Ενημέρωση Κατάστασης και μια Νέα Συνέντευξη του Cobra

 

Από την Ενεργοποίηση Θεϊκής Παρέμβασης, ο πόλεμος για την απελευθέρωση αυτού του πλανήτη στα μη φυσικά πεδία έχει πραγματικά κλιμακωθεί. Ενώ οι σκοτεινές δυνάμεις επιτίθενται όποτε μπορούν, οι δυνάμεις του Φωτός καθαρίζουν σκοτεινά δίκτυα και έχουν ήδη καταφέρει να καθαρίσουν το μεγαλύτερο τμήμα της πρωτογενούς ανωμαλίας στο αστρικό επίπεδο.

Η κύρια εστίαση τώρα είναι ο καθαρισμός της πρωτογενούς ανωμαλίας στο κατώτερο νοητικό επίπεδο και τους λεγόμενους Αόρατους. Οι Aόρατοι είναι Aρχοντικές οντότητες που κατοικούν στο κατώτερο νοητικό επίπεδο γύρω από την επιφάνεια του πλανήτη και είναι αυτές που δημιουργούν και εκδηλώνουν το matrix των ψευδών ιδεών. Είναι τα όντα που είναι υπεύθυνα για ιδέες όπως το κάρμα, η Πρώτη Οδηγία, ο σκόπιμος πόνος, ο παντοδύναμος Θεός, η σκόπιμη δυαδικότητα, η επίπεδη Γη, ο δεύτερος νόμος της θερμοδυναμικής ως απόλυτη αλήθεια, η ταχύτητα του φωτός ως μέγιστη ταχύτητα, η μονογαμία ως μοναδική επιλογή, η υπερθέρμανση του πλανήτη, η ιδεολογία της αφύπνισης, η θεωρία της κρίσιμης φυλής κ.λπ.

Οι Αόρατοι είναι σχεδόν διαφανείς οντότητες, με κρεμώδεις αδιαφανείς κηλίδες και είναι σχεδόν μη ανιχνεύσιμες ακόμη και για προχωρημένους στο νοητικό πεδίο μυστικιστές. Από την εισβολή των Αρχόντων το 1996, κατάφεραν να εισβάλουν στο αυρικό πεδίο του πνευματικού σώματος σχεδόν κάθε ενσαρκωμένου όντος στην επιφάνεια αυτού του πλανήτη.

Οι δυνάμεις του Φωτός εκτιμούν ότι υπάρχουν περίπου 500 άνθρωποι επί του παρόντος ενσαρκωμένοι στον πλανήτη με το νοητικό τους σώμα πλήρως άθικτο, χωρίς μόλυνση από Αόρατους. Όλοι οι άλλοι είναι τουλάχιστον μερικώς νοητικά κατεχόμενοι, κατοχή που κυμαίνεται από μικρές περιοχές του νου όπου το άτομο ενεργεί παράλογα, μέχρι την πλήρη κατοχή όπου το άτομο έχει χάσει σχεδόν εντελώς την ελεύθερη βούληση και την ικανότητα για κοινή λογική και ισορροπημένη σκέψη. Το κλειδί εδώ είναι να αναγνωρίσουμε την κατοχή, κάτι που είναι εξαιρετικά δύσκολο για τους περισσότερους ανθρώπους, να αποβάλλουμε τις οντότητες με διατάγματα, να καθαρίσουμε το νοητικό σώμα με τη βιολετί φλόγα, να ανακτήσουμε τις χαμένες νοητικές ικανότητες και να ασκήσουμε την κοινή λογική.

Ο καθαρισμός του δικτύου των Αόρατων θα συνεχιστεί με πλήρη ταχύτητα για περίπου έναν μήνα ακόμη, και το αποκορύφωμα της βλακείας στην παγκόσμια κλίμακα αναμένεται σε περίπου δύο εβδομάδες:

 https://eternalnowblog.com/2022/01/15οι-οκτώ-βαθμοί-άγνοιας-και-ηλιθιότητα/

 Τότε οι δυνάμεις του Φωτός θα αρχίσουν να καθαρίζουν μαζικά το ενεργειακό αποτύπωμα των καταπιεσμένων τραυμάτων της ανθρωπότητας επιφανείας, και πολλές καταστάσεις που δεν μπορούσαν να επουλωθούν πριν ξαφνικά θα θεραπευτούν εύκολα.

