Αναφορά Ενεργοποίησης Θεϊκής Παρέμβασης

  

Η ενεργοποίησή μας ήταν τεράστια επιτυχία, με πάνω από 250.000 συμμετέχοντες στο διαλογισμό της 21ης Δεκεμβρίου και πάνω από 190.000 υπογράφοντες το αίτημα.

Ο αριθμός αυτός είναι πολύ μεγαλύτερος από το ρεκόρ Γκίνες που διεκδικεί ο Ντίπακ Τσόπρα:

 https://www.globenewswire.com/news-release/2014/09/22/1476556/0/en/Deepak-Chopra-MD-Sets-Guinness-World-Record-for-Largest-Meditation-Gathering.html

 Και είναι ένας από τους πλέον επιτυχείς διαλογισμούς έως σήμερα:

https://ascendliberation.blogspot.com/2021/07/cobra-mass-meditation.html

 Οι Πλειάδιοι ήταν έντονα παρόντες κατά τη διάρκεια της ενεργοποίησης στις 21 Δεκεμβρίου, και πολλοί άνθρωποι ένιωσαν υπέροχες ενέργειες:

https://prepareforchange.net/2021/12/27/divine-intervention-activation-dec-21-2021-summary/

 


 

Η διαδικασία υπογραφής του αιτήματος ήταν πολύ πιο ταραχώδης. Η καμπάλ ενεπλάκη στη διαδικασία υπογραφών στην πρώτη ιστοσελίδα αιτήματος αρκετές φορές, και τελικά έσβησε τη σελίδα με το αίτημα, έτσι αναγκαστήκαμε να μεταναστεύσουμε σε δεύτερη ιστοσελίδα αιτήματος.

Όταν σβήστηκε η πρώτη σελίδα αιτήματος, η Ανώτατη Διοίκηση των Πλειάδιων επικοινώνησε με τους υψηλόβαθμους στρατιωτικούς της Ρωσίας και της Αμερικής, λέγοντάς τους πως παραβιάστηκε ένας κρίσιμος αριθμός αρχών του Γαλαξιακού Κώδικα, επειδή η δυνατότητα των ανθρώπων να δηλώσουν την ελεύθερη βούλησή τους σχετικά με την επαφή με εξωγήινους παρεμποδίστηκε εξαιρετικά. Η Ανώτατη Διοίκηση των Πλειάδιων στη συνέχεια αποκάλυψε στους υψηλόβαθμους του θετικού στρατού της Ρωσίας/Αμερικής ένα μέρος του σχεδίου της παρέμβασής τους. Αυτό πυροδότησε ισχυρές αντιδράσεις μέσα στο στρατό, καθώς οι Ρώσοι αισθάνθηκαν ότι η Πρώτη Επαφή αντιτίθεται στην εδαφική ανεξαρτησία του κράτους της Ρωσίας, και αρκετοί εντός των υψηλόβαθμων Αμερικανών στρατιωτικών αισθάνθηκαν πως η παρέμβαση αυτή αντιτίθεται στις θρησκευτικές τους πεποιθήσεις. Αυτό οδήγησε στην ακόλουθη εξέλιξη:

 https://nypost.com/2021/12/27/nasa-hired-24-theologians-to-study-reaction-to-aliens-book/

 Η διαδικασία υπογραφών συνεχίστηκε στη δεύτερη ιστοσελίδα, και η κρίσιμη μάζα των 144.000 υπογραφών επιτεύχθηκε στις 11 Δεκεμβρίου.

Την επόμενη ημέρα ήδη εμφανίστηκαν πολλά νεφοσκάφη σε όλη την Ιαπωνία:

https://ameblo.jp/cobrameditation/entry-12674942612.html

Αφότου επιτεύχθηκε η κρίσιμη μάζα των υπογραφών, οι Πλειάδιοι επικοινώνησαν ότι η τώρα εγκαθιδρύθηκε η νομική βάση για την παρέμβασή τους στην πλανητική επιφάνεια.

Θα αρχίσουν να έρχονται σε επαφή αρχικά με τα άτομα που συμμετέχουν στο εγχείρημα Contact Dish:

 http://universalblessing.blogspot.com/2018/03/blog-post_23.html

http://2012portal.blogspot.com/2018/03/contact.html

Εφόσον ο Γαλαξιακός Νόμος υπερισχύει των τοπικών νόμων, η επαφή αυτή θα εγκαθιδρυθεί ανεξάρτητα από τους τοπικούς νόμους στις χώρες όπου θα γίνουν οι επαφές με τους ανθρώπους. Οι Πλειάδιοι τόνισαν ότι επιθυμούν να ξεκινήσουν άμεσα την επαφή, αλλά ΔΕΝ θα πλησιάσουν κανέναν έως ότου εξασφαλιστεί η βασική ασφάλεια των ατόμων που θα έρθουν σε επαφή, και για αν συμβεί αυτό θα πρέπει οι δυνάμεις του Σκότους στο φυσικό πεδίο να χάσουν επιπλέον ισχύ.  Δεν επιθυμούν να δηλώσουν πότε θα ξεκινήσει η αλληλουχία επαφής, αλλά όταν ξεκινήσει, θα ξεκινήσει απότομα και χωρίς προειδοποίηση.

