του διαλογισμού Επιστροφής του Φωτός, δημιουργήσαμε ένα σήμα συνεκτικής συνειδητότητας σε όλο το σύμπαν που τράβηξε την προσοχή της Κοσμικής Κεντρικής Φυλής, η οποία είναι η πιο προηγμένη φυλή σε αυτό το σύμπαν και έχει εξελιχθεί γύρω από τον Κοσμικό Κεντρικό Ήλιο.

Αυτή η φυλή άρχισε να εστιάζει την προσοχή της στην απελευθέρωση του πλανήτη Γη, επειδή από τον Ιανουάριο του 2019 υπάρχει αρκετή συνειδητότητα στην επιφάνεια του πλανήτη η οποία καθιστά εφικτή τη συνεργασία με τόσο εξελιγμένα όντα.Η καθορισμένη ώρα για τον Διαλογισμό Κοσμικής Κεντρικής Φυλής είναι 3:15 μ.μ. UTC (6:15 μ.μ. ώρα Ελλάδας) κάθε μέρα. Ωστόσο, εξαιτίας του νέου διαλογισμού για το Τέλος του Κορονοϊού που γίνεται στις 3 μ.μ. (6 μ.μ. ώρα Ελλάδας) με διάρκεια 20 λεπτών, παρουσιάζεται μια αλληλεπικάλυψη των δύο διαλογισμών για 5 λεπτά.

Γι’αυτό το λόγο, προτείνουμε να μετακινήσετε τον Διαλογισμό Κοσμικής Κεντρικής Φυλής στις 3:45 μμ UTC (6:45 μμ ώρα Ελλάδας) από την Κυριακή 19 Απριλίου, ώστε να μπορούν οι συμμετέχοντες να κάνουν και τους δύο διαλογισμούς χωρίς πρόβλημα.

Οι πινακίδες πιο κάτω συνοψίζουν τις αλλαγές στο πρόγραμμα των διαλογισμών:

UTC
Current Meditation Schedule
3:00 PM
End of Coronavirus
3:15 PM
Cosmic Central Race
3:30 PM
Buddhic Columns

UTC
Meditation Schedule from Sunday, April 19th
3:00 PM
End of Coronavirus
3:30 PM
Buddhic Columns
3:45 PM
Cosmic Central Race

Μπορείτε να ελέγξετε την ώρα του διαλογισμού που αντιστοιχεί στη ζώνη ώρας σας πιο κάτω:


Η πινακίδα αυτή δείχνει τη νέα ώρα του διαλογισμού για επιλεγμένες ζώνες ώρας:


Time
Time zone
City
05:45 am
HST
Honolulu
08:45 am
PDT
Los Angeles
09:45 am
MDT
Denver
10:45 am
CDT
Chicago
11:45 am
EDT
New York
12:45 pm
BRT
Rio de Janeiro
03:45 pm
UTC
Reykjavik
04:45 pm
BST
London
05:45 pm
CEST
Berlin
05:45 pm
EET
Cairo
06:45 μμ
Ελλάδα
06:45 pm
MSK
Moscow
10:45 pm
ICT
Bangkok
11:45 pm
CST
Taipei
12:45 am
JST
Tokyo
01:45 am
AEST
Sydney
03:45 am
NZST
Auckland

Εδώ είναι η σελίδα εκδήλωση στο Facebook για τον καθημερινό αυτό διαλογισμό:


Εδώ είναι ο σύνδεσμος για τη λίστα ηχητικής καθοδήγησης:


Οι οδηγίες για το διαλογισμό αυτό:

1. Χρησιμοποιήστε τη δική σας τεχνική για να έρθετε σε μια χαλαρωμένη κατάσταση συνείδησης.

2. Δηλώστε την πρόθεσή σας να αξιοποιήσετε το διαλογισμό αυτό σαν εργαλείο για την πλανητική απελευθέρωση.

3. Οραματιστείτε να αναδύονται από τον Κοσμικό Κεντρικό Ήλιο πλάσματα από την Κοσμική Κεντρική Φυλή, και μετά να διασκορπίζονται μέσω των Κεντρικών Ήλιων όλων των γαλαξιών αυτού του σύμπαντος. Μετά οραματιστείτε αυτά τα πλάσματα να εισέρχονται μέσω του Γαλαξιακού Κεντρικού Ήλιου, να περνούν μέσα από την αστροπύλη Αλκυών Πλειάδες, να περνούν μέσα από την αστροπύλη του Σείριου, να εισέρχονται στο Ηλιακό μας Σύστημα και να τοποθετούνται μέσα στο Ηλιακό Σύστημα σε mandala  άνθος της ζωής, και μετά να συνδέονται με όλες τις Δυνάμεις Φωτός πάνω από την επιφάνεια, κάτω από την επιφάνεια και στην επιφάνεια του πλανήτη Γη.

4. Οραματιστείτε τα πλάσματα από την Κοσμική Κεντρική Φυλή να μεταστοιχειώνουν όλο το εναπομείναν σκοτάδι αυτού του Σύμπαντος μέχρι να απομένει μόνο Φως. Οραματιστείτε την έναρξη ενός νέου μεγάλου κοσμικού κύκλου, που φέρνει μόνον Φως, Αγάπη και Ευτυχία σε όλα τα πλάσματα σε ολόκληρο το Σύμπαν.

Για να βοηθήσετε να ενισχυθεί η σύνδεση με την Κοσμική Κεντρική Φυλή, μπορείτε επίσης να προσθέσετε τον οραματισμό του στύλου Φωτός που εκπέμπεται από τον Κοσμικό Κεντρικό Ήλιο και σε άλλους διαλογισμούς, πριν από τον οραματισμό του στύλου Φωτός που εκπέμπεται από τον Γαλαξιακό Κεντρικό Ήλιο.

Νίκη του Φωτός!

Σχόλια