ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ ΦΩΤΟΣ στις 21 Ιανουαρίου 7:11 π.μ. ώρα Ελλάδας

      Στις 20/21 Ιανουαρίου θα γίνει ένας πολύ σημαντικός διαλογισμός κατά τη διάρκεια της κορύφωσης της σεληνιακής έκλειψης. Ο διαλογισμός αυτός οργανώνεται μετά από αίτημα του Cobra ώστε να αγκυροβοληθεί όσο δυνατόν περισσότερο φως στην επιφάνεια του πλανήτη. Κάτι τέτοιο θα βοηθήσει να λυθεί το τέλμα μεταξύ του Φωτός και των σκοτεινών δυνάμεων, ώστε τελικά η ανθρωπότητα να ελευθερωθεί. Γι’ αυτόν το λόγο δόθηκε σε αυτό το διαλογισμό η ονομασία «Επιστροφή Ενεργοποίησης Φωτός»

       Ο αστρολογικός χάρτης αυτού του διαλογισμού δείχνει ένα δυνατό Μεγάλο Τετράγωνο μεταξύ της συνόδου της Σελήνης και του Βόρειου δεσμού, σε αντίθεση με τον Ήλιο και τον Ερμή, τετραγωνίζοντας τον Ουρανό, την Έριδα και την Παλλάδα. Σε αυτόν το χάρτη πολλοί πλανήτες σχηματίζουν αρκετές δυνατές όψεις (γύρω στις 20 συνολικά όψεις!) με το Γαλαξιακό Κέντρο, τις Πλειάδες και τον Σείριο. Αυτός ο δυνατός σχηματισμός δημιουργεί ένα σημείο μέγιστης έντασης, η οποία απελευθερώνεται  σε μια μεγάλη κοσμική εξέλιξη.
Εκείνη τη στιγμή, ο Κοσμικός Κεντρικός Ήλιος θα στείλει έναν τεράστιο παλμό Φωτός σε ολόκληρη την Πλάση. Αυτός ο παλμός θα πυροδοτήσει την έναρξη της τελικής αφαίρεσης όλου του σκότους από την Δημιουργία, όπως επίσης και τις ετοιμασίες για τον νέο κοσμικό κύκλο.

Κατά τη διάρκεια αυτού του διαλογισμού οι δυνάμεις του Φωτός θα έχουν εστιάσει σε ολόκληρη την Αμερικανική ήπειρο (Βόρεια και Νότια Αμερική), η οποία θα καλυφθεί εντελώς από την έκλειψη.
Ο αριθμός των ανθρώπων που θα κάνουν αυτόν το διαλογισμό είναι ο μοναδικός παράγοντας με τη μέγιστη επιρροή, στα πλαίσια των δυνάμεων του πληθυσμού της επιφάνειας του πλανήτη, ώστε να επιταχυνθεί η πλανητική απελευθέρωση.

Αυτό συμβαίνει επειδή ο κάθε ένας από εμάς είναι ένας συν-δημιουργός του σύμπαντος. Κάνοντας αυτόν τον παγκόσμιο διαλογισμό, χρησιμοποιούμε την συν-δημιουργική μας ικανότητα για να δημιουργήσουμε ένα λαμπρό μέλλον για την ανθρωπότητα.

Η δημιουργία ή εκδήλωση είναι η επίσπευση της ελεύθερης βούλησής μας μέσω διαφορετικών διαστάσεων προς το φυσικό πεδίο, και αν ευθυγραμμιστούμε με την Θεϊκή μας Επιθυμία αυτή η Επιθυμία θα εκδηλωθεί στο φυσικό πεδίο.

Οι περισσότεροι από αυτούς που διαβάζουν το μπλογκ αυτό, καθώς και το μπλογκ του Cobra, έχουν κάνει την επιλογή τους για την Πλήρη Αποκάλυψη, για την απελευθέρωση του πλανήτη Γη, για το Γεγονός, για την Πρώτη Επαφή και για τη Νέα Χρυσή Εποχή.

Ως εκ τούτου, με τον διαλογισμό αυτό για την Επιστροφή της Ενεργοποίησης του Φωτός, διαλογιζόμαστε για να έλξουμε  μαγνητικά όλες τις επιλογές μας στο φυσικό πεδίο. Μετά τον διαλογισμό θα δράσουμε ανάλογα και θα εκδηλώσουμε αυτή την πραγματικότητα.