 

 

 Επαφή θα έχουν και όσοι άνθρωποι δεν έχουν στην ιδιοκτησία τους γη, αλλά για μια τέτοια επαφή θα πρέπει να βρίσκονται στη φύση τουλάχιστον 60 μέτρα/γιάρδες μακριά από το πλησιέστερο ανθρώπινο ον για να αποφύγουν την παρεμβολή του εμφυτεύματος/βιοτσίπ, και όσο το δυνατόν πιο μακριά από τοπικές στρατιωτικές βάσεις.

Μόλις συμβεί αυτή η επαφή, ακόμη και νωρίτερα, θα πυροδοτήσει ισχυρές συναισθηματικές αντιδράσεις μεταξύ του επιφανειακού πληθυσμού. Παραμείνετε τότε ήρεμοι και χρησιμοποιήστε την κοινή λογική.

Η κρίσιμη μάζα που επιτεύχθηκε στον διαλογισμό μας της 21ης Δεκεμβρίου εκκίνησε τη διαδικασία αντιστροφής του πλανητικού πλέγματος. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως τώρα οι Δυνάμεις Φωτός επαναφέρουν τα ενεργειακά πεδία γύρω από την πλανητική επιφάνεια από το αντεστραμμένο αρνητικό ενεργειακό πλέγμα, το οποίο δημιουργήθηκε κατά τη διάρκεια της εισβολής των Αρχόντων το 1996, ξανά στο Φωτεινό πλέγμα. Αυτό σημαίνει την πλήρη επίθεση των Δυνάμεων Φωτός στα μη-φυσικά πεδία γύρω από την επιφάνεια της Γης, απομακρύνοντας οντότητες, σκοτεινές τεχνολογίες, ανωμαλία, όλα ταυτόχρονα:

http://theunveiling33.blogspot.com/2021/12/situation-update-dec-2021.html

Τώρα εξελίσσεται εκεί ένας πόλεμος πλήρους κλίμακας, και οι Εργάτες και Μαχητές Φωτός υφίστανται σοβαρές επιθέσεις, αλλά αυτή είναι η τελική μάχη που τώρα έχει φτάσει στην επιφάνεια του πλανήτη, τουλάχιστον στα μη-φυσικά πεδία, και θα οδηγήσει σε πλήρη απελευθέρωση.

Η διαδικασία αντιστροφής του πλανητικού πλέγματος θα καθαρίσει όλη την ανωμαλία που έκανε δυνατή την ύπαρξη των σκοτεινών δυνάμεων και του κακού, και θα εξαλείψει την αιτία του κακού και του σκότους από το Σύμπαν αυτό για πάντα.

Οι Δυνάμεις Φωτός τώρα επικεντρώνονται στο καθάρισμα της πρωτογενούς ανωμαλίας στο αστρικό και κατώτερο νοητικό πεδίο. Στο αστρικό πεδίο, καθαρίζουν το αποκαλούμενο «δίκτυο ζήλειας». Τίποτα περισσότερο δε μπορεί να ειπωθεί σχετικά με αυτό, μόνο δυο στοιχεία:

http://universalblessing.blogspot.com/2018/04/blog-post.html

http://2012portal.blogspot.com/2018/04/soul-families.html

http://universalblessing.blogspot.com/2018/03/blog-post_8.html

http://2012portal.blogspot.com/2018/03/sexual-energy.html

Η απομάκρυνση της πρωτογενούς ανωμαλίας στο αστρικό πεδίο θα αρχίσει να απομακρύνει την κοσμική αιτία των αρνητικών συναισθημάτων, όπως ο θυμός και ο φόβος.

Στο κατώτερο νοητικό πεδίο, καθαρίζουν το λεγόμενο «αόρατο δίκτυο». Η απομάκρυνση της πρωτογενούς ανωμαλίας στο κατώτερο νοητικό πεδίο θα αρχίσει να απομακρύνει την αιτία των λανθασμένων ιδεών του μάτριξ. Οι λανθασμένες, εσφαλμένες ιδέες αυτή τη στιγμή σχηματίζουν πάνω από το 90% των διαδικασιών σκέψης της ανθρωπότητας επιφανείας.

