Διαλογισμός για να λάβουμε και να κρατήσουμε Καθαρό Φως και να Ενωθούμε με την Παρουσία ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ


Η Ανάληψη είναι ο στόχος όλων των πλασμάτων σε αυτό το σύμπαν. Το Γεγονός το οποίο όλοι προσμένουμε είναι το σημείο πυροδότησης της διαδικασίας ομαδικής Ανάληψης για κάθε πλάσμα σε αυτόν τον πλανήτη.


Όπως έχει αναφερθεί στο παρελθόν από τον Cobra, ένας από τους ταχύτερους τρόπους να επισπεύσετε την προσωπική σας Ανάληψη είναι η εξάσκηση της κοσμικής αναπνοής του Cobra (ΔΕΝ συνδέεται άμεσα με τον συντάκτη του The Portal blog).


Ένα άλλο πολύ σημαντικό στοιχείο είναι η σύνδεση με την παρουσία σας ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ:

https://higherdensity.wordpress.com/2014/05/11/archangels-and-devas-blog-raising-your-vibration-through-the-pillar-of-pure-white-light-merging-with-the-i-am-presence-at-the-throne-of-the-i-am-that-i-am-11-2-13/

https://archangelsanddevas.wordpress.com/2013/10/02/raising-your-vibration-through-the-pillar-of-pure-white-light-merging-with-the-i-am-presence-at-the-throne-of-the-i-am-that-i-am/
Ένας προσωπικός διαλογισμός για να λάβουμε και να κρατήσουμε Καθαρό Φως και να Ενωθούμε με την Παρουσία ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ έχει δοθεί στην ανθρωπότητα μέσω της διάμεσης επικοινωνίας του Αρχάγγελου Μιχαήλ.


Ο Αρχάγγελος Μιχαήλ μας εισάγει στον Στύλο Καθαρού Λευκού Φωτός. Όταν εγκαλούμε τον Στύλο Καθαρού Λευκού Φωτός, μπορούμε να ανυψώσουμε τη δόνησή μας και να θέσουμε την έμφυτη προστασία του Φωτός αυτού παντού γύρω μας.

Σκοπός αυτού του στύλου είναι να ανεβάσει τη δόνησή σας για να σας βοηθήσει να αισθάνεστε συνδεδεμένοι με την Πηγή. Όσο περισσότερο Φως συγκρατείτε, τόσο μεγαλύτερη γίνεται η ικανότητά σας να διαχειρίζεστε μελλοντικούς περισπασμούς και εμπόδια. Δεν θα περισπάστε εύκολα ούτε θα σας επηρεάζουν προβλήματα και εμπόδια. Τα εμπόδια μπορούν να έχουν αρνητική επίδραση επάνω σας μόνο όταν τους το επιτρέπετε. Τους επιτρέπετε να έχουν τέτοια επίδραση επειδή αισθάνεστε μοναξιά, απόρριψη, φόβο και ανικανότητα να αντεπεξέλθετε.

Καθώς εξελίσσεστε πνευματικά, καθίσταστε άξιοι σημαντικότερου Φωτός και μαζί με αυτό έρχεται και η ικανότητα να ξεπερνάτε όλα τα εμπόδια.

Συνιστάται από τον συντάκτη αυτού του διαλογισμού να αλλάξετε την ενέργεια μέσα σας και γύρω σας και να ανεβάσετε τη δόνησή σας σε Ανώτερο Φως κάθε πρωί μόλις σηκώνεστε. Καλέστε να σχηματιστεί γύρω σας τον Στύλο Καθαρού Λευκού Φωτός . Μπείτε μέσα στον Στύλο και κινηθείτε προς την ένωση με την Παρουσία ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ. Επαναλάβετε το βράδυ πριν κοιμηθείτε.

