Ενημέρωση Flash Overtura (Εισαγωγή Έκλαμψης)


Cobra  1/11/2021 Τώρα που πέρασε η πιο κρίσιμη περίοδος, μπορώ να κυκλοφορήσω ένα μικρό μέρος πληροφοριών.

Ως αντίδραση σε μια μη φυσική, μη τοπική κβαντική κοσμική κρούση Φωτός, ο Γαλαξιακός Κεντρικός Ήλιος μας δίνει ενδείξεις αυξημένης δραστηριότητας σε μη-φυσικά πεδία. Αυτό αναμένεται να ενταθεί μέχρι να προκύψει το Υπερκύμα Γαλαξιακού Παλμού στο άμεσο μέλλον.

Το Σύμπαν μας είναι ζώσα οντότητα και διδάσκεται:

 https://iai.tv/articles/the-universe-is-learning-auid-1784

 Το βασικό μάθημα του Σύμπαντός μας τώρα είναι να μεταμορφώσει πλήρως όλη τη σιχαμερή πρωτογενή ανωμαλία, και η παρούσα μετασταθής κατάσταση κοσμικού κβαντικού κενού θα πάρει μια νέα, πιο σταθερής ισορροπίας μορφή χωρίς σκότος:

 https://www.frontiersin.org/articles/10.3389/fspas.2018.00040/full

 Αυτή η νέα δραστηριότητα του Γαλαξιακού Κέντρου ήδη αλλάζει τη δομή του κβαντικού κενού του Ηλιακού Συστήματος, και παρουσιάζεται όλο και περισσότερο λαμπερό υπερρευστό πλάσμα το οποίο φέρνει καθαρό Φως στο Ηλιακό μας Σύστημα:

 https://en.wikipedia.org/wiki/Superfluid_vacuum_theory

 http://2012portal.blogspot.com/2021/10/flash-overtura.html

https://www.youtube.com/watch?v=kWUV5-frRU4&t=12s

Ο εναπομείνας στόλος της Χίμαιρας στη ζώνη Kuiper, που ήρθε στο Ηλιακό μας σύστημα από τον Ωρίωνα το 1996, δε μπορεί να αντέξει την υψηλή αυτή δόνηση. Τα περισσότερα από τα σκάφη αυτά εκκαθαρίστηκαν, και τα υπόλοιπα δραπέτευσαν πολύ κοντύτερα στη Γη κάτω από τη σεληνιακή τροχιά ανάμεσα στα 1-10 εκατομμύρια μίλια από τη Γη, όπου ίσως να είναι ασφαλή για μερικές εβδομάδες ακόμη.

 Όταν η παρουσία του λαμπρού υπερρευστού πλάσματος Φωτός στο Ηλιακό μας σύστημα είναι αρκετά ισχυρή, οι Δυνάμεις Φωτός θα αρχίσουν να κατασκευάζουν δύο καλυμμένες σφαίρες Ντάυσον με μητρικά σκάφη της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας σε εικοσάεδρο σχηματισμό.

 Αυτές οι σφαίρες Ντάυσον θα έχουν διάμετρο 15-20 περίπου μιλίων και θα ρυθμίζουν τη ροή ενεργειών του Γαλαξιακού Υπερκυματισμού και της Έκλαμψης του Γεγονότος. Η πρώτη σφαίρα Ντάυσον θα κατασκευαστεί γύρω από τον Ήλιο και η δεύτερη γύρω από τη Γη, και θα εξασφαλίσουν μία φάση δύο σταδίων μετατροπής των εισερχόμενων κοσμικών ενεργειών προς τον πληθυσμό επιφανείας.

 Υπάρχει μεγάλη δραστηριότητα κάτω από την επιφάνεια του πλανήτη αυτή τη στιγμή, αλλά όλη αυτή η δραστηριότητα θα πρέπει να παραμείνει απόρρητη.

