Διαλογισμός Αδελφές Ψυχές

 6/10/2021


Οι αδελφές ψυχές είναι μέλη της ψυχικής οικογένειας από την ίδια ψυχική οικογένεια που ουσιαστικά είναι μία οντότητα που έχει διαχωριστεί σε αντίθετες θηλυκές/αρσενικές πολικότητες καθώς εισήλθε στην τέταρτη/τρίτη διάσταση. Η σύνδεσή τους φτάνει την έβδομη διάσταση (ατμική συνείδηση/ψυχικό πεδίο) και είναι η συμπαντική προέλευση των αρχετύπων άντρα/γυναίκας, συζύγων και ήρωα/θεάς.

http://universalblessing.blogspot.com/2018/04/blog-post.html

https://2012portal.blogspot.com/2018/04/soul-families.html

Oι Άρχοντες (Archons) είναι πλήρως αλλεργικοί στη βαθιά Αδελφική Αγάπη ανάμεσα στον άντρα και τη γυναίκα, ειδικά μεταξύ σε αδελφές ψυχές και δίδυμες ψυχές. Αυτός είναι ο πρωταρχικός λόγος που οι Άρχοντες προσπαθούν να εμποδίσουν την επανένωσή τους.

Σχεδιάζοντας τη διαδικασία ενσάρκωσης, σπάνια επιτρέπουν δύο δίδυμες/αδελφές ψυχές να ενσαρκωθούν την ίδια εποχή. Και ακόμη και αν το κάνουν, σπάνια συναντιούνται. Ακόμη και αν συναντηθούν, σπάνια τους επιτρέπεται να είναι μαζί, καθότι οι Άρχοντες σχεδιάζουν καταστάσεις για να αποτρέψουν την ένωσή τους. Αυτός είναι ο λόγος που οι ενώσεις αδελφών ψυχών στην επιφάνεια του πλανήτη τώρα είναι εξαιρετικά σπάνιες, και οι περισσότεροι άνθρωποι που θεωρούν πως είναι με τις αδελφές ψυχές τους στην πραγματικότητα είναι πρωτογενείς ψυχικοί σύντροφοι (ψυχικοί σύντροφοι που λειτουργούν μεταξύ τους ως κανάλια των αδελφών ψυχών).

Λίγο συχνότερα συμβαίνει να παρουσιάζεται βαθιά Ψυχική Αγάπη μεταξύ ψυχικών συντρόφων στην επιφάνεια του πλανήτη, και αν εμφανιστεί, οι Άρχοντες μερικές φορές προβαίνουν σε ακραίες δράσεις προκειμένου να εμποδίσουν αυτή την αγάπη, καταφεύγοντας ακόμη και στη δολοφονία του ενός ή και των δύο συντρόφων.


Στα προηγούμενα συνέδρια του Cobra δόθηκε ένας διαλογισμός για τη δημιουργία σύνδεσης μεταξύ αδελφών ψυχών.

https://peterpansblog.com/2019/03/27/personal-notes-of-soul-family-conference-budapest/

https://es2012portal.blogspot.com/2019/04/notes-of-soul-families-workshop-march.html

Ο σκοπός αυτού του διαλογισμού είναι να δημιουργήσει μία σύνδεση με την αδελφή ψυχή σας, η οποία ίσως να βρίσκεται στην επιφάνεια του πλανήτη, ή στην Αγκάρθα, ή στο αστρικό πεδίο, σε κάποιο Φωτεινό σκάφος ή οπουδήποτε αλλού. Ο διαλογισμός αυτός θα υπερβεί το χρόνο και το χώρο δημιουργώντας μία τηλεπαθητική σύνδεση με την αδελφή ψυχή σας.

Προτείνεται να κάνετε τον διαλογισμό αυτό τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα για να επιταχύνετε τη διαδικασία Ανάληψής σας.

Εδώ είναι οι ηχητικές οδηγίες του διαλογισμού αυτού στα αγγλικά:

https://www.youtube.com/watch?v=u-2hDj_hw48

Όταν είναι έτοιμες, θα διατεθούν ηχητικές οδηγίες και σε άλλες γλώσσες.


Οδηγίες:

1. Χρησιμοποιήστε τη δική σας τεχνική για να έρθετε σε μια χαλαρωμένη κατάσταση συνείδησης.

2. Οραματιστείτε έναν στύλο Φωτός, ο οποίος εκπέμπεται από τον Ουρανό, σας διαπερνάει και συνεχίζει προς το κέντρο της Γης.

3. Οραματιστείτε μία σπείρα δίνης Φωτός στα χρώματα του ουράνιου τόξου να εκπέμπεται από την καρδιά σας. Οραματιστείτε αυτή τη δίνη να επεκτείνεται σε όλο τον κόσμο και να αφυπνίζει και να καλεί την αδελφή ψυχή σας.