Οι οδηγίες του διαλογισμού πιο κάτω είναι ίδιες με τις αυθεντικές που δόθηκαν στους παραπάνω συνδέσμους. Απλά τις βάλαμε σε βήματα και όχι σε αριθμούς παραγράφων όπως ήταν. Η προτεινόμενη διάρκεια του διαλογισμού αυτού είναι 20 λεπτά, ώστε να επιτευχθεί το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Εδώ είναι ο σύνδεσμος για τις οδηγίες ηχητικής καθοδήγησης στα αγγλικά:


Οδηγίες:

(προτεινόμενη διάρκεια διαλογισμού 20 λεπτά)

1. Πάρτε μια βαθιά αναπνοή και καθίστε ή ξαπλώστε σε μια άνετη στάση για να ξεκινήσετε το διαλογισμό αυτό.

2. Τώρα πείτε την ακόλουθη επίκληση: “Καλώ τον Στύλο Καθαρού Λευκού Φωτός να κατέλθει επάνω μου και να σχηματιστεί γύρω μου. Καλώ την Παρουσία ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ότι ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ. Ζητώ από την Παρουσία του ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ότι ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ να με συντροφεύσει και να συγχωνευτεί μαζί μου”.

Ενδέχεται αρχικά να έχετε κάποια δυσκολία να αισθανθείτε κάποια αλλαγή ή κάποια μετακίνηση του ενεργειακού σας πεδίου. Είναι σημαντικό να επιμείνετε και να συνεχίσετε να ζητάτε να σας περιτριγυρίσει ο Στύλος Φωτός. Κάποιες φορές η δόνησή σας γίνεται τόσο αργή που η Παρουσία ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ότι ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ δε μπορεί να σας φτάσει. Αυτό συμβαίνει επειδή υπάρχει ένα συγκεκριμένο επίπεδο ενεργειακής δόνησης κάτω από το οποίο δεν επεκτείνεται. Γι’ αυτό το λόγο, θα πρέπει να ανεβάσετε τη δόνησή σας σε μια συχνότητα που θα φτάσει την Παρουσία. Ο Στύλος Καθαρού Λευκού Φωτός θα ανεβάσει τη δόνηση γύρω σας. Καθώς στέκεστε μέσα του, οι χαμηλότερες δονήσεις διαλύονται και αρχίζετε να συλλέγετε περισσότερο Φως και Ενέργεια.

3. Καλέστε το Στύλο Φωτός, τον Κύλινδρο Φωτός, το Τούνελ Φωτός· δεν έχει σημασία πώς θα το ονομάσετε· αυτό που έχει σημασία είναι να περικυκλώσετε τον εαυτό σας με Φως και να επιτρέψετε στο Φως να ανεβάσει τη δόνησή σας.

4. Οραματιστείτε την Παρουσία να σας περιμένει στην κορυφή αυτού του Στύλου, του Κυλίνδρου ή του Τούνελ. Φανταστείτε την να είναι εκεί. Αφήστε την καρδιά σας να πείσει το μυαλό σας πως είναι εκεί. Σε αυτό το σημείο, ξεκινήστε να κινείτε την ενέργεια ανοδικά μέσω του Τσάκρα Κορώνας πάνω από το κεφάλι σας.

5. Κινηθείτε ανοδικά μέσα σε αυτόν το Στύλο Φωτός στην κατεύθυνση του Ανώτερου Φωτός.

Υπάρχουν τσάκρας (ενεργειακά κέντρα) πάνω από το κεφάλι σας, από το όγδοο έως το δωδέκατο. Οραματιστείτε πως η ενέργεια κινείται ανοδικά προς το Όγδοο Τσάκρα σας, κι εκεί σταματάει για να το ενεργοποιήσει.

6. Οραματιστείτε πως η ενέργεια κινείται πιο πάνω προς το Ένατο Τσάκρα σας, κι εκεί σταματάει για να το ενεργοποιήσει.

7. Τώρα οραματιστείτε  πως η ενέργεια κινείται προς το Δέκατο Τσάκρα σας, και σταματάει για να το ενεργοποιήσει.