Το 2017 συμμετείχαν πάνω από 250.000 στον Διαλογισμό Ενότητας στις 22 Αυγούστου, ο οποίος ήταν ο πιο δυνατός διαλογισμός μας μέχρι τώρα, και καταφέραμε να κάνουμε μια σημαντική πρόοδο προς το Γεγονός.


Εάν καταφέρουμε να φτάσουμε ή και να ξεπεράσουμε την κρίσιμη μάζα των 144.000 ανθρώπων που θα συμμετέχουν στον διαλογισμό ξανά, τότε θα δημιουργηθεί μια τεράστια αλυσιδωτή αντίδραση στο παγκόσμιο ενεργειακό πεδίο.
Γι’ αυτό λοιπόν, παρακαλώ διαμοιράστε αυτόν το διαλογισμό παντού. Επικοινωνήστε με πνευματικές ομάδες και εναλλακτικά Μέσα για να διαδοθεί αυτός ο διαλογισμός όσο περισσότερο γίνεται.

Εδώ είναι ο σύνδεσμος του Αγαπάμε τους Παγκόσμιους Διαλογισμούς στο Facebook γι’ αυτόν το διαλογισμό:


Και εδώ υπάρχουν αρκετές εκδηλώσεις από διάφορες ομάδες Εργατών του Φωτός:
Ο παρακάτω πίνακας δείχνει όλα τα προωθητικά βίντεο και καθοδηγούμενα ηχητικά αρχεία που υπάρχουν μέχρι τώρα. Μπορείτε να μοιραστείτε οποιοδήποτε από αυτά σε κοινωνικά δίκτυα και εναλλακτικά Μέσα, ώστε να διαδοθεί  το μήνυμα σε όσο περισσότερους ανθρώπους γίνεται.