Όλο και περισσότερα μέλη των σκοτεινών δυνάμεων αρχίζουν να συνειδητοποιούν ότι η ήττα τους πλησιάζει, και η DARPA που ελέγχεται από τη Χίμαιρα δεν είχε άλλη επιλογή από το να ρίξει τον Φάουτσι στη φωτιά:

https://www.rt.com/news/545737-veritas-fauci-funded-covid/

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/news-nation/documents-stored-in-top-secret-folder-at-defense-advanced-research-project-agency-darpa-prove-ivermectin-hydroxychloroquine-and-interferon-curative-of-covid-19

https://www.zerohedge.com/covid-19/hidden-military-documents-reveal-nih-intent-create-sars-cov-2-using-gain-function-research

Πολλές ανεξάρτητες πηγές ισχυρίζονται ότι η παραλλαγή Omicron αναπτύχθηκε από τις θετικές φατρίες για να τερματίσει την πανδημία αυτή μια για πάντα:

https://www.naturalnews.com/2022-01-05-was-omicron-engineered-by-white-hats-as-a-self-spreading-antidote-to-end-covid-pandemic.html

Τώρα που η πανδημία οδεύει στο τέλος, οι σκοτεινές δυνάμεις μένουν με τη συνήθη στρατηγική τους να προσπαθούν να εκδηλώνουν τον Τρίτο Παγκόσμιο Πόλεμο. Τώρα προσπαθούν να το κάνουν αυτό με τη μηχανική μιας σύγκρουσης μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ:

https://halturnerradioshow.com/index.php/en/news-page/world/satellites-would-be-attacked-first-then-these-radar-stations-if-ww3-commences-next-week

Ρώσοι κορυφαίοι στρατιωτικοί έχουν ήδη συναντηθεί μερικές φορές φέτος με τους Πλειάδιους συμβούλους τους βαθιά μέσα στο υπόγειο συγκρότημα του Yamantau, που χτίστηκε στις αρχές της δεκαετίας του 1990 και επεκτάθηκε το 1996, το οποίο είναι ένα από τα δύο κύρια σημεία επαφής των Πλειάδιων με τον ρωσικό στρατό:

 https://www.globalsecurity.org/wmd/world/russia/yamantau.htm

https://www.nytimes.com/1996/04/16/world/despite-cold-war-s-end-russia-keeps-building-a-secret-complex.html

  Ο ρωσικός στρατός είχε αρχίσει να αναπτύσσει ζητήματα εμπιστοσύνης εναντίον των Πλειάδιων προς το τέλος του περασμένου έτους, όταν άρχισαν να συνειδητοποιούν ότι οι Πλειάδιοι σκοπεύουν να προστατεύσουν όχι μόνο τη Ρωσία από ξένες εισβολές, αλλά να απελευθερώσουν πραγματικά και κυριολεκτικά τον πλανήτη. Αυτό ώθησε τον Πούτιν να αναζητήσει μια ισχυρότερη συμμαχία με την Κίνα, η οποία είναι το πρώτο μεγάλο γεωπολιτικό στρατηγικό λάθος του:

https://theprepperjournal.com/2021/10/16/get-serious-about-china/


 


Τώρα που τα πράγματα σοβαρεύουν, ο ρωσικός στρατός ακούει και πάλι τους Πλειάδιους λίγο περισσότερο, ειδικά μετά την τελευταία συνάντησή τους στις 6 Ιανουαρίου.

Κατάφεραν να ακυρώσουν μια προσπάθεια χρωματιστής επανάστασης στο Καζακστάν:

https://thecradle.co/Article/columns/5668

Και τώρα επεκτείνουν τη ρωσική επιρροή στη Βενεζουέλα και την Κούβα για να αντισταθμίσουν το ΝΑΤΟ:

https://www.zerohedge.com/geopolitical/russia-may-deploy-troops-venezuela-cuba-if-tensions-us-continue-rise

Οι Πλειάδιοι γνωστοποίησαν ότι η πυρηνική κλιμάκωση ΔΕΝ θα επιτραπεί και όλοι οι πύραυλοι θα αναχαιτιστούν, αλλά εξακολουθούν να ζητούν από τους ανθρώπους να διαλογιστούν για ειρήνη μεταξύ Ρωσίας και ΝΑΤΟ ώστε να αποφευχθεί οποιαδήποτε περιττή βία:

https://www.welovemassmeditation.com/2022/01/urgent-meditation-for-peace-between-russia-and-nato-every-4-hours.html

 

 


Οι Δυνάμεις του Φωτός ζητούν επίσης από όλους όσους αισθάνονται αυτή την καθοδήγηση, να συμμετάσχουν στο μηνιαίο Διαλογισμό Θεϊκής Παρέμβασης την ακριβή ώρα της πανσελήνου στις 17 Ιανουαρίου στις 11:48 μ.μ. UTC (1:48 π.μ. 18 Ιανουαρίου ώρα Ελλάδας).

Οδηγίες για το διαλογισμό Ενεργοποίησης Θεϊκής Παρέμβασης:

 1.  Χρησιμοποιήστε τη δική σας τεχνική για να έρθετε σε μια χαλαρωμένη κατάσταση συνείδησης.

