Γιατί χρειάζεται να εξασκούμε καθημερινά τον διαλογισμό Λουλούδι της Ζωής;

 

Εισαγωγή

Το «Λουλούδι της Ζωής» μπορεί να εντοπιστεί σε όλες τις μεγάλες θρησκείες του κόσμου. Το σύμβολο αποτελείται από αρκετούς ομόκεντρους, ίσους αλληλοεπικαλυπτόμενους κύκλους. Περιέχει τα μοτίβα της δημιουργίας όπως εμφανίζονται από το «Μεγάλο Κενό». Όλα έχουν δημιουργηθεί από τη σκέψη του Δημιουργού.Πολλά πνευματικά και μυστικιστικά γεωμετρικά σχέδια έχουν σχεδιαστεί από το μοτίβο του Λουλουδιού της Ζωής.

Για παράδειγμα, το ιερό Δέντρο της Ζωής στα διδάγματα της Καμπάλα ενδέχεται να έχει ληφθεί από τα ομόκεντρα μοτίβα μέσα στο Λουλούδι της Ζωής, και ο Λεονάρντο ντα Βίντσι μελέτησε τη μορφή και τις μαθηματικές ιδιότητες του Λουλουδιού της Ζωής.

 

Πνευματική έννοια του Λουλουδιού της Ζωής

Το σύμβολο Λουλούδι της Ζωής αντιπροσωπεύει την αρμονία. Μπορεί να φέρει αρμονία στο δονητικό πεδίο του περιβάλλοντός μας και να μας κάνει να νιώσουμε ελαφρύτεροι και σε υψηλότερες δονήσεις.

Έχει ενδιαφέρον να δούμε πως πολλές αρχαίες τοποθεσίες στην Ευρώπη απλώνονται σε μοτίβα Λουλούδι της Ζωής. Για παράδειγμα, η εικόνα πιο κάτω δείχνει πως η διάμετρος του πρώτου κύκλου ορίζεται τραβώντας μια γραμμή από το Orkney στο Stonehenge.
Μπορεί να θεωρηθεί και στοιχείο το γεγονός πως αυτές οι τοποθεσίες σχημάτιζαν μοτίβα Λουλούδι της Ζωής για να εναρμονίσουν την ενέργεια σε όλη την Ευρώπη.

 

Το Λουλούδι της Ζωής ως διαλογιστική άσκηση

Δεδομένης της ικανότητας του Λουλουδιού της Ζωής να φέρει αρμονία στο ενεργειακό πεδίο, ίσως να σκέφτεστε εάν μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε στην άσκηση διαλογισμού σας;

Υπάρχουν κάποιες πρακτικές διαλογισμού που περιέχουν το Λουλούδι της Ζωής. Συγκεκριμένα, υπάρχει ένας διαλογισμός που οραματίζεται τη σφαίρα Λουλούδι της Ζωής γύρω από τη Γη να εκδηλώνει αρμονία και τη χρονογραμμή Ανάληψης για όλα τα ζωντανά πλάσματα.

https://www.welovemassmeditation.com/2019/08/daily-flower-of-life-meditation.html

https://greek.welovemassmeditation.com/2021/02/blog-post.html

Σε αυτόν το διαλογισμό Λουλούδι της Ζωής χρησιμοποιούμε τη σφαίρα Λουλούδι της Ζωής για μεγαλύτερο αποτέλεσμα. Οραματιζόμαστε μία σφαίρα Λουλούδι της Ζωής στα χρώματα του ουράνιου τόξου να δημιουργεί αρμονία, προστασία και ειρήνη για την ανθρωπότητα και όλα τα άλλα ζώντα πλάσματα. Με αυτόν τον τρόπο, στέλνουμε την αγάπη και την καλοσύνη μας όχι μόνο στην ανθρωπότητα αλλά και στη χλωρίδα και πανίδα, έτσι ώστε κάθε ζον πλάσμα στη Γη να μπορεί να ανθίσει και να κάνει τη Γη ένα όμορφο μέρος για να ζει κανείς.

Επιπλέον του να οραματιζόμαστε πως τα πάντα στη Γη βρίσκονται σε αρμονία, οραματιζόμαστε επίσης τη σφαίρα Λουλούδι της Ζωής να ανεβάζει τη συχνότητα ολόκληρου του πλανήτη. Αυτό βοηθάει τον πλανήτη και όλα τα ζώντα πλάσματα στη Γη να ανεβάσουν τη συχνότητά τους αρμονικά. Είναι επίσης ένα σημαντικό βήμα προς την Ανάληψη και τη νέα χρυσή εποχή, η οποία αναφέρεται ως Εποχή του Υδροχόου από τους ανθρώπους που πιστεύουν στο κίνημα της Νέας Εποχής.

