Σπάσε το Μάτριξ – Ασκήσεις Τριγωνισμού Εμφυτευμάτων

25.000 χρόνια πριν, οι σκοτεινές δυνάμεις δημιούργησαν την καραντίνα στη Γη και πήραν ως όμηρο την ανθρωπότητα. Δημιούργησαν ένα σύστημα ελέγχου εικονικής πραγματικότητας ώστε κανείς να μη μπορεί να δραπετεύσει. Παγίδευσαν τα Φωτεινά όντα που έχουν σύνδεση με την Πηγή, για να τροφοδοτούν αυτή την εικονική δημιουργία.

 Αυτό το εικονικής πραγματικότητας σύστημα ελέγχου λειτουργεί ακόμη σε μεγάλο βαθμό και συχνά αναφέρεται ως Μάτριξ.

 Το εμφύτευμα είναι ένας από τους ελέγχους που χρησιμοποιούν οι σκοτεινές δυνάμεις για να διατηρούν το Μάτριξ. Τα εμφυτεύματα είναι προγραμματιζόμενοι κρύσταλλοι που τοποθετήθηκαν στο πνευματικό, αστρικό και αιθερικό σώμα κάθε ανθρώπινου πλάσματος στη Γη με ισχυρές ηλεκτρονικές συσκευές. Δημιουργούν χωροχρονικές ανωμαλίες μαύρων τρυπών, οπότε συγχέουν το ανθρώπινο μυαλό και τα συναισθήματα.

 Κάθε άτομο που ενσαρκώνεται σε αυτόν τον πλανήτη έχει τρία εμφυτεύματα, όπως περιγράφεται πιο κάτω. Κάθε εμφύτευμα περιέχει συστήματα πεποιθήσεων που περιορίζουν την πνευματική μας εξέλιξη.

Δύο εμφυτεύματα στην περιοχή του πρόσθιου λοβού (καθένα εντός του  κεφαλιού λίγο πιο πάνω από το κάθε φρύδι). Ονομάζεται επίσης κάθετος  προγραμματισμός εμφυτεύματος, ο οποίος διαχωρίζει την αναγνώριση της προσωπικότητας από την παρουσία Εγώ Είμαι. 

     http://2012portal.blogspot.com/2018/07/planetary-ascension-process.html

 

 Ένα εμφύτευμα στο ηλιακό πλέγμα, τοποθετημένο περίπου4 εκατοστά  (πλάτος 2 δακτύλων) πάνω από τον αφαλό. Ονομάζεται επίσης οριζόντιος  προγραμματισμός εμφυτεύματος, που δημιουργεί χάσμα στην αντίληψη  θηλυκής και αρσενικής ερωτικής ενέργειας.

                http://2012portal.blogspot.com/2018/04/soul-families.html

 Το σημείο που είναι τοποθετημένα καθένα από αυτά τα εμφυτεύματα φαίνεται στην πάρα κάτω φωτογραφία ως μαύρες τελείες.

 


 

Σύμφωνα με τον Cobra, οι Άρκονς χειραγωγούσαν στην ανθρώπινη ερωτική ενέργεια από το τέλος της Ατλάντειας περιόδου, προσπαθώντας να δημιουργήσουν όσο περισσότερο διαχωρισμό μπορούσαν. Το έκαναν τοποθετώντας διαφορετικά εμφυτεύματα στις γυναίκες και στους άντρες, δημιουργώντας ψυχολογική διάσπαση και χάσμα μεταξύ των θηλυκών και των αρσενικών προσωπικοτήτων. Αυτό το πρωταρχικό χάσμα από την εποχή της Ατλαντίδας είναι ο βασικός λόγος της έλλειψης συνεννόησης στις σχέσεις αρσενικού-θηλυκού.

Τα θηλυκά  δέχτηκαν εμφυτεύματα με έναν ειδικό τρόπο που κρατούσε τη σύνδεσή τους με την αδελφή ψυχή τους ανέπαφη, αλλά το εμφύτευμα καταπίεζε την ερωτική σύνδεση με οποιονδήποτε άλλον άντρα. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι γυναίκες να είναι μονογαμικές, εφόσον τείνουν να προβάλλουν την αδελφή ψυχή τους στον παρόντα σύντροφό τους.

 Τα αρσενικά δέχτηκαν εμφυτεύματα με έναν ειδικό τρόπο που εμπόδιζε τη διασύνδεσή τους με την αδελφή ψυχή τους, αλλά το εμφύτευμα επέτρεπε την ερωτική διασύνδεση με όλες τις γυναίκες. Αυτό είχε ως αποτέλεσμα οι άντρες να είναι πολυγαμικοί, εφόσον τείνουν να αρνούνται την ύπαρξη της αδελφής ψυχής τους και να την αποφεύγουν, ευρισκόμενοι με πολλές γυναίκες.