GUIDED AUDIOS Smaly7LanguagePromotional videosPromotional host
https://goo.gl/KG1AcsYoutube playlisthttps://goo.gl/jRJBWFSmaly7
Youtube playlisthttps://goo.gl/zx4PPXMéditation France
https://youtu.be/FEjjvVrRipYEnglishhttps://youtu.be/RW4ENEeT2uYSmaly7
English 2https://youtu.be/ohuspYcE5KEMéditation France
English 3https://youtu.be/ed12ZntimnALou Ann Ephraim
English 4https://youtu.be/5Bp9PHsoJ6wLightworkers - Trabalhadores da Luz
English 5https://youtu.be/TseV4C06R8MMessage From Arcania
English 6https://youtu.be/a97NChtqiPsufoswlg
English 7https://youtu.be/1dLvpU8tADkRia Aurora Athena Ash Oneness Oneess
https://youtu.be/Yv-a591zdisBulgarianhttps://youtu.be/ENwytY5u3jgSmaly7
Bulgarian 2https://youtu.be/GhRt7UU3e6IMéditation France
Chinese simplifiedhttps://youtu.be/XyrZOldH0DASmaly7
Chinese simplified 2https://youtu.be/XvKIOJuhf4EMéditation France
Chinese traditionalhttps://youtu.be/HxWz1OJnaqUSmaly7
https://youtu.be/_aoZN5c1vMQCroatianhttps://youtu.be/ffuCepMX9lUSmaly7
Croatian 2https://youtu.be/dY7LK0L2doMMéditation France
Czechhttps://youtu.be/j7G7OsIawRESmaly7
Danishhttps://youtu.be/5c7wjSHnX_MSmaly7
Danish 2https://youtu.be/15qApSBO4tQMéditation France
https://youtu.be/ntdAEWU_0MYDutchhttps://youtu.be/D0UAQqi6YHcSmaly7
Estonianhttps://youtu.be/RFxBET-mih0Smaly7
https://youtu.be/VnVc_Gb3OLYFrenchhttps://youtu.be/ZZgUi5eUEnsSmaly7
French 2https://youtu.be/LlapTz9a3BQMéditation France
https://youtu.be/JW_YQ-Ybre0Germanhttps://youtu.be/C81zstZ8X6YSmaly7
German 2https://youtu.be/JHF7-PQVgEgMéditation France
https://youtu.be/OiGVOxw1e_sGreekhttps://youtu.be/uPO8f0CV7AoSmaly7
https://youtu.be/3fQdo5kfDvEHindi
https://youtu.be/czd0w8LU4T4Hungarianhttps://youtu.be/LPskf4_5Cm8Smaly7
Hungarian 2https://youtu.be/6x9VZbAXZ7UMéditation France
Italianhttps://youtu.be/0wRR27AiFlISmaly7
https://youtu.be/Jb2ximagMYQJapanesehttps://youtu.be/bOjjn3J2rGwSmaly7
wake up88
https://youtu.be/GpAFZCsTPRk
Japanese 2
Koreanhttps://youtu.be/drXpj1hAHL8Smaly7
https://youtu.be/CUOFoT2EvRUMacedonianhttps://youtu.be/XdqDf808VP0Smaly7
Persianhttps://youtu.be/sqww7mvphpgKorosh Abedini
https://youtu.be/jUpdu_Ekn3cPolishhttps://youtu.be/S4Z96mAgzpQSmaly7
https://youtu.be/65B9lvLnCcoPortuguesehttps://youtu.be/qevoebxchecSmaly7
Portuguese 2https://youtu.be/mUu6zESZvqoLightworkers - Trabalhadores da Luz
https://youtu.be/Tvwwm4f5dDURomanianhttps://youtu.be/HPodoBI8fB4Smaly7
Romanian 2https://youtu.be/OC8LJ9ALkkoMéditation France
https://youtu.be/afwZqH_b4U4Russianhttps://youtu.be/aPXBR93SGe8Smaly7
https://youtu.be/kdsgerAwUVkSerbianhttps://youtu.be/KErxbEPd6wQSmaly7
https://youtu.be/3_Pg73JEuYcSlovakhttps://youtu.be/kzPyIlSPGEcSmaly7
https://youtu.be/4q-wPTLH7V4Slovenianhttps://youtu.be/8R7BSCznNvISmaly7
https://youtu.be/vR3meeIX_xwSpanishhttps://youtu.be/c6L2tWiGpNQSmaly7
Spanish 2https://youtu.be/7t65P9ctS04Méditation France
Spanish 3https://youtu.be/wrTNaVzaDCkufoswlg
https://youtu.be/D-7NUbAyjJETelugu
https://youtu.be/Hp1nN6KSjecMusic only--

Εδώ υπάρχουν επίσης αρκετές αφίσες που δημιουργήθηκαν από Φωτοπολεμιστές σε όλο τον κόσμο, για να βοηθήσουν να γίνει γνωστός ο διαλογισμός αυτός. Είστε ευπρόσδεκτοι να μοιραστείτε οποιαδήποτε από αυτές. Εάν έχετε δημιουργήσει κι εσείς κάποια αφίσα που θέλετε να μοιραστείτε, παρακαλώ στείλτε τη στο welovemassmeditation@gmail.com


Η παρακάτω πινακίδα δείχνει την ώρα του διαλογισμού σε επιλεγμένες ζώνες ώρας:

ime
Time zone
City
Jan 20
Sunday

07:11 pm
HST
Honolulu
09:11 pm
PST
Los Angeles
10:11 pm
MST
Denver
11:11 pm
CST
Chicago
Jan 21
Monday

12:11 am
EST
New York
03:11 am
BRST
Rio de Janeiro
05:11 am
UTC
Reykjavik
05:11 am
GMT
London
06:11 am
CET
Berlin
07:11 am
EET
Cairo
08:11 am
MSK
Moscow
12:11 pm
ICT
Bangkok
01:11 pm
CST
Taipei
02:11 pm
JST
Tokyo
04:11 pm
AEDT
Sydney
06:11 pm
NZDT
Auckland

Για άλλες πόλεις, η τοπική ώρα για τον διαλογισμό μπορεί να βρεθεί στον σύνδεσμο:


             Οδηγίες για τον διαλογισμό (προτεινόμενη διάρκεια 20 λεπτά) 

1     1.   Χρησιμοποιείστε τη δική σας τεχνική για να έρθετε σε μια χαλαρωμένη                        κατάσταση συνείδησης.