 Η αυξημένη δραστηριότητα του Γαλαξιακού Κεντρικού Ήλιου έχει ως αποτέλεσμα επίσης τη νέα εισερχόμενη ροή ενεργειών της Θεάς προς τον πλανήτη. Η Ίσις πήρε πίσω το στέμμα της.

  

 


 

 Μία πολύ σημαντική δίνη της Θεάς στην Ευρώπη, η τοποθεσία της οποίας θα πρέπει να παραμείνει καλυμμένη επί του παρόντος, έχει επανενεργοποιηθεί ως αποτέλεσμα αυτής της νέας εισερχόμενης ροής, μετά από περισσότερα από 200 χρόνια αδράνειας.

 Επίσης, η διπλή δίνη της Θεάς στο Παρίσι/Βερσαλλίες αναδομείται και ετοιμάζεται για ένα νέο επίπεδο δραστηριότητας το Δεκέμβριο. Ως μέρος αυτής της αναδόμησης, η ενέργεια Τριαντάφυλλο της Θεάς γειώνεται στις Βερσαλλίες:

 https://www-lefigaro-fr.translate.goog/culture/a-versailles-le-bosquet-de-la-reine-et-sa-richesse-vegetale-unique-retrouvent-les-promeneurs-20210614?_x_tr_sl=fr&_x_tr_tl=en&_x_tr_hl=en&_x_tr_pto=nui,sc

 

 


  

Το νέο αυτό κύμα ενέργειας της Θεάς θα φέρει την επιστροφή των μυροφόρων ιερειών:

 https://anaiyasophia.com/blog/return-of-the-myrrhophore

 Και μια αναζωογόνηση των Ύμνων στη Θεά:

 https://www.youtube.com/watch?v=w8tfBLvlN98

 Υπήρξε μια αξίωση. Οι οικογένειες των Λευκών Ευγενών, πολλές εκ των οποίων συνδέονται με τη γενεαλογία Θεάς/Άγου Δισκοπότηρου, είναι επίσης οι δικαιωματικοί ιδιοκτήτες των «ιστορικών περιουσιακών στοιχείων», του «χρυσόμαλλου δέρατος» και των «εγγυητικών λογαριασμών»:

 https://eternalnowblog.com/2021/11/02οι-σκλάβοι-ηγέτες-των-g20-ποζάρουν-για/

 https://benjaminfulford.net/2021/11/01/78554/

 Αυτή η αξίωση κατά των οικογενειών των Μαύρων Ευγενών θα ενισχυθεί μέσω του Θετικού Στρατού και θα χρεοκοπήσει αποτελεσματικά τις οικογένειες μαύρων ευγενών:

https://blacknobilityvaticancosanostra.blogspot.com/2019/05/the-massimo-family-are-most-dominant.html

 Ο Θετικός Στρατός θα προστατεύσει τη διανομή των πόρων στην ανθρωπότητα και θα επιβλέψει το βασικό σύστημα πληρωμών. Το σχέδιο χρεοκοπίας των μαύρων ευγενών ονομάζεται «Σειρά Πρωτοκόλλων 6900 για την Οικονομική Κατάρρευση» και αποκαλύπτεται μερικώς εδώ:

https://eternalnowblog.com/2021/11/02 πρωτόκολλο-του-υπουργείου-οικονομικ/

https://rense.com/general80/protc.htm

https://klump.terrywilson3.net/2021/06/20/exclusive-the-shocking-plan-of-the-6900-series-of-protocols/uncategorized/

https://klump.terrywilson3.net/2021/06/20/exclusive-the-shocking-plan-of-the-6900-series-of-protocols/uncategorized/

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=148852

 Ο Θετικός Στρατός ΔΕΝ θα κινηθεί έως ότου απομακρυνθούν όλες οι εξωγήινες και υπόγειες απειλές, και πριν απομακρυνθούν από την επιφάνεια όλα τα εξωτικά όπλα.