 Επιπροσθέτως, αμφότεροι άντρες και γυναίκες εμφυτεύτηκαν με ένα εμφύτευμα που διαχωρίζει την ερωτική ενέργεια από την ενέργεια της Καρδιάς κι έλαβαν διαμετρικά αντίθετα εμφυτεύματα ώστε να διασφαλιστεί ο μέγιστος διαχωρισμός και η μέγιστη σύγκρουση.

 Τα θηλυκά εμφυτεύτηκαν με προγραμματισμό που επιτρέπει αγάπη μόνο χωρίς σεξ. Μόνο σε ειδικές περιστάσεις, που συνδυάζονται πολλές παράμετροι, μια γυναίκα θα νιώσει αρκετά ασφαλής ώστε να επιτρέψει στην αγάπη της να συνδυαστεί με την ερωτική της ενέργεια.

 Τα αρσενικά εμφυτεύτηκαν με προγραμματισμό που επιτρέπει το σεξ μόνο χωρίς αγάπη. Μόνο σε ειδικές περιστάσεις, όπου συνδυάζονται πολλές παράμετροι, ένας άντρας θα νιώσει αρκετά ασφαλής ώστε να επιτρέψει στη σεξουαλική του παρόρμηση να συνδυαστεί με την ενέργεια αγάπης του.

 http://2012portal.blogspot.com/2018/03/sexual-energy.html

 Σε προηγούμενα συνέδρια Ανάληψης, ο Cobra πρότεινε μια άσκηση τριγωνισμού όπου ζητήθηκε από τους συμμετέχοντες να γράψουν την ακόλουθη πρόταση σε λευκό χαρτί ξανά και ξανά μέχρι να γεμίσει η σελίδα.

 

«ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ Θεός, ΕΓΩ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ Θεός»

 

Αυτό θα βοηθήσει στην παραμόρφωση των εμφυτευμάτων του πρόσθιου λοβού. Όταν διαλυθούν αυτά τα εμφυτεύματα, η ηλεκτρική φωτιά της παρουσίας ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ θα απορροφήσει όλη τη ζωντανή ύλη του αιτιακού, πνευματικού, αστρικού, αιθερικού, πλασματικού και φυσικού σώματος μέσα του, και από κει και πέρα θα μπορεί να προβάλλει τον εαυτό του στο χωροχρονικό συνεχές ως διπλό ταυροειδές ζωντανό ολόγραμμα του σώματος ανάστασης του ουράνιου τόξου (Φωτεινό σώμα).

 http://2012portal.blogspot.com/2018/07/planetary-ascension-process.html

 Και μετά, σε ένα άλλο φύλλο χαρτί, γράψτε την ακόλουθη πρόταση ξανά και ξανά μέχρι να γεμίσει η σελίδα.


 «Το Σεξ είναι Αγάπη, το Σεξ ΔΕΝ είναι Αγάπη»


 Αυτό θα βοηθήσει στην καταστροφή του εμφυτεύματος στο ηλιακό πλέγμα. Όταν αυτό το εμφύτευμα διαλυθεί, μπορεί να θεραπευτεί η διαφορά αντίληψης της σεξουαλικής ενέργειας μεταξύ αρσενικού και θηλυκού. Αυτό θα διευκολύνει τον αληθινό σκοπό της σεξουαλικής ενέργειας, ο οποίος είναι η ανάμειξη της θηλυκής και αρσενικής πολικότητας σε Ένα, που είναι το κλειδί για την αθανασία και την Ανάληψη.

 https://peterpansblog.com/2018/12/04/personal-notes-from-ascension-conference-sao-paulo/

 https://prepareforchange.net/2018/12/07/cobra-sao-paulo-conference-notes-12-2-2018/

 

Στο παρελθόν, υπήρξαν βίντεο που επαναλάμβαναν τις δύο αυτές προτάσεις με τη βοήθεια οπτικής προσομοίωσης για να βοηθήσουν στις ασκήσεις τριγωνισμού των εμφυτευμάτων. Δυστυχώς, δεν είναι πλέον διαθέσιμα.

 Γι΄αυτό το λόγο, αναδημιουργήσαμε τα βίντεο αυτά με αυτό το σκοπό. Μπορείτε να τα βρείτε εδώ:


 


 


Υπάρχουν επίσης πολλές χρήσιμες ασκήσεις/οπτικοποιήσεις αφαίρεσης των εμφυτευμάτων στο διαδίκτυο. Πιο κάτω βρίσκονται οι σύνδεσμοι για κάποιες από αυτές:

 https://peterpansblog.com/2020/03/22/crystal-implant-removal-protocol/

 https://recreatingbalance1.blogspot.com/2015/05/implants-clearing-protocol.html

  

 

Νίκη του Φωτός!


Σχόλια