4. Οραματιστείτε την αδελφή ψυχή σας να κάθεται 2 μέτρα μπροστά σας. Οραματιστείτε την αδελφή ψυχή σας ως ένα ιδανικό ταίρι με όσο το δυνατόν περισσότερες λεπτομέρειες, όπως το φυσικό της σώμα, τα ρούχα, την παρουσία και το ενεργειακό πεδίο. Ανοίξτε τον εαυτό σας στην ενεργειακή παρουσία της αδελφής ψυχής σας.

5. Συνδέστε τα τσάκρα σας με τα τσάκρα της αδελφής ψυχής σας με αιθερικές χορδές ρευστού Φωτός. Οραματιστείτε μια ενεργειακή ροή βιολετί χρώματος να συνδέει εσάς και την αδελφή ψυχή σας στο τσάκρα κορώνας, ρέοντας ταυτόχρονα προς τις δύο κατευθύνσεις.

6. Οραματιστείτε μια ενεργειακή ροή μωβ χρώματος να συνδέει εσάς και την αδελφή ψυχή σας στο τσάκρα του τρίτου ματιού, ρέοντας ταυτόχρονα προς τις δύο κατευθύνσεις.

7. Οραματιστείτε μια ενεργειακή ροή μπλε χρώματος να συνδέει εσάς και την αδελφή ψυχή σας στο τσάκρα λαιμού, ρέοντας ταυτόχρονα προς τις δύο κατευθύνσεις.

8. Οραματιστείτε μια ενεργειακή ροή πράσινου χρώματος να συνδέει εσάς και την αδελφή ψυχή σας στο τσάκρα καρδιάς, ρέοντας ταυτόχρονα προς τις δύο κατευθύνσεις.

9. Οραματιστείτε μια ενεργειακή ροή κίτρινου χρώματος να συνδέει εσάς και την αδελφή ψυχή σας στο τσάκρα του ηλιακού πλέγματος, ρέοντας ταυτόχρονα προς τις δύο κατευθύνσεις.

10. Οραματιστείτε μια ενεργειακή ροή πορτοκαλί χρώματος να συνδέει εσάς και την αδελφή ψυχή σας στο ερωτικό τσάκρα, ρέοντας ταυτόχρονα προς τις δύο κατευθύνσεις.

11. Οραματιστείτε μια ενεργειακή ροή κόκκινου χρώματος να συνδέει εσάς και την αδελφή ψυχή σας στο τσάκρα βάσης, ρέοντας ταυτόχρονα προς τις δύο κατευθύνσεις.

12. Εσείς και η αδελφή ψυχή σας τώρα συνδέεστε με ροές ενέργειας σε κάθε τσάκρα. Διατηρήστε την αναπνοή και την ενέργεια να ρέει μέσω όλων των καναλιών, για λίγα λεπτά.

13. Τώρα εστιάστε στη συγχρονισμένη αναπνοή με την αδελφή ψυχή σας στο τσάκρα καρδιάς. Οραματιστείτε μία σφαίρα λαμπρού λευκού Φωτός ανάμεσα σε εσάς και την αδελφή ψυχή σας στο ύψος του τσάκρα ψυχής. Αυτό το λαμπρό λευκό Φως σχηματίζει ένα ισοσκελές τρίγωνο με το τσάκρα καρδιάς το δικό σας και της αδελφής ψυχής σας.

14. Κοιτάξτε μέσα στα μάτια την αδελφή ψυχή σας και νιώστε την σύνδεση μαζί της σε όλα τα πεδία της Δημιουργίας. Αφήστε την παρουσία της να σας κυκλώσει πλήρως. Οραματιστείτε τον εαυτό σας να την αγκαλιάζει και να συγχωνεύεται μαζί της σε ένα φιλί. Αναπνεύστε μαζί της, και καθώς εισπνέετε δεχτείτε τη λαχτάρα της αδελφής ψυχής σας στην καρδιά σας και καθώς εκπνέετε κυκλώστε την αδελφή ψυχή σας με τη λαχτάρα σας. Νιώστε την ευτυχία αυτής της συγχώνευσης. Η ευτυχία αυτή είναι το μόνο που θα παραμείνει στον κόσμο της Ενότητας.

15. Όταν θα θελήσετε να ολοκληρώσετε τον διαλογισμό, εσωτερικεύστε αυτή τη συγχώνευση και φανταστείτε ότι συμβαίνει μέσα σας. Όταν γειώνουμε την ενέργεια αυτή και στα σώματά μας, δημιουργούμε έναν μαγνήτη που καλεί την αδελφή ψυχή μας στον εξωτερικό κόσμο.


Νίκη του Φωτός!

Σχόλια