 2.  Δηλώστε την πρόθεσή σας να αξιοποιήσετε το διαλογισμό αυτό σαν εργαλείο για να συν-δημιουργήσετε το έναυσμα που θα ξεκινήσει τη διαδικασία της Πρώτης Επαφής με καλοπροαίρετα Γαλαξιακά πλάσματα και τη Θεϊκή Παρέμβαση.

 3.  Καλέστε τη Βιολετί Φλόγα από την πρωτογενή πηγή της να τοποθετήσει έναν κύκλο προστασίας γύρω σας κατά τη διάρκεια του διαλογισμού αλλά και μετά το πέρας του. Ζητήστε της να μεταστοιχειώσει οτιδήποτε δεν εξυπηρετεί το Φως.

 4.  Οραματιστείτε έναν στύλο λαμπερού λευκού Φωτός να εκπέμπεται από τον Κοσμικό Κεντρικό Ήλιο, και μετά να διανέμεται στους Κεντρικούς Ήλιους όλων των γαλαξιών αυτού του σύμπαντος. Τώρα οραματιστείτε  το φως αυτό να εισέρχεται μέσω του Γαλαξιακού Κεντρικού μας Ήλιου, να διασχίζει τον Γαλαξία μας, να εισέρχεται στο Ηλιακό μας Σύστημα και να περνάει από όλα τα πλάσματα Φωτός μέσα στο Ηλιακό μας Σύστημα και μετά μέσα από όλα τα πλάσματα στην πλανητική επιφάνεια και όλα τα πλάσματα υπογείως, και μέσα από το σώμα σας να φτάνει στο κέντρο της Γης.

 5.  Δηλώστε την επιθυμία σας και την απόφασή σας για την Πρώτη Επαφή και τη Θεϊκή Παρέμβαση διατάζοντας (δυνατά εάν είναι εφικτό) και τις δύο διαταγές τρεις φορές: Δίνω διαταγή και εντολή για τη φυσική Πρώτη Επαφή με καλοπροαίρετα Γαλαξιακά πλάσματα τώρα! Δίνω διαταγή για Θεϊκή παρέμβαση τώρα! Δίνω διαταγή και εντολή για τη φυσική Πρώτη Επαφή με καλοπροαίρετα Γαλαξιακά πλάσματα τώρα! Δίνω διαταγή για Θεϊκή παρέμβαση τώρα! Δίνω διαταγή και εντολή για τη φυσική Πρώτη Επαφή με καλοπροαίρετα Γαλαξιακά πλάσματα τώρα! Δίνω διαταγή για Θεϊκή παρέμβαση τώρα!

 6.  Οραματιστείτε καλοπροαίρετα Γαλαξιακά όντα να ανταποκρίνονται σε αυτές τις εντολές και να έρχονται σε φυσική επαφή μαζί σας και όλους όσους έδωσαν τις ίδιες εντολές. Οραματιστείτε την Πηγή να επεμβαίνει απευθείας στην κατάσταση στη Γη, πυροδοτώντας μια έντονη θεραπευτική μεταμόρφωση της ανθρωπότητας. Οραματιστείτε το Φως να μεταστοιχειώνει όλο το εναπομείναν σκοτάδι στη Γη, θεραπεύοντας όλες τις ανισότητες, διαγράφοντας όλη τη φτώχια και φέρνοντας αφθονία σε όλη την ανθρωπότητα. Οραματιστείτε την έναρξη ενός νέου μεγάλου κοσμικού κύκλου της Εποχής του Υδροχόου, που φέρνει καθαρό Φως, Αγάπη και Ευτυχία σε όλα τα πλάσματα της Γης.

 Προτεινόμενη διάρκεια του διαλογισμού είναι τα 20 λεπτά.

 

Βίντεο ηχητικής καθοδήγησης στα ελληνικά:

https://www.youtube.com/watch?v=exKQStNgOQ0&list=PL-ujIE4tLGbFeN97PCOgwQC6xh0tqNdgN&index=14&t=909s

 Βίντεο ηχητικής καθοδήγησης σε 39 γλώσσες:

https://www.youtube.com/playlist?list=PL-ujIE4tLGbFeN97PCOgwQC6xh0tqNdgN

Μόλις κυκλοφόρησε από τη γαλλική ομάδα μας μια νέα συνέντευξη του Cobra για τους ταχυονικούς θαλάμους. Το βίντεο στο Youtube θα το δείτε εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=dmIX7ioMNjU

Απομαγνητοφώνηση στα αγγλικά εδώ:

https://tachyonetvie.blogspot.com/2022/01/cobra-interview-sur-les-chambres.html

https://jardindespleiades.fr/interview-cobra-chamber-tachyons/

Και στα γαλλικά εδώ:

https://tachyonetvie.blogspot.com/2022/01/cobra-sur-les-chambres-tachyon-10.html

https://jardindespleiades.fr/interview-cobra-chambre-a-tachyons/

 

Νίκη του Φωτός!

 

 


 Σχόλια