Ενημέρωση για το Σχέδιο Ανάληψης

Έχει έρθει η ώρα να βγει το επόμενο τμήμα πληροφοριών σχετικά με το σχέδιο Ανάληψης για τον πλανήτη αυτό.

Κάποιες πληροφορίες για το σχέδιο Ανάληψης έχουν ήδη δοθεί σε προηγούμενη ενημέρωση:

http://universalblessing.blogspot.com/2016/03/blog-post.html

 Από τότε το σχέδιο έχει εξελιχθεί και έχουν δοθεί νέες πληροφορίες από τις Φωτεινές Δυνάμεις.

Κυριότερα, οι Φωτεινές Δυνάμεις επικοινώνησαν ότι το παράθυρο Ανάληψης των ετών 1975-2025 ΔΕΝ θα κλείσει το 2025, αλλά θα παραμείνει ΜΟΝΙΜΑ ΑΝΟΙΧΤΟ. Αυτό σημαίνει ότι οι ενέργειες θα συνεχίσουν να αυξάνονται, και από το 2025 οι ενέργειες Ανάληψης θα ρέουν μόνιμα από τον Γαλαξιακό Κεντρικό Ήλιο μέσω του ηλιακού μας συστήματος προς την πλανητική επιφάνεια.

Οι Φωτεινές Δυνάμεις αρνήθηκαν να σχολιάσουν τι σημαίνει αυτό πρακτικά όσον αφορά τη χρονική στιγμή του Γεγονότος. Βάσει των πληροφοριών που διαθέτω, μπορώ να κάνω μια εμπεριστατωμένη εικασία υποθέτοντας δύο πιθανά σενάρια. Το πρώτο σενάριο προβλέπει το Γεγονός σε ένα παράθυρο 3-15 μηνών από τώρα, και μετά μία ταχεία μεταμόρφωση της ανθρώπινης κοινωνίας της επιφανείας μέχρι τον Γαλαξιακό Παλμό το 2025. Το δεύτερο σενάριο προβλέπει το Γεγονός το 2025 και τον Γαλαξιακό Παλμό μερικά χρόνια αργότερα, αλλά πριν το 2030. Έχετε υπόψιν σας πως αυτές οι χρονικές προσεγγίσεις είναι απλά υποθέσεις και ενδέχεται να είναι λάθος, εφόσον δεν έχουν επιβεβαιωθεί ευθέως από τις Φωτεινές Δυνάμεις.

Επίσης πολύ σημαντικό, έγινε μία σημαντική αλλαγή στο σχέδιο Ανάληψης όταν κατέρρευσε το Project 501 το καλοκαίρι του 2019. Τότε έγινε απόλυτα σαφές στις Δυνάμεις Φωτός ότι η ανθρωπότητα επιφανείας δεν θα καταφέρει να περάσει από τη διαδικασία της θεραπείας και της απελευθέρωσης χωρίς την άμεση φυσική παρέμβαση, και ότι η κοινωνία επιφανείας θα πρέπει να περάσει μέσα από μία αργή κατάρρευση μέχρις ότου να είναι δυνατή η ασφαλής ευθεία παρέμβαση, χωρίς να καταστρέψουν τον πλανήτη οι σκοτεινές δυνάμεις. Έτσι, το αρχικό σχέδιο με τα τρία κύματα Ανάληψης ανάμεσα στο Γεγονός και το Γαλαξιακό Υπερκύμα ήταν πολύ φιλόδοξο και έπρεπε να αναθεωρηθεί. Οπότε ορίστε το αναθεωρημένο σχέδιο Ανάληψης.

 Πρώτα, η αυξημένη ενέργεια από τον Γαλαξιακό Κεντρικό Ήλιο θα συνεχίσει να εξαγνίζει όλη την εναπομείνασα κβαντική και υποκβαντική ανωμαλία γύρω από τον πλανήτη και πιο πέρα, και οι Φωτεινές Δυνάμεις θα συνεχίσουν να απομακρύνουν όλες τις αρνητικές μη-φυσικές οντότητες. Κάποια αρκετά αξιόπιστα στοιχεία σχετικά με την απομάκρυνση διαφόρων μορφών της πρωτογενούς ανωμαλίας μπορείτε να δείτε εδώ:

 https://ascendliberation.blogspot.com/2022/01/current-anomaly-questions-assistance.html

