ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΪΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021

 

ΔΙΑΔΙΩΣΤΕ ΤΟ ΠΑΝΤΟΥ! ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΘΕΪΚΗΣ ΠΑΡΕΜΒΑΣΗΣ 21 ΔΕΚΕΜΒΡΙΟΥ 2021

 

Είναι ώρα να λάβουμε δράση ξανά! Είναι ώρα να πάρουμε το πεπρωμένο του κόσμου μας στα ίδια μας τα χέρια! Όλοι συμφωνούμε ότι η διαδικασία της πλανητικής απελευθέρωσης καθυστερεί πολύ. Να η ευκαιρία μας να επιταχύνουμε τη διαδικασία συλλογικά. Για το σκοπό αυτό αξιοποιούμε την ευκαιρία του χειμερινού ηλιοστασίου στις 21 Δεκεμβρίου ώστε να δημιουργήσουμε μία πύλη μέσα από την οποία θα ενοποιήσουμε τις συνειδήσεις μας και θα πυροδοτήσουμε τη διαδικασία που θα μας οδηγήσει ένα βήμα πλησιέστερα στην απελευθέρωση του πλανήτη.

 Διαδώστε το παντού! Μοιραστείτε το με όλον τον κόσμο! Αναρτήστε το στις ιστοσελίδες σας και στα blog σας. Καλέστε πνευματικές ομάδες να συμμετάσχουν. Εάν γνωρίζετε εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, μπορείτε να τους το στείλετε. Μπορείτε να δημιουργήσετε μια εκδήλωση στο Facebook για την τοπική σας ομάδα ανθρώπων που θα διαλογιστούν στην περιοχή σας. Χρειαζόμαστε επίσης μία κεντρική ομάδα Facebook για την εκδήλωση αυτή. Μπορείτε να δημιουργήσετε σχετικό βίντεο και να το αναρτήσετε στο Youtube.

 Επιστημονικές έρευνες έχουν επιβεβαιώσει τα θετικά αποτελέσματα των ομαδικών διαλογισμών και ενεργοποιήσεων στην ανθρώπινη κοινωνία, έτσι ο κάθε ένας από εσάς που θα συμμετέχει στην ενεργοποίηση αυτή μπορεί να βοηθήσει ουσιαστικά να φέρουμε την πλανητική απελευθέρωση πλησιέστερα:

 https://eternalnowblog.com/2020/03/06μελετεσ-δειχνουν-οτι-ο-ομαδικοσ-διαλο/

 http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

 https://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

Η ενεργοποίηση αυτή βοηθάει τις Δυνάμεις Φωτός να γειώσουν την ενέργεια του Φωτός στην επιφάνεια του πλανήτη και να σταθεροποιήσουν περεταίρω τη θετική χρονογραμμή. Ο αριθμός των συμμετεχόντων στην ενεργοποίηση αυτή είναι ο μόνος παράγοντας μέγιστης επιρροής στο εύρος δυνατοτήτων του ανθρώπινου πληθυσμού επιφανείας, ο οποίος μπορεί να επιταχύνει τη διαδικασία.

 Μπορούμε να φτάσουμε την κρίσιμη μάζα των 144.000 ανθρώπων που θα κάνουν την ενεργοποίηση αυτή! Μπορούμε να φτάσουμε ακόμη και το 1.000.000! Αυτό θα δημιουργήσει μια τεράστια αλυσιδωτή αντίδραση θεραπείας στο ενεργειακό πεδίο παγκοσμίως.

  

 

 Υπάρχουν πολλοί καλοπροαίρετοι πολιτισμοί στο Γαλαξία μας. Ζουν σε υψηλό επίπεδο πνευματικής ανάπτυξης και έχουν ισχυρή άμεση σύνδεση με την Πηγή. Θα επιθυμούσαν να συμμετέχει η ανθρωπότητα στη Γαλαξιακή οικογένεια, όμως χρειάζονται ένα καθαρό, δυνατό, συνεκτικό σήμα από τον πληθυσμό επιφανείας ότι αυτή η επαφή είναι επιθυμητή:

 http://www.goodworksonearth.org/do_you_wish_that_we_show_up.html

 Εάν η κρίσιμη μάζα των 144.000 συμμετέχει στο διαλογισμό μας, θα στείλουμε ένα τέτοιο ισχυρό σήμα, και, σύμφωνα με τους Γαλαξιακούς νόμους, κάτι τέτοιο θα εκκινήσει τη διαδικασία της αποδοχής του πλανήτη μας στη Γαλαξιακή επιφάνεια. Η ίδια η διαδικασία θα χρειαστεί αρκετό καιρό, αλλά το πρώτο και πολύ σημαντικό βήμα θα έχει γίνει, με τεράστιες συνέπειες σε εξωπολιτικό και γεωπολιτικό επίπεδο.

 Θα κάνουμε την Ενεργοποίηση Θεϊκής Παρέμβασης τη βέλτιστη χρονική στιγμή που θα έχει τα μέγιστα θετικά αποτελέσματα στην ανθρωπότητα, την ακριβή ώρα του χειμερινού ηλιοστασίου στις 21 Δεκεμβρίου 2021:

 

 


 Η ακριβής ώρα είναι στις 8:00 π.μ. PST στο Λος Άντζελες. Αυτό αντιστοιχεί με 9:00 π.μ. MST στο Ντένβερ, 10:00 π.μ. CST στο Σικάγο, 11:00 π.μ. EST στη Νέα Υόρκη, 4:00 μ.μ. GMT στο Λονδίνο, 5:00 μ.μ. CET στο Παρίσι, 6:00 μ.μ. EET στην Αθήνα, και μετά περνάμε στην Τετάρτη 22 Δεκεμβρίου για τις ανατολικές ζώνες ώρας: 00:00 π.μ. CST (μεσάνυχτα) της Τετάρτης 22 Δεκεμβρίου στην Ταϊπέι και το Πεκίνο, 1:00 π.μ. JST στο Τόκιο και 3:00 π.μ. AEDT στο Σύδνεϋ.