Για να καθυστερήσει αυτή τη διαδικασία, ο Μπάιντεν θέλει να εξασθενίσει το στρατό με υποχρεωτικότητες εμβολιασμού.

 Το δίκτυο των Ιλλουμινάτι είναι επίσης πολύ ενεργό στο στρατό και θα πρέπει να εκτεθεί:

https://www.veteranstoday.com/2019/08/31/exclusive-breaking-occultism-and-americas-military-elites/

https://www.dailymail.co.uk/news/article-3845622/British-conspiracy-theorist-dead-sofa-Poland-investigating-alleged-Army-pedophilia-ring-just-death.html

Η καμπάλ επιθυμεί να αποτρέψει τη χρεοκοπία της μέσω της Μεγάλης Επαναφοράς και με ένα νέο «πράσινο» Σχήμα Πόντσι:

https://www.zerohedge.com/markets/here-hidden-150-trillion-agenda-behind-crusade-against-climate-change

Μέρος των σχεδίων της Μεγάλης Επαναφοράς είναι επίσης μια αργή κατάρρευση της παλαιάς υποδομής για να «επαναδομηθεί καλύτερη»:

https://noqreport.com/2021/10/11/why-is-the-biden-harris-regime-intentionally-tanking-the-supply-chain/

https://charleshughsmith.blogspot.com/2021/10/why-shortages-are-permanent-global.html

Τώρα πέρασαν όλες οι κρίσιμες αστρολογικές όψεις του Οκτωβρίου και όλες οι σημαντικές απειλές αποφεύχθηκαν. Το τσουνάμι του Λα Πάλμα ΔΕΝ θα συμβεί:

https://www.rumormillnews.com/cgi-bin/forum.cgi?read=185419

Τα σχέδια της Μεγάλης Επαναφοράς είναι καταδικασμένα να αποτύχουν τώρα περισσότερο από ποτέ. Και όπως το έθεσε εξαιρετικά ένας σχολιαστής στο blog μου: 

 Χρειάζεται μόνο να κρατήσουμε λίγο ακόμη και να αντέξουμε την πολιορκία:

 https://consentfactory.org/2021/10/31/new-normal-winter-is-coming/

 


 

 Είναι πολύ παρακινδυνευμένο να κάνουμε προβλέψεις για το πώς θα συμπεριφερθεί ο κορονοϊός, αλλά επίσημες ρωσικές πηγές με πρόσβαση σε πολύ υψηλή διαβάθμιση πληροφοριών ισχυρίζονται ότι η πανδημία θα τελειώσει σε λίγους μήνες:

https://tass.com/society/1356327

Τα ΜΜΕ επιτέλους βγάζουν πληροφορίες σχετικά με το ότι η Κίνα δημιούργησε τον ιό:

https://www.rt.com/news/538983-china-covid-conspiracy-book/

Και φυσικά, τα εναλλακτικά Μέσα δίνουν πολλές ζουμερές λεπτομέρειες σχετικά με το πώς και το γιατί αυτό συνέβη:

https://noqreport.com/2021/10/24/chinese-defector-covid-19-was-made-in-a-chicom-military-lab-and-now-we-know-why/

https://www.thegatewaypundit.com/2021/05/report-chinas-military-weapon-covid-19-constructed-completely-command-control-chinese-military/

https://www.thegatewaypundit.com/2021/06/exclusive-chinas-biowarfare-program-involved-origin-covid-19-connected-military-yet-accesses-knowledge-skills-funding-us/

https://www.thegatewaypundit.com/2021/07/report-deliberate-release-covid-19-chinese-military/

https://www.thegatewaypundit.com/2021/10/exclusive-reports-uncovered-show-covid-19-planned-bioweapon-chinas-peoples-liberation-army/

https://www.thegatewaypundit.com/2021/10/chinas-military-declares-biotechnology-warfare-fundamental-guiding-principle/