Δεύτερον, η ηλιακή δραστηριότητα θα συνεχίσει να αυξάνει, καθώς πλησιάζουμε όλο και περισσότερο στο ηλιακό μέγιστο του ηλιακού κύκλου 25. Πρώιμες προβλέψεις υπολόγιζαν την αποκορύφωση του κύκλου αυτού τον Ιούλιο του 2025, αλλά τώρα οι επιστήμονες αναμένουν το ηλιακό μέγιστο στο τέλος του 2024:

 

 

  Πρώιμη έρευνα του Alexander Tchijevsky έδειξε ότι το 60% όλων των κοινωνικών αναταραχών συμβαίνουν στο χρονικό διάστημα ενάμιση χρόνου από το ηλιακό μέγιστο:

 http://time-price-research-astrofin.blogspot.com/2012/03/alexander-tchijevskys-physical-factors.html

 http://www.gorbanev.com/Chizhevsky.htm

 Ως εκ τούτου μπορούμε να αναμένουμε μεγαλειώδεις κοινωνικές αλλαγές ανάμεσα στην αρχή του 2023 και την αρχή του 2026, που είναι το ενάμιση έτος από το παρόν ηλιακό μέγιστο του ηλιακού κύκλου 25:

 

 


 

 

 

 

 Αυτό συμπίπτει τέλεια με την Πύλη του 2025:

 https://eternalnowblog.com/2020/05/07/η-πυλη-του-2025/

 Και με την προφητεία του Beinsa Douno:

https://mauihawaiitheworld.wordpress.com/2015/08/03/the-prophecy-of-christian-mystic-master-beinsa-douno/

Όλες οι αρνητικές χρονογραμμές θα καταρρεύσουν και όλες οι χρονογραμμές θα συγκλίνουν προς το Γεγονός:

https://humansbefree.com/2021/11/project-looking-glass-insider-mankind-eventually-wins.html

Την ώρα της κορύφωσης της κοινωνικής αναταραχής και έχοντας απομακρύνει αρκετή ανωμαλία, οι Φωτεινές Δυνάμεις θα αναβαθμίσουν την παρούσα κατάσταση έκτακτης ανάγκης της επιφάνειας του πλανήτη σε στρατιωτικό νόμο.

Αυτό πρακτικά σημαίνει ότι όλος ο επιφανειακός πληθυσμός θα υποστεί μία σύντομη (3-7 ημέρες) στρατιωτική καραντίνα, κατά τη διάρκεια της οποίας θα λάβουν χώρα οι μαζικές συλλήψεις. Ο κόσμος θα λάβει οδηγίες να μείνει αυστηρά στο σπίτι για να διασφαλιστεί η ασφάλεια των στρατιωτικών επιχειρήσεων χωρίς παράπλευρες απώλειες. Οι θετικές δυνάμεις θα χρησιμοποιήσουν όπλα κβαντικού παλμού για να εμποδίσουν τον εξοπλισμό του στρατού των Αρνητικών και για να ακινητοποιήσουν τους στρατιώτες και τους πολίτες που θα αρνηθούν να υπακούσουν στις εντολές του στρατού των Θετικών.

Ένα μεγάλο μέρος του σχεδίου για το Γεγονός εξακολουθεί χρειάζεται να παραμείνει απόρρητο, και θα αποτελέσει μεγάλη έκπληξη σχεδόν για όλους.

Μετά το Γεγονός, η κοινωνία της επιφάνειας θα υποβληθεί σε δραστική μεταμόρφωση που θα διαρκέσει μερικά χρόνια.

Ο γενικός πληθυσμός της επιφάνειας θα συνεχίσει να αφομοιώνει πληροφορίες σχετικά με την Έκθεση και την Αποκάλυψη που θα λαμβάνει χώρα μέσω των ΜΜΕ, και θα αρχίσει να θεραπεύει τα βαθιά ψυχολογικά του τραύματα του σκοτεινού παρελθόντος.

Ενώ οι πλέον ακραίοι ψυχοπαθείς θα απομακρυνθούν από την επιφάνεια του πλανήτη κατά τη διάρκεια του Γεγονότος και σύντομα μετά, πολλοί λανθάνοντες ψυχοπαθείς θα παραμείνουν στην κοινωνία μέχρι το Γαξαλιακό Υπερκύμα και θα κρατούν χαμηλό προφίλ μην προκαλώντας κακό, γνωρίζοντας ότι οποιαδήποτε επιβλαβής πράξη θα προκαλούσε την ταχεία απομάκρυνσή τους.