2     2.    Δηλώστε την πρόθεσή σας να χρησιμοποιήσετε αυτόν το διαλογισμό σαν                       εργαλείο για να φέρετε το Φως στην επιφάνεια του πλανήτη.

3     3.   Οραματιστείτε μία κολόνα λαμπερού λευκού Φωτός να βγαίνει από τον Κοσμικό        Κεντρικό  Ήλιο και να διανέμεται στους Κεντρικούς Ήλιους όλων των γαλαξιών          αυτού του σύμπαντος. Τώρα οραματιστείτε αυτό το φως να εισέρχεται μέσω του          Γαλαξιακού Κεντρικού Ήλιου, να περνάει μέσα από την αστροπύλη της Πλειάδιας        Αλκυόνας, να περνάει μέσα από την αστροπύλη του Σείριου, και μετά να μπαίνει         στο Ηλιακό μας Σύστημα και να διαπερνάει όλα τα πλάσματα Φωτός μέσα στο             Ηλιακό μας Σύστημα, όλα τα πλάσματα του πλανήτη Γη και μέσα από το σώμα             σας να φτάνει στο κέντρο της Γης.

1       4.   Οραματιστείτε το Φως αυτό να μεταμορφώνει όλο το υπολειπόμενο σκότος στο            Σύμπαν αυτό, έως ότου απομένει μονάχα Φως. Οραματιστείτε την απαρχή ενός            νέου μεγάλου κοσμικού κύκλου, που θα φέρνει καθαρό Φως, Αγάπη και Ευτυχία          σε όλα τα πλάσματα σε ολόκληρο το Σύμπαν.

2       5.  Σηκώστε τα χέρια σας πάνω από το κεφάλι σας και στριφογυρίστε το κορμί σας            με τη φορά των δεικτών του ρολογιού.

3      6.   Ενόσω το κάνετε αυτό, τραγουδήστε το μάντρα ιιι (προφέρεται όπως διαβάζεται),         έτσι ώστε να δονηθεί όλο σας το σώμα και οραματιστείτε το σώμα σας να παίρνει         τη μορφή μιας λαμπρής κολόνας Φωτός, με εκατομμύρια αστέρια στο χρώμα του         ουράνιου τόξου διασκορπισμένα πάνω της.

4      7.   Συνεχίστε να τραγουδάτε το μάντρα και να περιστρέφεστε. Μετά από μερικά               λεπτά, κατεβάστε τα χέρια σας κοντά στο σώμα σας και συνεχίστε να                            περιστρέφεστε με την ίδια φορά.

5      8.     Ενώ το κάνετε αυτό, αρχίστε να τραγουδάτε το μάντρα εεεααα (προφέρεται όπως διαβάζεται), έτσι ώστε να δονήσει όλο το σώμα σας, και οραματιστείτε έναν στρόβιλο Φωτός ουράνιου τόξου να εξαπλώνεται από την καρδιά σας προς όλο τον πλανήτη.

Αυτός ο στρόβιλος ουράνιου τόξου καλεί την παρουσία της δίδυμης φλόγας σας, της αδελφής ψυχής σας, της πνευματικής σας οικογένειας, των πνευματικών οδηγών σας, των Ανυψωμένων Δασκάλων, των Πλειάδιων, των αγγέλων, των δελφινιών και άλλων πλασμάτων Φωτός. Οραματιστείτε την αδελφή ψυχή σας, τη δίδυμη φλόγα σας και τις πνευματικές σας οικογένειες να ξυπνούν και να ενώνονται μαζί σας σε Μία οντότητα σε ένα μαντάλα Φωτός.

Τα ηχητικά αρχεία καθοδήγησης για αυτόν το διαλογισμό βρίσκονται στον πίνακα στην αρχή αυτής της ανάρτησης, η οποία έχει επίσης συνδέσμους σε πολλά εξαιρετικά βίντεο προώθησης.

Οπότε, παρακαλώ συνεχίστε να μεταδίδετε τον διαλογισμό αυτό ευρέως, και βοηθήστε μας να αγγίξουμε την κρίσιμη μάζα.

Η Θεά επιθυμεί Φως
και Φως θα υπάρξει!


Σχόλια