Παρασκηνιακά, στην επιφάνεια του πλανήτη, οι Φωτεινές Δυνάμεις απομακρύνουν τα εξωτικά όπλα βαθμωτών τα οποία δημιουργούν το Πέπλο:

https://ascensionglossary.com/index.php/NET_Static_Fields

https://ascensionglossary.com/index.php/Frequency_(Static)_Fences

Ακόμη δεν έχει επιλυθεί η κατάσταση στη στρατιωτική βάση Ούριμ του Ισραήλ και το Κέντρο Δεδομένων της Γιούτα κοντά στο Όρεμ:

https://mondediplo.com/2010/09/04israelbase

Αυτές οι δύο τοποθεσίες είναι δύο από τα κύρια οχηρά της Χίμαιρας στην επιφάνεια του πλανήτη, με κυριότερο τη βάση Ούριμ, και συνδέονται αμφότερες (η Ούριμ και το Όρεμ) με την πέτρα Urim, η οποία ήταν μια συσκευή επικοινωνίας:

https://www.ldsliving.com/10-things-we-know-about-the-urim-and-thummim/s/90115

https://geoffjward.medium.com/the-lost-meaning-of-urim-and-thummim-mysterious-oracle-of-the-old-testament-c5d582712112

Δεν αποτελεί σύμπτωση ότι η Πολιτεία Δεδομένων της Γιούτα χτίστηκε κοντά στο Σολτ Λέικ Σίτι, το οποίο είναι η έδρα της Εκκλησίας του Ιησού Χριστού των Αγίων των Τελευταίων Ημερών (Latter day Saints):

https://en.wikipedia.org/wiki/The_Church_of_Jesus_Christ_of_Latter-day_Saints

Και όχι μακριά από το The Vault:

https://en.wikipedia.org/wiki/Granite_Mountain_(Salt_Lake_County,_Utah

Η βάση Ούριμ στο Ισραήλ είναι η κύρια βάση για τις επιθέσεις βαθμωτών πεδίων και κατευθυνόμενων όπλων:

  


 Η βάση Ούριμ έχει ένα «δωμάτιο αράχνης» και ένα «δωμάτιο μαύρου κύβου». Το δωμάτιο μαύρου κύβου περιέχει έναν πανίσχυρο κβαντικό υπερυπολογιστή που επεξεργάζεται και αναλύει όλα τα δεδομένα SIGINT που φθάνουν στη βάση Ούριμ, και τα συσχετίζει με τα αιθερικά αντίστοιχά τους καθώς και με το αιθερικό δίκτυο εμφυτευμάτων/Χίμαιρας. Το δωμάτιο αυτό είναι το κέντρο του αντεστραμμένου πλανητικού δικτύου και το κέντρο της πλανητικής πρωτογενούς ανωμαλίας.

Δυστυχώς, το δωμάτιο μαύρου κύβου περιέχει επίσης άλλη μία Μαύρη Πέτρα συμπυκνώματος τοπ κουάρκ, παρόμοια με αυτή που καθαρίστηκε στο Λονγκ Άιλαντ  πριν λίγα χρόνια:

http://universalblessing.blogspot.com/2017/06/blog-post.html

http://2012portal.blogspot.com/2017/06/vacuum-metastability-event.html

Δεν πρόκειται για σύμπτωση το γεγονός ότι το ισχυρότερο χρηματοπιστωτικό ίδρυμα στον πλανήτη ονομάζεται BlackRock (Μαύρη Πέτρα):

https://en.wikipedia.org/wiki/BlackRock

Το δωμάτιο του μαύρου κύβου περιέχει επίσης ένα δοχείο υποκβαντικής ανωμαλίας που μεταφέρθηκε στη Γη από τον Ρίγκελ το 1996.

Αυτή η κατάσταση θα επιλυθεί όταν θα υπάρξει ασφάλεια για κάτι τέτοιο.