Ως αποτέλεσμα αυτής της εκκαθάρισης, οι άνθρωποι θα αρχίσουν να έχουν επίγνωση του ιού νόησης, όπως τόσο ο Έλον Μασκ όσο και ο Πούτιν δήλωσαν δημόσια:

 https://www.rt.com/usa/543940-elon-musk-babylon-bee/

https://www.youtube.com/watch?v=-gMcLm7U9YM

 Στο φυσικό πεδίο, η τελική αυτή επίθεση των Φωτεινών Δυνάμεων καθαρίζει όλα τα απομεινάρια του στόλου των σκοτεινών δυνάμεων στο ηλιακό σύστημα, καθώς και όλες τις υπόγειες βάσεις. Σε όλα τα σκοτεινά πλάσματα που συλλαμβάνονται προσφέρεται η επιλογή «παραδώσου ή πέθανε». Εάν παραδοθούν, υποχρεούνται να δεχθούν τον Γαλαξιακό Κώδικα, να δεχθούν το Φως και να επιδιορθώσουν τις συνέπειες των πράξεών τους. Εάν είναι απρόθυμοι ή ανίκανοι να το κάνουν, μεταφέρονται στον Γαλαξιακό Κεντρικό Ήλιο για αναδόμηση μέσω της εγκατάστασης διαλογής στον Γανυμήδη.

Η τελική επίθεση των Δυνάμεων Φωτός στο φυσικό πεδίο στην επιφάνεια ΔΕΝ θα εκκινηθεί έως ότου απομακρυνθεί ο κίνδυνος για εκτεταμένη βία, και για να επιτευχθεί αυτό θα πρέπει τόσο τα μη-φυσικά πεδία όσο και η πρωτογενής ανωμαλία να καθαριστούν σημαντικά.

Στο κβαντικό επίπεδο, οι Δυνάμεις Φωτός κατάφεραν να καθαρίσουν όλες τις μαύρες σκουληκότρυπες τις οποίες χρησιμοποιούσαν οι σκοτεινές δυνάμεις για ασφαλή κβαντική επικοινωνία, και ως συνέπεια αυτού, το ασφαλές και αδιαπέραστο δίκτυο επικοινωνίας των σκοτεινών δυνάμεων διαλύθηκε. Οι κορυφαίοι ηγέτες της Χίμαιρας τώρα αναγκάζονται να χρησιμοποιούν κρυπτογραφημένη επικοινωνία στην οποία μπορούν εύκολα να διεισδύσουν οι δυνάμεις της Αντίστασης. Ως παράπλευρο όφελος αυτού, υπήρξαν σημαντικές εξελίξεις στη δημιουργία του θετικού κβαντικού οικονομικού συστήματος (QFS).

Όλες οι Μαύρες Πέτρες και όλες οι αράχνες της Χίμαιρας στην επιφάνεια του πλανήτη, συμπεριλαμβανόμενες και αυτές της βάσης Urim, έχουν απομακρυνθεί.

Στην επιφάνεια του πλανήτη, υπάρχουν πολλές νομικές διαδικασίες που εξελίσσονται παράλληλα με το Αίτημα Πλανητικής Απελευθέρωσης, και αργά αλλά σταθερά χτίζουν τη νομική υποδομή για συλλήψεις της καμπάλ κατά τη διάρκεια του Γεγονότος και τις επακόλουθες δίκες τους.

https://indianbarassociation.in/worlds-first-vaccine-murder-case-against-bill-gates-adar-poonawalla-filed-in-indias-high-court/

https://www.riotimesonline.com/brazil-news/modern-day-censorship/covid-19-pharmaceutical-giants-gates-fauci-uk-officials-accused-of-crimes-against-humanity-in-international-criminal-court-complaint/

https://nationalfile.com/uk-activists-urge-international-court-act-fauci-gates-big-pharma-covid-19-vaccines/

https://www.docdroid.com/WUjv6iw/icc-complaint-7-1-pdf

 Τα αηδιαστικά πεπραγμένα του Anthony Fauci επιτέλους εκτίθενται:

https://www.afinalwarning.com/572795.html

https://childrenshealthdefense.org/defender/guinea-pig-kids-aids-fauci-experiments/

https://greatgameindia.com/fauci-secret-island-monkeys/

 Ο Fauci εκτίθεται πλήρως στο εξαιρετικό αυτό νέο βιβλίο του Robert Kennedy Jr:

https://www.zerohedge.com/political/will-really-ruin-anthony-faucis-xmas

 Εδώ εκτίθεται ο Klaus Schwab:

https://eternalnowblog.com/2022/01/05 η-σχολή-για-δικτάτορες-covid-του-klaus-schwab-και-το-σχ/

https://rairfoundation.com/exposed-klaus-schwabs-school-for-covid-dictators-plan-for-great-reset-videos/