Χρειάζεται αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα για να εξυγιανθεί ένα σύστημα εντελώς:

 https://www.rt.com/news/540662-nazis-germany-prosecutor-office-inquiry/

Μετά το Γεγονός, η πλειοψηφία των Εργατών του Φωτός θα περάσει μια έντονη θεραπευτική διαδικασία με πολλή βοήθεια θετικών ενεργειών, αγγέλων και Φωτεινών Δυνάμεων. Χρειάζεται να γίνει πολλή δουλειά αυτοθεραπείας, και αναμένεται μερικά χρόνια αργότερα, όταν θα φτάσει ο Γαλαξιακός Παλμός, περίπου 2000 άνθρωποι να είναι έτοιμοι να αναληφθούν με το πρώτο κύμα Ανάληψης που θα συμπέσει με το Γαλαξιακό Υπερκύμα και την πλανητική Εκκένωση:

 https://www.youtube.com/channel/UCh3JFQND70lnAPhb4c8VppQ/videos

https://www.youtube.com/watch?v=iHa042rtWn4https://www.youtube.com/watch?v=nK6k585w784

Όσοι θα αναληφθούν με το πρώτο κύμα θα ζουν σε Νησιά Φωτός, που θα ξεκινήσουν να σχηματίζονται σύντομα μετά το Γεγονός.

Θα συνδεθούν με τις αδελφές ψυχές του, πολλές από τις οποίες βρίσκονται στα μητρικά σκάφη:

https://intergalacticmatch.com/

https://www.youtube.com/watch?v=GxqVuuhZzZM

Θα διευρύνουν τους ορίζοντές τους πέρα από παλιούς προγραμματισμούς και θα αρχίσουν να σχηματίζουν σχέσεις Ψυχής:

https://www.welovefirstcontact.com/2022/01/pleiadian-energetic-clarification-of.html

Κατά τη διάρκεια της Εκκένωσης, τα σκάφη του Ashtar Commandκαι της Γαλαξιακής Συνομοσπονδίας θα διασώσουν την ανθρωπότητα επιφάνειας από το Γαλαξιακό Τσουνάμι:

https://archive.org/details/TheAdamAndEveStory_201904/page/n187/mode/2up


 


 

Μετά την Εκκένωση και ολοκληρώσει η Γη τη μεταμόρφωσή της, μόνο σε πλάσματα πλήρως ευθυγραμμισμένα με το Φως (υπολογίζονται γύρω σε μερικά εκατομμύρια Εργατών Φωτός) θα επιτραπεί να επιστρέψουν και να ξανακατοικήσουν στη Γη στα Νησιά Φωτός, και να ετοιμαστούν για το δεύτερο και τρίτο κύμα Ανάληψης που θα συμβεί σχετικά σύντομα μετά.

Το μεγαλύτερο μέρος της ανθρωπότητας θα εγκαταλείψει τη Γη στα φυσικά τους σώματα λίγο πριν το Γαλαξιακό Παλμό, και θα μεταφερθούν στο αστρικό σύστημα των Πλειάδων στον πλανήτη που ήδη κατοικούν γύρω στα 70 δισεκατομμύρια άνθρωποι που εκκενώθηκαν από το αστρικό πεδίο του πλανήτη Γη το 1999. 

 Περίπου 500 εκατομμύρια από αυτούς που εκκένωσαν την επιφάνεια, κυρίως ψυχοπαθείς εκ των οποίων πολλοί Δρακόνιοι και Ερπετοειδείς που ήρθαν στη Γη την περίοδο 1996-1999 και ζούσαν από τότε σε ανθρώπινους κλώνους στην επιφάνεια, δεν θα πληρούν τις ελάχιστες προϋποθέσεις εξέλιξης και θα οδηγηθούν στον Κεντρικό Ήλιο για αναδόμηση.

Αυτό ουσιαστικά σημαίνει το τέλος του σκότους και του πόνου για όλο το σύμπαν, και «την έναρξη ενός νέου κύκλου φωτεινότητας».

 

Νίκη του Φωτός!

 


 

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

  

Σχόλια