Πρωτόκολλο Προστασίας από Αρνητικές Ενέργειες και Οντότητες

Όπως ανέφερε ο Cobra, το αυρικό πεδίο του νοητικού σώματος σχεδόν κάθε ενσαρκωμένου πλάσματος στην επιφάνεια του πλανήτη αυτού έχει υποστεί εισβολή από οντότητες που ονομάζονται αόρατοι.

http://2012portal.blogspot.com/2022/01/situation-update-and-new-cobra-interview.html


Οι αόρατοι είναι Αρχοντικές οντότητες που κατοικούν στο χαμηλότερο νοητικό πεδίο γύρω από την επιφάνεια του πλανήτη και είναι αυτές που δημιουργούν και εκδηλώνουν τις ψευδείς ιδέες του μάτριξ. Είναι τα πλάσματα που είναι υπεύθυνα για ιδέες όπως το κάρμα, η Πρώτη Οδηγία, η σκόπιμη οδύνη, ο παντοδύναμος Θεός, η σκόπιμη διττότητα, η επίπεδη Γη, ο δεύτερος νόμος της θερμοδυναμικής ως η απόλυτη αλήθεια, η ταχύτητα του φωτός ως η μέγιστη ταχύτητα, η μονογαμία ως μόνη επιλογή, η υπερθέρμανση του πλανήτη, την ιδεολογία της αφύπνισης, την θεωρία της κρίσιμης φυλής κ.λπ.


Οι αόρατοι είναι οντότητες σχεδόν διαφανείς, κρεμώδεις ματ μάζες, σχεδόν μη αντιληπτές ακόμη και από προχωρημένους διορατικούς στο νοητικό πεδίο.


Εδώ μπορείτε να βρείτε κάποιους τρόπους εντοπισμού της ερπετοειδούς μόλυνσης του αστρικού πεδίου:

https://theeventhub2015.blogspot.com/2022/01/signs-of-astral-plane-reptilian-infection-by-dark-agenda.html


Αναπτύχθηκε ένα πρωτόκολλο για προστασία από τη μόλυνση αυτή, καθώς και από αρνητικές ενέργειες και οντότητες.

Το πρωτόκολλο αυτό θα σας βοηθήσει να παραμείνετε προστατευμένοι σε κάθε πεδίο ύπαρξής σας. Είναι εξαιρετικό για προστασία πριν τον ύπνο. Μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για την προστασία άλλων ανθρώπων με την άδειά τους.


Αφού εξασκηθείτε στο πρωτόκολλο, μπορείτε να το εκδηλώνετε ακαριαία για την ενεργειακή σας εργασία, τους διαλογισμούς, τα τελετουργικά καθημερινής προστασίας κ.λπ.


Εδώ είναι ο σύνδεσμος για τη λίστα αναπαραγωγής των βίντεο με ηχητική καθοδήγηση στο YouTube:


https://bit.ly/3KJEEll


Οδηγίες:

1. Χρησιμοποιήστε τη δική σας τεχνική για να έρθετε σε μια χαλαρωμένη κατάσταση συνείδησης.

2. Καλέστε τη  Βιολετί Φλόγα από την πρωτογενή της πηγή να σας τοποθετήσει μέσα σε μια σφαίρα του μεταμορφωτικού της φωτός. Ζητήστε της να καθαρίσει το φυσικό σας σώμα, το πλασματικό σας σώμα, το αιθερικό σας σώμα, το αστρικό σας σώμα και το νοητικό σας σώμα, όλα τα ενεργειακά σας σώματα από αρνητικές σκέψεις οι οποίες έρχονται τόσο από εσάς όσο και από εξωτερικές πηγές. Ζητήστε της να μεταστοιχειώσει όλες τις φυσικές επιθέσεις, κατάρες και μαύρη μαγεία, και κάθε πηγή που δεν εύχεται το καλό σας. Ζητήστε της να απομακρύνει την εμπλοκή αρνητικής τεχνολογίας, καθώς και δαιμονικές παρασιτικές οντότητες και Αόρατους, συμπεριλαμβανομένων των σωλήνων βοράς και τους έλικες. Ζητήστε όλα τα προαναφερθέντα να μεταστοιχειωθούν ακαριαία σε καθαρό λευκό φως, και απαιτήστε οι επιθέσεις να σταματήσουν διαπαντός. 

