Διαλογισμός Λουλούδι της Ζωής


 Ο νέος διαλογισμός Λουλούδι της Ζωής εισήλθε τις αρχές Αυγούστου 2019 για να βοηθήσει στη σταθεροποίηση της κατάστασης της πλανητικής απελευθέρωσης και να εξασφαλίσει πως η διαδικασία θα είναι όσο το δυνατόν πιο ομαλή. Ο διαλογισμός αυτός έχει αναφερθεί πως είναι αποτελεσματικός.

 Τώρα οι Δυνάμεις Φωτός ζητούν να διαλογίζεστε όσο πιο συχνά το αισθάνεστε, και ειδικά να κάνετε τον διαλογισμό Λουλούδι της Ζωής, μέχρι την τελική Επανάσταση της Καταπίεσης, για να βοηθήσετε στη σταθεροποίηση του ενεργειακού πλέγματος γύρω από τον πλανήτη.

 Η ακόλουθη πινακίδα παρουσιάζει τις ώρες του διαλογισμού σε διαφορετικές ζώνες ώρας:

(αντιστοιχεί σε ώρα Ελλάδας 3:00 μ.μ.)

 

Time

Time zone

City

02:00 am

HST

Honolulu

05:00 am

PDT

Los Angeles

06:00 am

MDT

Denver

07:00 am

CDT

Chicago

08:00 am

EDT

New York

09:00 am

BRT

Rio de Janeiro

12:00 pm

UTC

Reykjavik

01:00 pm

BST

London

02:00 pm

CEST

Paris

02:00 pm

EET

Cairo

03:00 pm

MSK

Moscow

07:00 pm

ICT

Bangkok

08:00 pm

CST

Taipei

09:00 pm

JST

Tokyo

10:00 pm

AEST

Sydney

12:00 am

NZST

Auckland

 

 Οδηγίες:

 

1. Χρησιμοποιείστε τη δική σας τεχνική για να έρθετε σε μια χαλαρωμένη κατάσταση συνείδησης.

 

2. Δηλώστε την πρόθεσή σας να αξιοποιήσετε το διαλογισμό αυτό σαν εργαλείο για να σταθεροποιηθεί η μετάβαση της Γης και να εκδηλωθεί η πλέον θετική χρονογραμμή Ανάληψης για όλα τα ζωντανά πλάσματα.

 

3. Καλέστε τη Βιολετί Φλόγα από την πρωταρχική πηγή της, να τοποθετήσει έναν κύκλο προστασίας γύρω σας κατά τη διάρκεια του διαλογισμού καθώς και μετά το πέρας του. Ζητήστε της να μεταστοιχειώσει οτιδήποτε δεν εξυπηρετεί το Φως.

 

4. Οραματιστείτε την ροζ σφαίρα Λουλούδι της Ζωής γύρω από τη Γη, να απλώνεται κάτω από την επιφάνεια καθώς και προς τα πάνω μέχρι την τροχιά της Σελήνης. Οραματιστείτε τη σφαίρα Λουλούδι της Ζωής να βοηθάει στη διαδικασία της πλανητικής απελευθέρωσης, να καθαρίζει όλο το σκοτάδι από την επιφάνεια του πλανήτη. Μετά οραματιστείτε τη σφαίρα Λουλούδι της Ζωής να εξαγνίζει τους μεσημβρινούς και τα βόρτεξ μέσα στο πλανητικό Φωτεινό πλέγμα.

 

5. Οραματιστείτε τη σφαίρα Λουλούδι της Ζωής να δημιουργεί αρμονία, προστασία και ειρήνη για την ανθρωπότητα και όλα τα άλλα ζωντανά πλάσματα, και ειδικά αυτούς που συγκρατούν το Φως του πλανήτη.

 

6. Τώρα, οραματιστείτε τη ροζ σφαίρα Λουλούδι της Ζωής να περικλείει τη Γη και να ανυψώνει τη δόνηση ολόκληρου του πλανήτη. Οραματιστείτε τη σφαίρα Λουλούδι της Ζωής να εκδηλώνει αρμονία και την πλέον θετική χρονογραμμή Ανάληψης για όλα τα ζωντανά πλάσματα.

 

Μπορείτε επίσης να πείτε το ακόλουθο μάντρα σιωπηλά ή δυνατά στο τέλος του διαλογισμού, εάν νιώθετε αυτή την καθοδήγηση:

 

«Στο όνομα της σεβαστής και ισχυρής παρουσίας Εγώ Είμαι, αποφασίζω και διατάσσω η διαδικασία της πλανητικής απελευθέρωσης να συνεχιστεί με θετικό, αρμονικό και ειρηνικό τρόπο για τον πλανήτη, όλα τα ζωντανά πλάσματα και ιδιαίτερα για αυτά τα πλάσματα που συγκρατούν το Φως για τον πλανήτη.

Έτσι να είναι, κι έτσι είναι.» 

Εδώ μπορείτε να βρείτε και να κατεβάσετε, καθώς και να διαμοιράσετε, μια ταπετσαρία με τη Γαία και το Λουλούδι της Ζωής:

 

https://imgur.com/a/33F3yQ1

 

Νίκη του Φωτός!


Σχόλια

  1. ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΠΟΥ ΜΑΣ ΔΕΙΝΕΤΕ ΤΗΝ ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΣΥΜΒΑΛΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΑΝΕΛΗΞΗ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑΣ ΚΑΙ ΟΛΟΥ ΤΟΥ ΠΛΑΝΗΤΗ !!! ΘΑ ΤΟ ΚΑΝΩ ΝΑΙ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΙΜΑΙ ΕΥΓΝΩΜΩΝ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλημέρα, που μπορώ να κατεβάσω, τον διαλογισμό το Λουλούδι της Ζωής ? Ευχαριστώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Δημοσίευση σχολίου