8. Οραματιστείτε πως η ενέργεια κινείται πιο πάνω προς το Ενδέκατο Τσάκρα σας, και σταματάει για να το ενεργοποιήσει.

9. Τώρα οραματιστείτε πως η ενέργεια κινείται ανοδικά προς το Δωδέκατο Τσάκρα σας, και σταματάει για να ενεργοποιήσει και αυτό το τσάκρα.

Με αυτόν τον τρόπο, η ενέργεια κινεί τα τσάκρα ένα προς ένα μέχρι να φτάσει και το Δωδέκατο Τσάκρα στη 13η διάσταση πραγματικότητας στο Θρόνο του ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ότι ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ. Εκεί θα συναντηθείτε με την Παρουσία του ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ. Η Παρουσία του ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ, η οποία είναι η ουσία της εκδήλωσης του Θεού σε μορφή, κάθεται στο Θρόνο του ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ότι ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ.

10. Οραματιστείτε τώρα τον εαυτό σας να πλησιάζει και να συναντάει την Παρουσία ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ, να συγχωνεύεται και να ενώνεται μαζί της. Η Παρουσία έχει ένα αιθερικό σώμα που εκπέμπει Καθαρό Φως. Το Φως ακτινοβολεί προς κάθε κατεύθυνση. Σταματήστε και διαλογιστείτε για λίγο, καθώς λούζεστε στην ενέργεια της Παρουσίας ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ.

Κάθε φορά που εξασκήστε σε αυτό, θα είστε ικανοί να απορροφήσετε ένα ανώτερο επίπεδο Φωτός έως ότου είστε ικανοί να εμποτιστείτε και να ενσωματώσετε το Φως της Παρουσίας ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ότι ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ. Τότε θα μπορέσετε να προσκληθείτε να καθίσετε στο Θρόνο του ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ότι ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ και να απορροφήσετε πλήρως το Φως. Όταν βρεθείτε ολοκληρωτικά συγχωνευμένοι με την Παρουσία, μπορείτε να της ζητήσετε να κατέλθει μαζί σας στο σώμα σας. Κάντε το αυτό για τρεις κύκλους.

11. Στον πρώτο κύκλο, συναντάτε, συγχωνεύεστε και ενώνεστε με την Παρουσία ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ. Φέρτε πίσω την Παρουσία και εμποτίστε το σώμα σας  με την Παρουσία από την κορυφή του κεφαλιού σας και όλη τη διαδρομή μέχρι τα πέλματά σας, και όλη τη διαδρομή μέχρι τον πυρήνα της Γης.

12. Στον δεύτερο κύκλο κινηθείτε ανοδικά ξανά μέσα στον Στύλο Λευκού Φωτός έως την Παρουσία ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ότι ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ· εμπλέκεστε, ενσωματώνεστε και ενώνεστε σε Ενότητα. Τραβήξτε αυτή την ενεργειακή δόνηση κάτω και φέρτε τη σε κάθε τσάκρα του σώματος και της ύπαρξής σας, πιο κάτω μέχρι τις πατούσες σας και από τις πατούσες σας μέχρι τον πυρήνα της Μητέρας Γης.

13. Στον τρίτο κύκλο ανεβείτε πάλι με τον ίδιο τρόπο, και αφού έχετε συγχωνευτεί με την Παρουσία ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ, ρωτήστε τις ερωτήσεις σας. Όταν ολοκληρώσετε με τις ερωτήσεις σας, δώστε την προσοχή σας να ακούσετε απαντήσεις. Οι υπόλοιπες απαντήσεις θα έρθουν την ώρα που θα είναι απαραίτητες. Για να αναζωογονήσετε το σώμα σας, φέρτε την ενωμένη και συγχωνευμένη ουσία του ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Ότι ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ κάτω μέσα στο σώμα σας.

Νίκη του Φωτός!

Σχόλια