Διαλογισμός Βουδικού Πυλώνα για τις ηπειρωτικές Ηνωμένες Πολιτείες

 


 15/1/2021

 

Σύμφωνα με τον Cobra, θα εμφανιστεί ένας πολύ σημαντικός χρονογραμμικός κόμβος από τις 20 έως τις 22 Ιανουαρίου που θα επηρεάσει σε έναν σημαντικό βαθμό τη μελλοντική πορεία των γεγονότων στην επιφάνεια αυτού του πλανήτη. Κατά τη διάρκεια αυτής της χρονικής περιόδου, είναι πολύ σημαντικό να γειώσουμε όσο περισσότερο Φως είναι δυνατόν.

#σύντομο-μήνυμα-στον-επίγειο-πληθυσμό-5 

http://2012portal.blogspot.com/2021/01/a-short-message-to-surface-population.html

 

Οι Δυνάμεις Φωτός ζητούν από όλους όσους αισθάνονται αυτή την καθοδήγηση, να κάνουν τον διαλογισμό Βουδικού Πυλώνα για τις ηπειρωτικές ΗΠΑ κάθε 4 ώρες ξεκινώντας από την 20η Ιανουαρίου μεσημέρι ώρα EST (19:00 ώρα Ελλάδας) και τελειώνοντας την 22η Ιανουαρίου μεσημέρι ώρα EST (19:00 ώρα Ελλάδας).

Εδώ είναι οι ώρες του διαλογισμού στις χρονικές ζώνες UTC και EST:

  Εδώ είναι η εκδήλωση σχετικά με το διαλογισμό αυτό στο Facebook:

https://www.facebook.com/events/409247986822566

Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε την ακόλουθη δορυφορική εικόνα των ηπειρωτικών ΗΠΑ για να βοηθηθείτε με τον οραματισμό κατά τη διάρκεια του διαλογισμού.

  Εδώ είναι ο σύνδεσμος για τα βίντεο ηχητικής καθοδήγησης σε διάφορες γλώσσες:

 http://bit.ly/30PURQ3 Οδηγίες για τον διαλογισμό
(προτεινόμενη διάρκεια του διαλογισμού αυτού είναι τα 15λεπτά):

 

1. Χρησιμοποιήστε τη δική σας τεχνική για να έρθετε σε μια χαλαρωμένη κατάσταση συνείδησης. Πάρτε μια βαθιά ανάσα λαμπερού λευκού Φωτός. Εκπνεύστε όλα όσα δεν σας εξυπηρετούν πλέον. Επαναλάβετε τις αναπνοές αυτές για λίγες ακόμη φορές. Μετά πείτε αυτό το μάντρα, ή κάποιο παρόμοιο, σιγανά ή δυνατά εάν έτσι αισθάνεστε:

«Εγώ Είμαι η Ψυχή
  Εγώ Είμαι το Φως
  Εγώ Είμαι η Θέληση
  Εγώ Είμαι η Θεϊκή Αγάπη
  Εγώ Είμαι ολοκληρωμένο σχέδιο από εμένα, την Ψυχή
»

2. Οραματιστείτε το τσάκρα ψυχής σας να φωτίζει με λαμπερό λευκό Φως. Οραματιστείτε αυτό το Φως με τη μορφή δίνης που κατεβαίνει σπειροειδώς καθαρίζοντας όλο το ενεργειακό σας πεδίο.

3. Οραματιστείτε ένα πεντάκτινο αστέρι τοποθετημένο ψηλά στον ουρανό, περίπου 9 χιλιόμετρα επάνω από την επιλεγμένη τοποθεσία. Δείτε το άστρο αυτό να λάμπει ψηλά πάνω από την επιλεγμένη τοποθεσία, εκπέμποντας λαμπρό λευκό Φως.

4. Οραματιστείτε τώρα τη Λευκή Φωτιά του ΑΝ να εκπέμπεται από τον Γαλαξιακό Κεντρικό Ήλιο, να διέρχεται από όλα τα σημεία φωτός μέσα στο ηλιακό μας σύστημα, μέσα από το πεντάκτινο αστέρι, μέσα από την επιλεγμένη τοποθεσία και να φτάνει βαθιά στο κέντρο της Γης. Συνεχίστε να οραματίζεστε τον πυλώνα αυτό για λίγα λεπτά.

5. Οραματιστείτε την κορυφή μιας λαμπερής δίνης λευκού φωτός να κατεβαίνει σπειροειδώς στην κατεύθυνση των δεικτών του ρολογιού από το πεντάκτινο αστέρι, αφαιρώντας και μετασχηματίζοντας όλες τις χαμηλές δονήσεις, τις σκοτεινές οντότητες και τις σκοτεινές ενέργειες και να τις μεταφέρει πάνω στο πεντάκτινο αστέρι για μετασχηματισμό. Οραματιστείτε αυτή τη δίνη περιστρεφόμενου λευκού φωτός για λίγα λεπτά.

6. Οραματιστείτε τον Βουδικό Πυλώνα συνδεδεμένο πλήρως με όλους τους Βουδικούς Πυλώνες στον πλανήτη, με το πλανητικό δίκτυο Φωτός από κάτω, από πάνω και επί της επιφάνειας του πλανήτη, και με κάθε σημείο Φωτός όπως καθοδηγείται από τα Ανειλημμένα Όντα, όλα συνδεδεμένα μαζί με τον Βουδικό Πυλώνα στο πεντάκτινο αστέρι σε ένα δίκτυο λαμπερού λευκού φωτός.

7. Τώρα, στο όνομα της Πηγής, στο όνομα της Παρουσίας Εγώ Είμαι του αιώνιου φωτός, δηλώνουμε και δίνουμε εντολή ο Βουδικός Πυλώνας στην επιλεγμένη τοποθεσία να είναι τώρα ολοκληρωμένος σε όλα τα πεδία όπως καθοδηγείται από την Πηγή.

 

Επιπροσθέτως σε αυτό, μπορείτε να οραματιστείτε όλες τις ενέργειες στην επικράτεια των ηπειρωτικών ΗΠΑ να εξαγνίζονται από τη Βιολετί Φλόγα οποιαδήποτε στιγμή αισθάνεστε την καθοδήγηση, από τις 20 έως τις 22 Ιανουαρίου, καθώς και τις ημέρες πριν και μετά.

 

Νίκη του Φωτός!

Σχόλια