 Τα άτομα αυτά δεν είναι πλέον ασφαλή, και το 2021 ήταν η αποκορύφωση του Davos:

https://www.armstrongeconomics.com/world-news/wef/was-2021-the-peak-for-davos/

 Οι τραπεζίτες δεν θα τους βοηθήσουν, καθώς η Αντίσταση τους περιμένει βαθιά κάτω τους:

https://www.shtfplan.com/headline-news/ceo-of-large-doomsday-bunker-builder-says-the-global-elite-fear-a-rebellion-is-brewing

 

 

 

Ο ιός Covid δημιουργήθηκε από την ελεγχόμενη από την Χίμαιρα DARPA και απελευθερώθηκε ως μηχανισμός ενάντια στην πρόοδο των Φωτεινών Δυνάμεων προς την κατεύθυνση της απελευθέρωσης του πλανήτη:

https://www.whatdoesitmean.com/index3763.htm

 Σε πανικό, οι σκοτεινές δυνάμεις χρησιμοποιούν τώρα την πανδημία ως εργαλείο για να επιβάλουν ένα παγκόσμιο ολοκληρωτικό καθεστώς στην τελευταία τους παραπαίουσα προσπάθεια να ελέγξουν τον πληθυσμό της επιφανείας. Το κάνουν αυτό προκαλώντας μαζική ψύχωση:

https://www.wakingtimes.com/covid-mass-psychosis-causes-and-solutions/

https://www.youtube.com/watch?v=C9AOo6UF5sE&lc=UgxcCe-XGdCUQMqQ7YR4AaABAg

 Διατηρώντας τον κόσμο σε μόνιμη κατάσταση σύγχυσης, απελπισίας και φόβου επίτηδες:

https://off-guardian.org/2021/12/29/the-covid-narrative-is-insane-and-illogical-and-maybe-thats-no-accident/

https://brownstone.org/articles/the-psychological-cruelty-of-denying-natural-immunity/

 Οδηγώντας στο θάνατο της επιστήμης:

https://alt-market.us/why-dont-people-trust-the-science-because-scientists-are-often-caught-lying/

 Είναι δύσκολο να βρεθούν αξιόπιστες πληροφορίες σχετικά με τον Covid, αλλά ορίστε κάποια στοιχεία.

Σχετικά με το τέλος της πανδημίας:

https://www.theepochtimes.com/covid-19-will-become-just-another-cause-of-common-cold-uk-professor_4180965.html?utm_source=partner&utm_campaign=ZeroHedge

Σχετικά με τη διάρκεια της ανοσίας απέναντι στον covid:

https://www.theepochtimes.com/if-youve-had-covid-youre-likely-protected-for-life_4169013.html

https://theeventhub2015.blogspot.com/2022/01/the-epoch-times-if-youve-had-covid.html

Σχετικά με την ιβερμεκτίνη:

https://100percentfedup.com/are-hospitals-choosing-death-over-ivermectin/

Σχετικά με τα τεστ covid και τη συγκομιδή στοιχείων DNA στην Κίνα:

https://www.theepochtimes.com/is-beijing-weaponizing-your-dna_4134462.html?utm_source=partner&utm_campaign=ZeroHedge

Και για τα εμβόλια:

https://www.researchgate.net/publication/355581860_COVID_vaccination_and_age-stratified_all-cause_mortality_risk

https://www.thelancet.com/journals/lanepe/article/PIIS2666-7762(21)00258-1/fulltext

Αυτή η εξαιρετική συνέντευξη με τον Δρ Ρόμπερτ Μαλόουν, τον εφευρέτη της τεχνολογίας mRNA, τα συνοψίζει όλα:

https://www.zerohedge.com/covid-19/covid-ivermectin-and-mass-formation-psychosis-dr-robert-malone-gives-blistering-interview

Αυτή ίσως είναι η αρχή του τέλους του επίσημου αφηγήματος covid των ΜΜΕ:

https://www.zerohedge.com/political/mainstream-media-losing-fight-its-lifeall-thanks-joe-rogan

Οι άνθρωποι σε όλο τον κόσμο οργανώνουν ειρηνικές αντιδράσεις μη-συμμόρφωσης, και εδώ είναι ένας σύνδεσμος για την πηγή:

https://www.stopworldcontrol.com/map/

Καλή Χρονιά:

https://www.thegatewaypundit.com/2022/01/must-see-italians-light-sky-epic-storm-fireworks-defiance-mayors-ban-happy-new-year-worldwide-resistance/

Και Νίκη του Φωτός!

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια