Διαλογισμός την ακριβή ώρα του τετραγώνου Έριδας - Πλούτωνα στις 28 Αυγούστου στις 6:20 π.μ. ώρα Ελλάδας

 


 

Στις 28 Αυγούστου θα λάβει η χώρα το πρώτο από τα δύο τετράγωνα ακριβείας Έριδας - Πλούτωνα.

Στην αστρολογική ορολογία ο Πλούτωνας θεωρείται φύλακας της πύλης και συνοδός σε βαθύτερα επίπεδα αυτό-ενδυνάμωσης. Δίνει έμφαση στη σημασία της ενδοσκόπησης και όχι της εξωτερικής αναζήτησης, και στην εύρεση του εσωτερικού μας πυρήνα της δημιουργικής ισχύος. Τονίζει επίσης τη χρήση αυτής της ισχύος με τρόπους που δυναμώνουν άλλους και που αφυπνίζουν τους εαυτούς μας σε νέες προοπτικές των ανθρώπινων δυνατοτήτων, της συνειδησιακής επίγνωσης και των εμπειριών που αναμένουν να περάσουν στο συνειδητό.

 Η Έρις είναι το αρχέτυπο θηλυκής πολεμίστριας που δε φοβάται ούτε διστάζει να αναμιχθεί και να εκθέσει μια βαθύτερη και κρυμμένη αλήθεια. Έχει την τάση να διεισδύσει ή να σπάσει την παρούσα φούσκα της αντίληψής μας, μέσω της οποίας βλέπουμε και βιώνουμε την κόσμο, για να δούμε πέρα από τα πεπερασμένα όρια της παρούσας αντίληψης, πέρα από τα όρια που θέτουμε οι ίδιοι στους εαυτούς μας. Με άλλα λόγια, μας βοηθάει να ξεμάθουμε ό,τι λανθασμένο έχουμε μάθει στο παρελθόν.  Την συγκεκριμένη ημέρα έχουν προγραμματιστεί πολλές διαδηλώσεις ενάντια στους περιορισμούς του κορονοϊού. Σύμφωνα με τον Cobra, εάν συγκεντρωθεί η κρίσιμη μάζα των 144.000 διαδηλωτών παγκοσμίως τη μέρα εκείνη με ένα ενιαίο μήνυμα, αυτό θα μπορέσει να σημάνει την αρχή της αλλαγής του κύματος της μάχης ανάμεσα στη θετική και την αρνητική χρονογραμμή.

 https://eternalnowblog.com/2021/08/26/κρατήστε-το-φως/ 

https://2012portal.blogspot.com/2021/08/hold-light.html 

Για να υποστηρίξουμε τους διαδηλωτές και για να εξασφαλίσουμε ότι οι διαδηλώσεις ενάντια στους περιορισμούς του κορονοϊού θα ολοκληρωθούν ειρηνικά, θα κάνουμε έναν ειδικό διαλογισμό Λουλούδι της Ζωής την ακριβή ώρα του τετραγώνου Έριδας - Πλούτωνα στις 28 Αυγούστου στις 6:20 πμ ώρα Ελλάδας. 

Η πινακίδα αυτή δείχνει την ώρα του διαλογισμού σε διαφορετικές χρονικές ζώνες: 

   

 Μπορείτε να βρείτε την τοπική σας ώρα του διαλογισμού εδώ:

 https://www.timeanddate.com/worldclock/fixedtime.html?msg=Special+Flower+of+Life+meditation+at+the+Eris+Pluto+Square&iso=20210828T0320&p1=1440&am=15

 Εδώ είναι η σελίδα εκδήλωσης του διαλογισμού αυτού στο facebook:

 https://www.facebook.com/events/859538654989883

 

Οδηγίες του διαλογισμού: (προτεινόμενη διάρκεια για το διαλογισμό αυτό είναι τα 15 λεπτά)

 1. Χρησιμοποιήστε τη δική σας τεχνική για να έρθετε σε μια χαλαρωμένη κατάσταση συνείδησης.

 2. Δηλώστε την πρόθεσή σας να αξιοποιήσετε το διαλογισμό αυτό σαν εργαλείο για να καθαρίσετε την ενέργεια των διαδηλώσεων ενάντια στους περιορισμούς του κορονοϊού και να εκδηλώσετε την πλέον θετική χρονογραμμή Ανάληψης για όλα τα ζωντανά πλάσματα.

 3. Καλέστε την Βιολετί Φλόγα από την πρωτογενή πηγή της να τοποθετήσει έναν κύκλο προστασίας γύρω σας κατά τη διάρκεια του διαλογισμού, αλλά και μετά το πέρας του. Ζητήστε της να μεταστοιχειώσει οτιδήποτε δεν εξυπηρετεί το Φως.

 4. Οραματιστείτε τη Βιολετί Φλόγα να εξαγνίζει τις γραμμές λέι και τις δίνες εντός του πλανητικού πλέγματος Φωτός. Μετά, οραματιστείτε τη Βιολετί Φλόγα να καθαρίζει την ενέργεια των διαδηλώσεων ενάντια στους περιορισμούς του κορονοϊού και να απομακρύνει όλη την αρνητική ενέργεια βίας. Οραματιστείτε τη Βιολετί Φλόγα να εξαγνίζει την ενέργεια όλων των Εργατών Φωτός σε όλο τον κόσμο.

 5. Οραματιστείτε τη σφαίρα Λουλούδι της Ζωής να δημιουργεί αρμονία, προστασία και ειρήνη για την ανθρωπότητα και όλα τα άλλα ζωντανά πλάσματα, και ειδικά αυτούς που συγκρατούν το Φως του πλανήτη.

 

6. Τώρα, οραματιστείτε τη σφαίρα Λουλούδι της Ζωής στα χρώματα του ουράνιου τόξου να περιβάλλει τη Γη και να ανυψώνει τη δόνηση ολόκληρου του πλανήτη. Οραματιστείτε τη σφαίρα Λουλούδι της Ζωής να εκδηλώνει αρμονία και την πλέον θετική χρονογραμμή Ανάληψης για όλα τα ζωντανά πλάσματα.

Η θεά επιθυμεί ειρήνη, και ειρήνη θα επέλθει!

Νίκη του Φωτός!

 

Μέχρι τις 28 Αυγούστου είναι επίσης σημαντικό να διαλογιζόμαστε και να καθαρίζουμε την ενέργεια των διαδηλώσεων με τη βιολετί φλόγα, ώστε να απομακρύνουμε την αρνητική ενέργεια βίας και να περιβάλουμε τους διαδηλωτές σε λευκό Φως για να τους προστατεύσουμε και να τους υποστηρίξουμε.

 Μπορείτε να επαναλάβετε τον πιο πάνω διαλογισμό μέσα στην ημέρα, εάν αισθάνεστε αυτή την καθοδήγηση.

 

Νίκη του Φωτός!


Σχόλια