Για να βοηθηθούμε να κάνουμε αυτούς τους όμορφους οραματισμούς του Λουλουδιού της Ζωής, χρησιμοποιούμε στην αρχή τη Βιολετί Φλόγα που μας βοηθάει να εξαγνίσουμε την εσωτερική μας ύπαρξη, ώστε το μυαλό, το σώμα και το πνεύμα μας να είναι πλήρως προσηλωμένα στο διαλογισμό.

Στο τέλος του διαλογισμού, μπορούμε επίσης να καλέσουμε την παρουσία του ΕΓΩ ΕΙΜΙ για να επιβεβαιώσει την πρόθεσή μας να βοηθήσουμε να γίνει η Γη ένα πιο αρμονικό και ειρηνικό μέρος για όλα τα ζώντα πλάσματα.

Αυτός ο σύντομος διαλογισμός χρειάζεται μόνο 11 λεπτά και 11 δευτερόλεπτα για να ολοκληρωθεί. Είναι ένας υπέροχος διαλογισμός, εάν θέλετε να συνδυάσετε την καθημερινή σας διαλογιστική άσκηση με τη βοήθεια στη Γη να γίνει ένα καλύτερο μέρος.

 

Διαλογισμός Λουλούδι της Ζωής

Πιο κάτω είναι οι οδηγίες για τον διαλογισμό Λουλούδι της Ζωής και οι σύνδεσμοι για τα ηχητικά της φωνητικής καθοδήγησης σε πάνω από 35 γλώσσες:

Ηχητική καθοδήγηση:  http://bit.ly/2YHw1TQ

 

Οδηγίες: 

1. Χρησιμοποιήστε τη δική σας τεχνική για να έρθετε σε μια χαλαρωμένη κατάσταση συνείδησης.

2. Δηλώστε την πρόθεσή σας να αξιοποιήσετε τον διαλογισμό αυτό σαν εργαλείο για να σταθεροποιηθεί η μετάβαση της Γης και να εκδηλωθεί η βέλτιστη χρονογραμμή Ανάληψης για όλα τα ζωντανά πλάσματα.

3. Καλέστε τη Βιολετί Φλόγα από την πρωτογενή πηγή της να τοποθετήσει έναν κύκλο προστασίας γύρω σας κατά τη διάρκεια του διαλογισμού αλλά και μετά το πέρας του. Ζητήστε της να μεταστοιχειώσει οτιδήποτε δεν εξυπηρετεί το Φως.

4. Οραματιστείτε μια σφαίρα Λουλούδι της Ζωής στα χρώματα του ουράνιου τόξου γύρω από τη Γη, να επεκτείνεται κάτω από την επιφάνεια και επίσης να επεκτείνεται προς τα πάνω μέχρι την τροχιά της Σελήνης. Οραματιστείτε τη σφαίρα Λουλούδι της Ζωής να βοηθάει στην διαδικασία της πλανητικής απελευθέρωσης, καθαρίζοντας όλο το σκοτάδι από την επιφάνεια του πλανήτη. Οραματιστείτε τώρα τη σφαίρα Λουλούδι της Ζωής και τη Βιολετί Φλόγα να εξαγνίζουν τις γραμμές Λέι και τις δίνες εντός του πλανητικού πλέγματος Φωτός.   

5. Οραματιστείτε τη σφαίρα Λουλούδι της Ζωής να δημιουργεί αρμονία, προστασία και ειρήνη για την ανθρωπότητα και όλα τα άλλα ζώντα πλάσματα, και ειδικά αυτούς που συγκρατούν το Φως του πλανήτη.

6. Τώρα, οραματιστείτε τη σφαίρα Λουλούδι της Ζωής με τα χρώματα του ουράνιου τόξου να περιβάλλει τη Γη και να ανυψώνει τη δόνηση ολόκληρου του πλανήτη. Οραματιστείτε τη σφαίρα Λουλούδι της Ζωής να εκδηλώνει αρμονία και την πλέον θετική χρονογραμμή Ανάληψης για όλα τα ζωντανά πλάσματα.

Η Θεά επιθυμεί Ειρήνη και Ειρήνη θα επέλθει!