Σε μια πιο χαρούμενη νότα, οι Πλειάδιοι αυξάνουν την παρουσία τους κοντά στην επιφάνεια του πλανήτη. Εδώ μπορείτε να δείτε το μητρικό σκάφος τους:

https://www.youtube.com/watch?v=n16jAlLZkMs

Οι Πλειάδιοι επικοινωνούν επίσης με μουσικούς ξανά, εμπνέοντας τη μουσική τους:

https://www.youtube.com/watch?v=XXYlFuWEuKI

https://www.youtube.com/watch?v=HwRozlhZeIU

Όπως έκαναν στο προηγούμενο κύμα της επικοινωνίας τους στις αρχές/μέσα του 1980, όταν ενέπνευσαν κάποια κομμάτια της μουσικής ντίσκο:

https://www.youtube.com/watch?v=XjzqWnAgzEk

https://www.youtube.com/watch?v=grGjD1rTNyg

Μάλιστα υπήρξε κι ένα τραγούδι που προέβλεψε την ήττα της ΤΝ:

https://www.youtube.com/watch?v=w3oVCnL2sfw

Υπάρχει ακόμη και ομάδα στο facebook που ονομάζεται Pleiadian Disco:

https://www.facebook.com/Pleiadian-Disco70s-Culture-1501012080110179

Ο μύθος των Πλειάδων τώρα αποκαλύπτεται:

https://theconversation.com/the-worlds-oldest-story-astronomers-say-global-myths-about-seven-sisters-stars-may-reach-back-100-000-years-151568

Και ακόμη περισσότερη αληθινή ιστορία του πλανήτη Γη και του σύμπαντος:

https://drive.google.com/file/d/1eaV182GIfvmYeomlV4DLFRN_4uNB1opx/view

Εάν αισθάνεστε αυτή την καθοδήγηση, μπορείτε να συμμετέχετε στην προχωρημένη αυτή ομάδα διαλογισμού για να βοηθήσετε το πλανητικό πλέγμα:

http://www.twelvestar.org/what-is-twelves/

Ή να διαβάσετε αυτό το βιβλίο για λίγη αληθινή έμπνευση:

https://www.amazon.com/Fairy-Pink-Lotus-Katina-Ivanova/dp/8792980724

Η πέτρα Cintamani είναι πολύ σημαντική αυτή την περίοδο της πλανητικής μεταμόρφωσης. Οι Δράκοι τη γνωρίζουν ως Ye Ming Zhu, και στην Ινδία ήταν γνωστή επίσης ως Naga-Mani, η ακτινοβολούσα πέτρα της κόμπρας:

https://web.archive.org/web/20160502090957/http://celestiallegacy.com/legends-of-ye-ming-zhu/

Μαζί με την ομάδα μου αποφασίσαμε να ετοιμάσουμε μια παρτίδα από πέτρες Cintamani μόνο για όσους Εργάτες Φωτός και Μαχητές Φωτός που δεν έχουν χρήματα να αγοράσουν (όλοι οι υπόλοιποι που διαθέτουν χρήματα μπορούν φυσικά να τις αγοράσουν στη διεύθυνση http://www.cintamani.space/Cintamani.html). Θα λάβουν την πέτρα δωρεάν, θα χρειαστεί μόνο να πληρώσουν για τα έξοδα αποστολής. Αυτές οι δωρεάν πέτρες προορίζονται μόνο για ατομική χρήση, όχι για θάψιμο. Αν βρίσκεστε στην Ασία ή την Αυστραλία και επιθυμείτε να λάβετε την πέτρα σας, παρακαλώ επικοινωνήστε με το  sharelightlove.777@gmail.com. Εσείς που είστε στη Βόρεια και Νότια Αμερική μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Per_Neter_Kemet@outlook.com, και όσοι βρίσκεστε στην Ευρώπη και την Αφρική μπορείτε να επικοινωνήσετε με το  info@tachyonhungary.com. Οι πέτρες θα αρχίσουν να αποστέλλονται σε μερικές εβδομάδες.

 


Νίκη του Φωτός!

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Σχόλια