3.  Κρατώντας τη σφαίρα της Βιολετί Φλόγας ενεργή, στη συνέχεια καλέστε τη Λευκή Φωτιά του ΑΝ για να ενεργοποιήσει έναν στύλο Λευκής Φωτιάς που θα κατεβαίνει από την κορυφή του κεφαλιού σας προς τα κάτω, μέσα από το κεντρικό κανάλι των τσάκρα σας, και θα αγκυροβολεί στο κέντρο της Γης. Ζητήστε από τη Λευκή Φωτιά να σφραγίσει και να θεραπεύσει όλες τις τρύπες, τα δάκρυα και τις σχισμές του ενεργειακού σας πεδίου που έχουν προκληθεί από οτιδήποτε προσκολλήθηκε σε εσάς στο παρελθόν και σας έβλαψε. Ζητήστε από τη Λευκή Φωτιά να θεραπεύσει όλες τις ευερεθιστότητες, τα τραύματα και τις πληγές που έχετε βιώσει στη ζωή σας, αντιστρέφοντας οποιαδήποτε βλάβη και ενδυναμώνοντας το σώμα και το ενεργειακό σας πεδίο.  Ζητήστε από τη Λευκή Φωτιά να καταργήσει όλα τα εμφυτεύματα. Η Λευκή Φωτιά του ΑΝ τώρα σας ενισχύει με τις ιδιότητες του υψηλοσυχνοτικού Φωτός της. Πάρτε βαθιές αναπνοές εισπνέοντας αυτό το πολυδιαστασιακό Φως βαθιά μέσα στην ύπαρξή σας, καθώς σας δίνει πνευματική διαύγεια και την ικανότητα πρόσβασης σε ανώτερη σοφία. Χρησιμοποιήστε αυτή τη Λευκή Φωτιά του ΑΝ για να ακυρώσετε όλες τις κατώτερες πεποιθήσεις, συμπεριφορές και αντιλήψεις που δεν προέρχονται από τη Θεϊκή Πηγή.

4.  Τώρα ζητήστε από τη Λευκή Φωτιά του ΑΝ να δημιουργήσει ένα σχήμα ιερής γεωμετρίας που ονομάζεται δωδεκάεδρο γύρω από όλη την ύπαρξή σας. Δείτε το να λάμπει με λαμπυρίζουσα Λευκή Φωτιά και γεμάτο ιριδίζοντα σωματίδια στο χρώμα του ουράνιου τόξου. Ζητήστε της να περιστραφεί αργά στην κατεύθυνση των δεικτών του ρολογιού, ενεργοποιώντας μία δίνη Φωτός γύρω σας. Ακτινοβολεί θεραπεία και προστασία. Το δωδεκάεδρο σας ενισχύει με τις ιδιότητές του να απομακρύνει εμπόδια και επιτρέπει να ξεκινήσει φυσικά η οργανική ροή των ενεργειακών σας σωμάτων ή του Φωτεινού σας Σώματος. Βοηθάει στην μεταμόρφωση και ανυψώνει τη συνείδησή σας σε υψηλότερη δόνηση. Σας βοηθάει να αποκλείσετε τα ενεργειακά σας πεδία από οποιαδήποτε εισβολή, ψευδαίσθηση και σκοτεινή επίθεση, κρατώντας το σώμα και το νου διαυγή και καθαρά απέναντι σε παρεμβάσεις και αρνητικές ή ελεγκτικές σκεπτομορφές.5.  Όταν θα έχετε ενεργοποιήσει πλήρως το δομημένο από τη Λευκή Φωτιά του ΑΝ δωδεκάεδρο, ζητήστε από τη σφαίρα της Βιολετί Φλόγας που προηγουμένως θέσατε γύρω σας να μεταμορφωθεί στην τρισδιάστατη σφαίρα που είναι γνωστή ως το Λουλούδι της Ζωής.Οραματιστείτε τη μορφή αυτή της ιερής γεωμετρίας να περιβάλλει το δωδεκάεδρο με εσάς στο κέντρο του. Τώρα βρίσκεστε εντός δύο ολοκληρωμένων σφαιρών. Το Λουλούδι της Ζωής της Βιολετί Φλόγας είναι αναζωογονητικό και προστατευτικό. Ζητήστε του να μεταστοιχειώσει ακαριαία και να εξαγνίσει οτιδήποτε που προέρχεται από οποιαδήποτε πηγή που ίσως προσπαθεί να σας βλάψει. Τώρα ζητήστε της να περιστραφεί αργά με φορά αντίθετη των δεικτών του ρολογιού γύρω από το δωδεκάεδρο της Λευκής Φωτιάς του ΑΝ. Οι δύο σφαίρες που κινούνται σε αντίθετες κατευθύνσεις δημιουργούν έναν ισχυρό φραγμό ενάντια σε οτιδήποτε προσπαθεί να εισβάλλει και να προκαλέσει πρόβλημα. Καθώς περιστρέφονται η κάθε μία στην κατεύθυνσή της, δημιουργούν ένα έντονο ενεργειακό πεδίο Φωτός ή ένα δυναμικό πεδίο που ενεργοποιεί τα ενεργειακά σας σώματα μέσω ενός πεδίου στρέψης Φωτός υψηλής συχνότητας. Αυτό σας κρατά προστατευμένους με ασφάλεια. Βοηθά επίσης την εσωτερική σας εργασία καθαρισμού μοτίβων/πεποιθήσεων, ψευδαισθήσεων και προγραμμάτων που δεν σας εξυπηρετούν και βοηθά στην διαδικασία της Ανάληψής σας. 6.  Στη συνέχεια μπορείτε να ζητήσετε από το πεδίο αυτό να σας σκεπάσει με μανδύα ενάντια σε οτιδήποτε δεν σας εξυπηρετεί, και/ή δεν εξυπηρετεί το Φως. Έτσι ας είναι, και έτσι είναι.

 Νίκη του Φωτός!Σχόλια