 Μπορείτε να βρείτε την ώρα της δικής σας χρονικής ζώνης εδώ:

 https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=DIVINE+INTERVENTION+ACTIVATION&iso=20211221T17&p1=195

 Θα κάνουμε αυτή την ενεργοποίηση ως διαδικασία δύο βημάτων, το πρώτο βήμα είναι η υπογραφή του αιτήματος Πλανητικής Απελευθέρωσης που θα βρείτε στον πιο κάτω σύνδεσμο, και το δεύτερο βήμα είναι ο ίδιος ο διαλογισμός. Αυτή η πυροδότηση των δύο βημάτων θα έχει το μέγιστο δυνατό αποτέλεσμα στην πλανητική κατάσταση.

 

Οδηγίες πριν το διαλογισμό:

 Οποιαδήποτε στιγμή αφού διαβάσετε αυτό το άρθρο, υπογράψτε το αίτημα της Πλανητικής Απελευθέρωσης:

 https://www.thepetitionsite.com/576/357/913/planetary-liberation-now/

 Χρειαζόμαστε 144.000 υπογραφές μέχρι τις 21 Δεκεμβρίου για να πυροδοτηθεί το επιθυμητό εξωπολιτικό αποτέλεσμα.

 

Οδηγίες για το διαλογισμό της 21ης Δεκεμβρίου:

 1.  Χρησιμοποιήστε τη δική σας τεχνική για να έρθετε σε μια χαλαρωμένη κατάσταση συνείδησης.

 2.  Δηλώστε την πρόθεσή σας να αξιοποιήσετε το διαλογισμό αυτό σαν εργαλείο για να συν-δημιουργήσετε το έναυσμα που θα ξεκινήσει τη διαδικασία της Πρώτης Επαφής με καλοπροαίρετα Γαλαξιακά πλάσματα και τη Θεϊκή Παρέμβαση.

 3.  Καλέστε τη Βιολετί Φλόγα από την πρωτογενή πηγή της να τοποθετήσει έναν κύκλο προστασίας γύρω σας κατά τη διάρκεια του διαλογισμού αλλά και μετά το πέρας του. Ζητήστε της να μεταστοιχειώσει οτιδήποτε δεν εξυπηρετεί το Φως.

 4.  Οραματιστείτε έναν στύλο λαμπερού λευκού Φωτός να εκπέμπεται από τον Κοσμικό Κεντρικό Ήλιο, και μετά να διανέμεται στους Κεντρικούς Ήλιους όλων των γαλαξιών αυτού του σύμπαντος. Τώρα οραματιστείτε  το φως αυτό να εισέρχεται μέσω του Γαλαξιακού Κεντρικού μας Ήλιου, να διασχίζει τον Γαλαξία μας, να εισέρχεται στο Ηλιακό μας Σύστημα και να περνάει από όλα τα πλάσματα Φωτός μέσα στο Ηλιακό μας Σύστημα και μετά μέσα από όλα τα πλάσματα στην πλανητική επιφάνεια και όλα τα πλάσματα υπογείως, και μέσα από το σώμα σας να φτάνει στο κέντρο της Γης.

 5.  Δηλώστε την επιθυμία σας και την απόφασή σας για την Πρώτη Επαφή και τη Θεϊκή Παρέμβαση διατάζοντας (δυνατά εάν είναι εφικτό) και τις δύο διαταγές τρεις φορές: Δίνω διαταγή και εντολή για τη φυσική Πρώτη Επαφή με καλοπροαίρετα Γαλαξιακά πλάσματα τώρα! Δίνω διαταγή για Θεϊκή παρέμβαση τώρα! Δίνω διαταγή και εντολή για τη φυσική Πρώτη Επαφή με καλοπροαίρετα Γαλαξιακά πλάσματα τώρα! Δίνω διαταγή για Θεϊκή παρέμβαση τώρα! Δίνω διαταγή και εντολή για τη φυσική Πρώτη Επαφή με καλοπροαίρετα Γαλαξιακά πλάσματα τώρα! Δίνω διαταγή για Θεϊκή παρέμβαση τώρα!

 6.  Οραματιστείτε καλοπροαίρετα Γαλαξιακά όντα να ανταποκρίνονται σε αυτές τις εντολές και να έρχονται σε φυσική επαφή μαζί σας και όλους όσους έδωσαν τις ίδιες εντολές. Οραματιστείτε την Πηγή να επεμβαίνει απευθείας στην κατάσταση στη Γη, πυροδοτώντας μια έντονη θεραπευτική μεταμόρφωση της ανθρωπότητας. Οραματιστείτε το Φως να μεταστοιχειώνει όλο το εναπομείναν σκοτάδι στη Γη, θεραπεύοντας όλες τις ανισότητες, διαγράφοντας όλη τη φτώχια και φέρνοντας αφθονία σε όλη την ανθρωπότητα. Οραματιστείτε την έναρξη ενός νέου μεγάλου κοσμικού κύκλου της Εποχής του Υδροχόου, που φέρνει καθαρό Φως, Αγάπη και Ευτυχία σε όλα τα πλάσματα της Γης.

 

Προτεινόμενη διάρκεια του διαλογισμού μας είναι τα 20 λεπτά.

 Ενημερώσεις σχετικά με την Ενεργοποίηση Θεϊκής Παρέμβασης:

 http://2012portal.blogspot.com/

 

 

 


 

 

 

 

 

Σχόλια