 

Μπορείτε επίσης να λέτε το ακόλουθο μάντρα σιωπηλά ή δυνατά στο τέλος του διαλογισμού, εάν αισθάνεστε αυτή την καθοδήγηση:

"Στο όνομα της τιμημένης και ισχυρής παρουσίας του ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ, διατάσσω και προστάζω η διαδικασία της πλανητικής απελευθέρωσης να συνεχιστεί με έναν θετικό, αρμονικό και ειρηνικό τρόπο για τον πλανήτη, για όλα τα ζώντα πλάσματα και ειδικά για αυτούς που συγκρατούν το Φως του πλανήτη.

Έτσι ας είναι, και έτσι είναι."

 

Ποια είναι τα οφέλη από την άσκηση του Διαλογισμού Λουλούδι της Ζωής;

Μελέτες έχουν δείξει ότι οι ομαδικοί διαλογισμοί μπορούν να μετασχηματίσουν τη συλλογική ενέργεια του περιβάλλοντός μας. Μία μελέτη έδειξε πως μία ομάδα 7000 ατόμων που διαλογίζονται για την ειρήνη πάνω από 3 εβδομάδες, μπορεί να μειώσει τους δείκτες του παγκόσμιου εγκλήματος, της βίας και των απωλειών κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου κατά μέσο όρο 16%. Οι δείκτες αυτοκτονιών και τα αυτοκινητικά ατυχήματα επίσης μειώθηκαν, συνυπολογιζόμενων όλων των μεταβλητών. Επίσης, υπήρξε μία μείωση κατά 72% στην τρομοκρατική δραστηριότητα κατά το χρονικό διάστημα που η ομάδα αυτή διαλογιζόταν.

Αυτό είναι γνωστό ως «Επίδραση Μαχαράσι». Σχεδόν 50 μελέτες έχουν επιβεβαιώσει περεταίρω τα πλεονεκτήματα του ομαδικού διαλογισμού.

Για το λόγο αυτό, κάνοντας τον διαλογισμό Λουλούδι της Ζωής μαζί με άλλους ανθρώπους σε όλη τη Γη την ίδια ώρα, δημιουργούμε μία εστίαση τύπου λέιζερ που μπορεί με τη σειρά της να επηρεάσει το πλανητικό κβαντικό πεδίο. Αυτό θα έφερνε αρμονία σε μεγάλο βαθμό στην ενέργεια τους Γης.

Επί του παρόντος, μία ομάδα αφοσιωμένων διαλογιστών κάνει τον διαλογισμό Λουλούδι της Ζωής μαζί κάθε τέσσερεις ώρες στο ακόλουθο χρονοδιάγραμμα, που μπορείτε να δείτε πιο κάτω. Σας προτρέπουμε να συμμετέχετε μαζί μας εάν αισθάνεστε μια τέτοια καθοδήγηση:

3:00 πμ 7:00 πμ 11:00 πμ 3:00 μμ  7:00 μμ  11:00  μμ

ώρα Ελλάδας


Σύνοψη

Ο διαλογισμός Λουλούδι της Ζωής είναι ένας υπέροχος διαλογισμός που μπορείτε να συνδυάσετε στην καθημερινή σας διαλογιστική άσκηση, βοηθώντας έτσι τον πλανήτη Γη να γίνει πιο αρμονικό και ειρηνικό μέρος.

Όταν διαλογίζεστε μαζί με άλλους ανθρώπους την ίδια ώρα, το αποτέλεσμα στην ανθρωπότητα και σε όλα τα ζώντα πλάσματα είναι καλύτερο.

 ----------------------------------------------------------------------------------------------------

αναφορές:

http://www.cropcircleconnector.com/2019/StJean/StJean2019a.html

https://www.bibliotecapleyades.net/geometria_sagrada/esp_geometria_sagrada_6.htm

https://www.ancient-symbols.com/symbols-directory/flower-of-life.html

https://www.world-mysteries.com/science-mysteries/sacred-geometry/sacred-geometry-and-the-flower-of-life/

https://www.welovemassmeditation.com/2019/08/daily-flower-of-life-meditation.html

https://www.conserve-energy-future.com/what-are-flora-and-fauna.php

https://en.wikipedia.org/wiki/New_Age

https://en.wikipedia.org/wiki/Age_of_Aquarius

http://thespiritscience.net/2015/06/18/studies-show-group-meditation-lowers-crime-suicide-deaths-in-surrounding-areas/

https://www.worldpeacegroup.org/washington_crime_study.html

 

 

Σχόλια